Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Aynı Gün Teslim Online Çiçek Siparişi Siteleri

Aynı Gün Teslim Online Çiçek Siparişi Siteleri
Artık çiçek siparişi denildiği zaman akla ilk online çiçek siparişi vermek geliyor. Hem pratik hem de hesaplı olan bu online mağazalar sayesinde sevdikleriniz için dilediğiniz çiçekleri fotoğraflarına bakarak seçiyor, size en uygun ödeme yöntemi ile ödüyor ve dilediğiniz zaman gönderilmesi için planlayabiliyorsunuz.

Çiçek gönderirken her zaman önceden planlamamız mümkün olmayabilir. Bazen sevdiklerimizin özel günlerinde iş ve hayat yoğunluğu içerisinde çiçek göndermeyi unutur ya da son anda hatırlarız. Asla unutmadığımız doğum günleri aklımızdan çıkar, aylar öncesinden takvime işaretlediğimiz yıldönümü son anda gözümüze ilişir, sosyal medyada gezinirken bir fotoğraf görürüz ve tebrik etmemiz gereken yeni bir iş veya yeni bir bebek haberi alırız. Kısacası bazı zamanlarda sipariş ettiğimiz çiçeğin mümkün olan en kısa zamanda ulaşması gerekir. Böyle zamanlarda anında cep telefonlarımızdan, telefon veya tabletlerimizden online çiçek siparişi verebiliriz. Aynı gün teslimatlı çiçek siparişi verebileceğiniz birçok site bulunuyor.



1 - Ciceksepeti.com
Online çiçek siparişi denildiği zaman ilk akla gelen ciceksepeti.com’dur. Geniş dağıtım ağı ve her bütçeye uygun çiçek seçenekleri ile hizmet sunan Çiçek Sepeti’nden taze mevsim çiçekleri ile hazırlanan aranjmanlarının yanında orkideler, bonsai ağaçları ve minyatür bahçeler de sipariş edebilirsiniz. Ücretsiz ve aynı gün teslimatlı çiçek siparişi verebilir; yıldönümlerinizden doğum günlerine, tebriklerden baş sağlığına, özür ricalarından teşekkür dileklerine tüm hislerinizi yansıtan çiçekleri bu adreste bulabilirsiniz.
2 - 444cicek.com
Aynı gün teslimatlı çiçek siparişi verebileceğiniz bir diğer site de 444Cicek.com’dur. Kaliteli çiçeklerle hazırlanmış çeşitli çiçek aranjmanlarının yanı sıra ev ve ofisleriniz için hazırlanan saksı çiçeklerini de Türkiye’nin dilediğiniz herhangi bir yerine aynı gün teslim edilecek şekilde sipariş edebilirsiniz. Çiçeğinizi sipariş ederken yazmasını istediğiniz notu da sipariş esnasında oluşturabilir, çiçeklerinizi dilediğiniz mesajlar ile sevdiklerinize gönderebilirsiniz.
3 - Cicek.com
Sevdikleriniz için dilediğiniz gün ve saatte çiçek teslimatı yapan bir başka site de cicek.com’dur. Rengarenk güller, taze papatya aranjmanları, mis kokulu lilyumlar ve daha onlarca çeşit çiçek cicek.com’dan sipariş verdiğinizde aynı gün teslimatlı olarak sevdiklerinize ulaştırılır.
4 - Ciceksepetim.com
Ciceksepetim.com, Türkiye’nin en yeni online çiçek siparişi sitesidir ve aynı gün teslimatlı çiçek siparişi yapmaktadır. Yukarıdaki sitelere alternatif olarak tercih edebileceğiniz bir diğer online çiçek siparişi sitesi olan CicekSepetim’de taze kesme çiçekler, özel tasarımlar ile hazırlanıp Türkiye’nin her yerine teslim ediliyor. Ciceksepetim.com adresinden yalnızca dakikalar içerisinde çiçek siparişi verebilir, EFT, Havale, banka kartı ya da kredi kartınızla ödemenizi yapabilirsiniz.



Tüm bu sitelerin ortak noktası Türkiye’nin her yerine 7 gün 24 saat sipariş oluşturabilmeniz, dilediğiniz gün ve saat aralığı içerisinde çiçeğinizin gönderilmesini sağlayabilmenizdir. Aynı zamanda siparişinizi verdiğiniz andan teslim edilene kadar geçen süreçte, çiçeğin hazırlanma, yola çıkma ve teslim edilme bilgisini anlık olarak haberdar edilmenizdir.
 
 
 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English