Son Dakika Haberler

Aykut Kocaman'dan galibiyet değerlendirmesi

Eklenme Tarihi: 17.01.2020 - 22:47

Ankaragücü galibiyeti sonrası konuşan Konyaspor'un Teknik Direktörü Aykut Kocaman, kritik ve önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Aykut Kocaman’dan galibiyet değerlendirmesi
MKE Ankaragücü maçını değerlendiren Teknik Direktör Aykut Kocaman, oyuncuları ortaya koydukları mücadele ve kazanma hırsından dolayı kutlarken, kritik ve önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Aykut Kocaman, “İki takım adına kritik ve kazanılması gereken bir maçtı. Biz son haftalarda düzelen oyunumuzu daha da güçlendirerek maça başladık. İlk dakikalarda etkiliydik. Pozisyonlarımız vardı ama değerlendiremedik. İkinci yarının ilk 15 dakikası taraftar desteğiyle MKE Ankaragücü kazanmak adına bizi kalemize itti fırsatlar buldu. Sonra tekrar dengeyi kurduk ve direkten dönen topumuzla birlikte kalecinin çıkarttığı kritik bir top var. Ama uzatma dakikalarında gelen golle kazandık. Oyuncularımızı kutluyorum. Uzun bir aradan sonra ilk defa kutluyorum sözünü kullanıyorum. Bu galibiyet ikinci yarıya moralli başlama ve özgüven adına çok önemli oldu” dedi.

Kaynak: