Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Avrasya ülkelerinde Kovid-19'la ilgili gelişmeler

Belarus'ta 898, Azerbaycan'da 248 ve Moldova'da 153 yeni vakaya rastlandı Belarus'ta 6, Azerbaycan'da 2, Kazakistan'da 2, Moldova'da 1 kişi hayatını kaybetti

Anadolu Ajansı haberine göre;

MOSKOVA (AA) - Belarus, Azerbaycan, Moldova, Kazakistan ve Ukrayna'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) vakaları ve ölümleri artmaya devam ediyor.


Belarus Sağlık Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, 898 kişide virüsün tespit edilmesiyle vaka sayısı 42 bin 556'ya yükseldi.


Ölü sayısı 6 artarak 235, iyileşenlerin sayısı da 550 artarak 18 bin 514 oldu.


Ülkede, şimdiye kadar 541 binden fazla Kovid-19 testi yapıldı.


- Azerbaycan'da 248 yeni vaka


Azerbaycan Bakanlar Kuruluna bağlı Kovid-19 karargahından yapılan açıklamaya göre, 248 kişide daha virüse rastlanmasıyla vaka sayısı 5 bin 494'e ulaştı.


Sağlığına kavuşanların sayısı 101 artarak 3 bin 428'e, yaşamını yitirenlerin sayısı 2 artarak 63'e çıktı.


Bugüne kadar 298 bin 648 Kovid-19 testinin yapıldığı Azerbaycan'da 2 bin 3 hastanın tedavisi sürüyor.


- Moldova'da vaka sayı 8 bin 251'e ulaştı


Moldova Sağlık, Çalışma ve Sosyal Koruma Bakanlığından yapılan açıklamada, 18'i sağlık çalışanı 153 kişide virüse rastlanmasıyla vaka sayısının 8 bin 251'e çıktığı bildirildi.


Son bir günde 804 Kovid-19 testinin yapıldığı belirtilen açıklamada, ölü sayısının 1 artarak 295 olduğu kaydedildi.


Ülkede, iyileşen sayısı 4 bin 581 olarak açıklanmıştı.


- Kazakistan'da ölenlerin sayısı 40 oldu


Kazakistan Sağlık Bakanlığının verilerine göre, Kovid-19'dan iyileşenlerin sayısı 184 artarak 5 bin 404'e, hayatını kaybedenlerin sayısı da 2 artarak 40'a yükseldi.


Ülkede vaka sayısı 10 bin 858 olarak açıklanmıştı.


- Ukrayna ordusunda 1 kişi daha öldü


Ukrayna Silahlı Kuvvetlerinden yapılan açıklamada, Kovid-19 nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısının 1 artarak 4'e yükseldiği bildirildi.


Vaka sayısının 118, iyileşen sayısının 111 olduğu belirtilen açıklamada, 453 kişinin de karantinada bulunduğu kaydedildi.


Ukrayna'da vaka sayısı 23 bin 672, ölü sayısı 708, iyileşen sayısı da 9 bin 538 olarak açıklanmıştı.



Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English