Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Asuman.net ile Sağlıklı Yarınlara Merhaba

Asuman.net ile Sağlıklı Yarınlara Merhaba
Asuman, sağlıklı yaşam, güzellik, astroloji, beslenme konularının ele alındığı genç kadınların ve anne adaylarının yaşamları için en önemli konuları kapsayan, kadınlar için pozitif bir çevrimiçi topluluk olmayı hedefleyen yepyeni bir web sitesidir. Yazarların ve okuyucuların paylaşmaları için bir platform olan asuman.net, okuyucu katkılarını memnuniyetle karşılar ve onları günlük olarak yayınlar.

Asuman, ülkenin kadınlar için önde gelen bağımsız, kâr amacı gütmeyen sağlık bilgi kaynağı olmaya adaydır. Misyonumuz kadınları kendileri ve aileleri için bilinçli sağlık seçimleri yapmak üzere eğitmektir.Asuman.net, doğruluğunu sağlamak için tıbbi uzmanlar tarafından gözden geçirilen nesnel, araştırmaya dayalı sağlık bilgileri sağlar. Sağlığımız için yetkin ve uygun fiyatlı bakım önerileri ve diğer uygulamaların güvenliği ile sağlık hizmeti sunum uygulamalarından daha önemli bir şey yoktur.Asuman.net, kadınları bu ve diğer konularda sağlık politikası sorunları hakkında eğitmek için çalışır. Klinik çalışmaların kadın sağlığını iyileştirmek için önemini biliyoruz ve özellikle araştırma sonuçlarındaki cinsiyet farklılığını hesaba katarak kadın sağlığı araştırmalarını destekliyoruz. Sağlıklı kadınlar, kadın sağlığının politika yapıcıların ve savunuculuk gruplarının öncelikli odak noktası olmasını sağlamak için kadınlar adına savunur. Bilim temelli bilgi geliştirme ve araştırma, teknolojideki ilerlemelerin yansıttığı bakış açılarını asuman.net olarak işe dahil etme çabalarımız, kadınlara ilgili ve doğru sağlık kaynaklarını sağlama misyonumuzu daha da ileriye taşıyacaktır.
 

Amacımız Daha Çok Bilgi Daha Çok Sağlıklı Kadınlar


Asuman, web sitesi yoluyla kadınlarla şu şekilde bağlantı kurar:
Kadınların anketler, bloglar ve sosyal medya aracılığıyla söz sahibi olduğu kapsayıcı, yüksek katılımlı, proaktif bir web sitesi olmayı hedefliyoruz. Amaçlarımız arasında;


- Sağlık politikasının kadınlar ve aileler üzerindeki etkisi konusunda kadınlar ve karar vericiler için farkındalığın artırılması

- Daha fazla kadının daha sağlıklı bir yaşam sürmesine yardımcı olmak için işbirliği yapmak

- Sağlık bilgisini yaymak için güçlü bir ulusal ortak savunuculuk grupları, kadın merkezleri, klinikler ve sağlık sistemleri ağına katılma

- Kadınlar ve sağlık hizmeti sunucuları arasında diyalogu teşvik etmek

- Sosyal medya platformlarını kadınların sağlık sorunlarını vurgulayacak şekilde optimize etmek

- Tüketicilerden ve sağlık uzmanlarından benzersiz bir fikir elde eden araştırmalar yapmak

Sizde Asuman.net ailesine katılın, sağlıklı yarınlara merhabamıza ortak olun. 
 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 2
  • 0
  • 1
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English