Sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı sokak röportajları ile dikkat çeken fenomen Arif Kocabıyık, polis ekipleri tarafından evinden alındı. Arif Kocabıyık kimdir? İşte detaylar...
Sosyal medya üzerinden yaptığı sokak röportajları ile tanınan Arif Kocabıyık hakkında yakalama kararı çıkarıldı.
GÖZALTINA ALINDI
Fenomen, sabah saatlerinde polis ekiplerince gözaltına alındı.Provokatif paylaşımları ile sık sık gündem olan Kocabıyık'ın neden gözaltına alındığı henüz açıklanmadı.
"EMNİYETE GİDİYORUM"
Kocabıyık, X hesabından yaptığı paylaşımda, "Az önce evime polis memuru arkadaşlar geldi. Hakkımda yakalama çıkmış, emniyete gidiyorum." açıklamasını yaptı.
ARİF KOCABIYIK KİMDİR?
1983 Elmalı doğumlu, meslek lisesi mezunu olan Arif Kocabıyık, geçmişinde düğün fotoğrafçısı olarak çalıştı. Daha sonra Akdeniz Üniversitesi'nde güvenlik görevlisi olarak çalışmaya başlayan Kocabıyık, kurduğu Divan isimli yerel gazete ile yayın hayatına başladı.
Başarılı olmamış bu projesinin ardının 2018 yılının Mart ayında eniştesi Turan Kural ile birlikte İlave Tv adlı Youtube kanalını açtı. Yayın hayatına 2018 seçimleri ile başlayan kanal, 2019 Türkiye yerel seçimleri ile birlikte popülarite elde etmiştir. Kanalda Türkiye gündemi ve seçimler hakkında röportajlar yapılmaktadır. Arif Kocabıyık, yayın sürecini anlatan "Cesaret Bulaşıcıdır" adlı bir kitap yazmıştır.
18 Mart 2023 tarihinde İyi Parti'den Antalya Milletvekili aday adaylığını duyurmuştur. 9 Nisan 2023 tarihinde 12. sıradan Antalya Milletvekili adayı olarak gösterilmiştir ancak milletvekili seçilememiştir.
Kaynak: Haber Merkezi
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.
bankamatik faresi kapana sıkışmış
Son gelen bilgilere göre eleman chpkk tarafından da kışkırtıcı ve yanlı ropörtajlar için yemlenmiş. Banka hesaplarındaki hareketlerden iz takibi yapan MASAK yemlemeyi ortaya çıkarmış.
Bir baltaya sap olamamış eline mikrofon alıp en iyi yaptığı şey algı peşinde yalan dolan ve satılık zihniyet işine girişmiş. Bu çalışmaları karşılığı kimlerden kaç lira almış araştırılması gerekir
Amele, aylak bir adam. Ama kurnaz kendi çapında. Hiçbir işte dikiş tutturamayınca youtuberlığa soyunuyor. Yine kurnazlıkla halkı kışkırtıcı siyasi röportajlar yapıyor ve izleyici kasıyor. Kısa yoldan köşeyi dönüyor. Hızını alamıyor, milletvekili adaylığına soyunuyor. Bunun gibi, her eline mikrofon kapanın sokağa çıkması engellenmeli. Basın kimliği olmayanların millete mikrofon uzatması yasaklanmalı. Fetöcüler ve pkk\'lılar da aynı yöntemle sokaklarda fink atıyor.
Eline mikrofonu alan sokağa fırlıyor. Provokatif röportajlarla halkı kışkırtıyor. Ondan sonra gelsin google\'dan paralar. Eeee, hesabı sorulmayacak mı?
Yorum Yap
Bakan Güler'den, Libya askeri heyetinin naaşını almak için gelen yetkililere taziye ziyareti
Uçak kazasında hayatını kaybeden Libya heyetinin aileleri, naaşları almak üzere Ankara'ya geldi
Selçuk Üniversitesine "22. Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri"nde altın madalya
Türkiye soğuk ve yağışlı havanın etkisine girecek
Libya heyetini taşıyan uçak düşmeden önce havada ne yaşandı?
Anne ve oğlu bir gün arayla aynı balkondan düşüp öldü
Başkan Halil Bıçakçı’dan Regaip Kandili mesajı: Gönül kapılarının aralandığı müstesna bir gece
Altının kilogram fiyatı 6 milyon 200 bin liraya geriledi
Bebek Bezi Seçiminde Alerji Riskini Azaltmanın Yolları
Okulda sürücüsünün geri manevra yaptığı hafif ticari aracın çarptığı Medine öldü
Konya Meram’da sağlığa bir yatırım daha! Aymanas ASM VE Sağlıklı Hayat Merkezi açıldı
Beyşehir'de mahsur kalan kediye itfaiyeden şefkat eli
Haber Ara