Son Dakika Haberler

Antalya’da Meram Belediyespor rüzgarı

Eklenme Tarihi: 08.02.2019 - 12:04

Antalya’da gerçekleştirilen Wushu Kung Fu Türkiye Şampiyonasına Meram Belediyesporlu sporcular damga vurdu. Sanda, Qinda ve Taolu kategorilerinde şampiyonaya katılan sporcular Konya’ya 21 madalya ile döndü. Meram Belediyespor Kulüp Başkanı Hüseyin Saraç, ‘Verdiği destekle bu başarıda büyük payı var’ dediği Meram Belediye Başkanı Fatma Toru’ya teşekkür etti.

Antalya’da Meram Belediyespor rüzgarı
Antalya’da 26 Ocak-5 Şubat tarihleri arasında düzenlenen Wushu Kung Fu Minikler, Yıldızlar, Gençler ve Büyükler Türkiye Şampiyonasında Meram Belediyesporlu sporcular büyük başarı elde etti. Sanda, Qinda ve Taolu kategorilerinde şampiyonaya katılan sporculardan 13’ü Konya’ya 21 madalya ile döndü. Yılmaz Murat ve Mehmet Altınsarı’nın antrenörlüğünü yaptığı Meram Belediyespor forması ile şampiyonaya katılan 10 sporcu,  toplamda; 8 birincilik, 6 ikincilik ve 7 üçüncülük kazandı.
 
Meram Belediyespor, rüzgarının estiği şampiyonada ödül alan sporcular ve ödülleri ise şöyle; 
 
Tao Minikler; 
 
- Mevlana Şems Özdemir; Açık El Birincilik, Kısa Silah İkincilik, Uzun Silah Birincilik
- Salih Doğru; Açık El, Kısa Silah ve Uzun Silah Kategorilerinde Birincilik
- Hanifi Taha Acar; Açık El ve Kısa Silahta Birincilik
- Kardelen Amine Öden;Kısa Silahta İkincilik, Uzun Silah Kategorisinde ise Üçüncülük
- Aze Eşlem Çelik; Kısa Silah Üçüncülük, Uzun Silah İkincilik
- Bilgenur Atik; Açık El İkincilik, Kısa Silah Birincilik
 
Yıldızlar Sanda; 
- Yunus Emre Altınsarı; 56 Kg Türkiye Üçüncülüğü, 
 
Gençler Sanda ve Qinda; 
- Muhammet Halis Özdemir; 80 Kg Qinda Türkiye Üçüncülüğü 
- Yusuf Karabağ; 48 Kg Sanda Türkiye Üçüncülüğü 
- Fazilet Adıbelli;  56 Kg Sanda Türkiye İkinciliği 
- Hanifi Eylem Özkay; 60 Kg Qinda Türkiye Üçüncülüğü 
- Raziye Demirbaş; 70 Kg Qinda Türkiye İkinciliği 
 
Büyükler Qinda 
- İsa Dilbaz; 90 Kg Qinda Türkiye İkinciliği kazandı. 
 
‘SPORA VERDİĞİMİZ DESTEĞİN MEYVELERİNİ ALMAKTAN MUTLUYUZ’
 
Türkiye Şampiyonasında madalya kazanan sporcuları tebrik eden Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, çocukları ve gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutarak boş zamanlarını sporla geçirmelerini ve onların iyi birer sporcu olarak şehri ve ülkeyi temsil etmelerini sağlamak amacıyla spora önemli destek verdiklerini hatırlatarak “Sporcularımız, Antalya’da gerçekleştirilen Wushu Kungfu Türkiye Şampiyonasında da başarı geleneğini yine sürdürdüler. Bu vesile ile Yurt içinde ve uluslararası çeşitli müsabakalardan dereceler alarak başarıyla dönen sporcularımızı kutluyor ve başarılarının artarak devam etmesini ümit ediyorum. Ayrıca, onların en iyi şekilde yetişmelerinde fedakarlık gösteren, emeği olan, desteklerini esirgemeyen Kulüp Başkanından antrenörlerine kadar herkesi canı gönülden tebrik ediyorum.” şeklinde görüş belirtti.

Kaynak:

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün
  • Kalp

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”