Son Dakika Haberler

Anneler Gününde Zen Farkı!

 

Anneler gününü bu kez biraz buruk kutlayacağız. Bazılarımız annelerimizden ayrı. Hediyelerimizi sosyal mesafeyi koruyarak vermek zorundayız. Siz yine de Anneler Günü hediyesi seçerken cesur seçimlerden korkmayın. Annenizi şaşırtacak, şık ve zarif seçimler yapabilirsiniz. Zen pırlanta sizler için harika anneler günü listeleri hazırladı. %50’ye varan indirimlerle sahip olacağınız birbirinden güzel pırlantalarla annenizi ya da eşinizi çok mutlu edeceksiniz. Birbirinden güzel renkli taşlar, pırlantalarla harika bir uyum sergiliyor. Hem asil hem de zarif bu birliktelikten ilham alabilirsiniz. 

Anneler Günü - Klasiklerin Zarafetinden Vazgeçmeyen Anneler İçin

Pırlanta Yüzükler Annelerin En Gözdesi!

2.35 Karat Baget Pırlanta Yüzük

Aksesuar seçimlerinde detaylara önem vermeyi sever misiniz? Pırlanta yüzükler bu sene de tüm annelerin gözdesi olacak. Annenizin zarif çizgilerinden vazgeçmeyin ve tam ona layık bir hediye seçin. Yüzükler her zaman her ortamda kullanılabilecek mükemmel mücevherlerdir. Ayrıca anısı bir ömür boyu sürer hatta çoğu nesilden nesle aktarılır. Zen pırlanta yüzükleri tam aradığınız parça. 

Pırlanta Kolyeler Işıltının Adresi

Anneler Günü - Stil Sahibi Anneler İçin

Bu yıl 10 Mayıs anneler gününü karantina koşullarında geçiriyor olabiliriz. Fakat bu özel günü daha da coşkulu kutlamamıza engel değil. Hediye seçiminde geç kaldığınızı düşünüyorsanız yanılıyorsunuz.

Reina Pırlanta Küpe

Zen pırlantadan yapacağınız alışverişler tam zamanında teslim ediliyor. %50’ye varan indirim fırsatlarıyla da mükemmel ışıltılara daha avantajlı sahip olabiliyorsunuz. Birbirinden güzel modellerden en çok tercih edilenler ise pırlanta kolyeler. Mücevher tutkunlarının hayal güçlerini harekete geçiren birbirinden farklı tasarımlar ve renkler şimdi annenizin boynunda ışıldayacak. Kolyeler herkesin yüzünde bir tebessüm oluşturuyor. Değerli bir hediye olan mücevher ile annenizi mutlu etmek ise paha biçilemez.  

Anneler Günü - Hatıraları Yaşatmayı Seven Anneler İçin

Pırlanta Küpeler Hayatın Anlamı

Kalp Pırlanta Kolye

Stiline düşkün anneleri en mutlu edecek hediyelerin başında mücevherler geliyor. Bir de bunlara parıltısıyla herkesi büyüleyen pırlantaları ekleyince ondan daha mutlusu olamaz. Pırlanta küpeler şimdi zarif bir hediye alternatifi olmak için sizleri bekliyor. Annesini kalpten bir hediye ile mutlu etmek isteyenler için harika tasarımlar evde kaldığımız karantina dönemine özel %50 indirimli satışla sunuluyor. Birbirinden iddialı şık ve moda küpe modelleriyle siz de bu Anneler Günü’nde sevdiklerinizi şımartın.


Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 1
  • 0
  • 1
  • 0
  • 0
  • 1
  • 1
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English