Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Anneler Günü’ne Özel, Birbirinden Güzel Hediye Önerileri

Anneler Günü’ne Özel, Birbirinden Güzel Hediye Önerileri

Anneleri onurlandıran, dünyanın dört bir yanında sevgiye adanarak kutlanan Anneler Günü için hediyeniz hazır mı? Anneler Günü hediyesi ile annenize kendini özel hissettirebilir, ona özen bir gün yaşatabilir, sevgisine, sabrına ve emeklerine teşekkür edebilirsiniz. Annenizin yüzünde sıcacık bir gülümseme yaratacak hediyeyi seçmek aslında çok da zor değildir. Evladının onun için seçtiği her hediye anne için özel, değerli ve mutluluk vericidir. Ancak seçtiğiniz armağanlar ile annenizin hayatına renk ve konfor katabilir, mutluluğunu daha da artırabilirsiniz. Her kullanımında sizi hatırlayacağı, kullanışlı hediye alternatiflerini sizin için derledik:


Evini Seven Annelere Özel Kullanışlı Seçimler

Ev ailelerin bir arada olduğu, güzel anılar biriktirdikleri yerdir. Her duvarında asılı bir fotoğraf sizlere gülümser, her pencere eski güzel günlere açılır, her odada geçmişten kalan kahkahalar, hatıralar, birlikte geçirilen günler saklıdır. Evin sadece dört duvar olmadığını bilen, her eşyasını özenle seçtiği yuvasına sevgisiyle anlam katan anneler için, ev hediyeleri oldukça kıymetlidir. O hediyelerin getireceği yeni anılar, her kullanımda anımsanacak hatıralar onları tebessüm ettirmeye yeter. Evini seven annelere özel hediyeler sizlerle.

·         Annenize huzur dolu uykular, renkli düşler armağan etmek isterseniz, ona birbirinden güzel desenlerle bezeli nevresim takımı armağan edebilirsiniz. Seçim yaparken onu uykularında nazikçe saracak şık takımların, uyku konforunu sağlayacak özelliklere sahip olduğuna dikkat edebilirsiniz.

·         Kullanışlı pike takımı modelleri de şıklıkları ile özel hediye alternatifleri oluşturur. Sıcak yaz günlerinin karşılandığı Anneler Günü döneminde alınabilecek en kullanışlı hediyelerden olan pike takımları, her kullanımda annenize sizi hatırlatır. Yumuşacık yüzeyleri, estetik sunan tasarımları ile pike setlerini rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Baharın renklerini ve desenlerini üzerinde taşıyan ve evde bahar mevsimini hissetmesini sağlayacak tasarımlar ile ona sıcak iklimlerin güzelliğini armağan edebilirsiniz.

·         Ev aksesuarları da Anneler Günü’nde hediye olarak seçilebilir. Yaşam alanlarına renk katan biblolar, şık tablolar dekorasyonda yenilikleri seven annelere armağan edilebilir.
·         Özellikle canlı bitkileri hediye olarak seçmek, annenize yeni hobiler kazandırmanıza da yardımcı olabilir. Hem dekoratif bir obje olan hem de bakımla birlikte büyüyerek emeklerin karşılığını veren çiçekler, her baktığında annenize sizi hatırlatır. Anneler Günü, bahara denk geldiği için çiçeklerin yeni yerlerine alışması, kısa sürede çiçek açması da güzel bir jest oluşturabilir.

Annelere Ev İçin Hediye Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Anneler için hediye seçerken en sık yapılan hata kişilerin kendi beğenilerini baz almalarıdır. Annenizin beğeni anlayışına, tarzına, kullanım alışkanlıklarına ve ihtiyaçlarına göre seçimler yapmalısınız. Hediyenin kullanılacağı odanın rengine, diğer tekstil ürünlerine, dekorasyon tarzına bakarak ürün tasarımını değerlendirmelisiniz. Elbette seçim esnasında bazı teknik bilgiler gözetilmelidir. Örneğin nevresim takımı seçerken kumaşların nem ve hava transferi yapabilmek özellikleri olup olmadığına bakabilirsiniz. Seçtiğiniz pike takımı boyutlarının kullanılacağı yatağa uygun olduğundan emin olmalısınız.

Seçim esnasında annenizin sıklıkla kullandığı ve sevdiği, memnun kaldığı markalar önem taşır. Onları öncelikli olarak değerlendirebilirsiniz. Eğer aklınıza gelen, belirgin bir anı veya annenizin sevdiği özel bir desen varsa, aldığınız üründe bu ögelerin olmasına dikkat etmelisiniz. Mesela, çocukken gelinciklerin olduğu bir alanda, piknikte geçirdiğiniz keyifli anları anımsatacak gelincik desenli bir nevresim alabilirsiniz. Eğer dekorasyon modasını takip eden bir anneniz varsa, yılın trendleri de size yol gösterebilir. 2020 yılının pantone renginin klasik mavi olduğunu bilerek seçimlerinizi bu renkte yapabilirsiniz. Parlak ve koyu bir maviyi ifade eden bu renkteki ürünleri tercih ederek yılın trend rengini eve taşıyabilirsiniz. Bu yıl ev dekorasyon modasında bolca desen görülür. Özellikle etnik baskılar, floral tasarımlar ve kontrast renkler tüm ev tekstili koleksiyonlarında göze çarpar. Yılın trendlerini dikkate alarak annenize modern ve yılın dekorasyonunu yansıtan tasarımlar hediye edebilir, onun gönlünü kazanabilirsiniz.

Hediyelerinizi Benzersiz Kılın

Anneniz için hediye seçerken, onu daha özel ve benzersiz kılmak isteyebilirsiniz. Dilerseniz kendi setlerinizi oluşturarak hediyeleri kişisel hale getirebilirsiniz. Örneğin sevdiğiniz bir nevresimin yanına dilediğiniz uyku setini alabilir, pike takımı ve uygun renklerde bir yatak örtüsünü eşleştirerek hediyenizi benzersiz hale getirebilirsiniz. Büyük hediyeler veya birkaç farklı ürün için yeterli bütçeniz olmayabilir. Bu durumda hediye seçerken babanız veya kardeşlerinizle haberleşebilir, onların da uyumlu hediyeler almasını sağlayarak annenizin evde dekorasyonunu değiştirmek istediği bir odayı baştan yaratabilirsiniz. Sizin alacağınız bir yatak takımı, kardeşinizin seçeceği bir perde, babanızın hediyesi halı ile oda olduğundan bambaşka bir hale gelebilir. Elbette tek bir hediye annelere yeter ancak hayal edilen bir değişimi armağan etmek, büyük bir fark yaratan değişikliğin parçası olmak paha biçilemez.

Anneler Günü hediyesi paketlerinin üzerine kişisel notlar yazarak ona ömür boyu saklayacağı en güzel armağanı, sevgi sözcüklerinizi verebilirsiniz. İçten birkaç cümle, teşekkür ve sevgi içeren cümleleriniz, paketteki hediyeyi çok daha özel ve anlamlı bir armağana dönüştürebilir. O günü tamamen annenizle beraber geçireceğiniz aktivitelerle doldurarak, beraber planlar yaparak veya eğlenceli ev etkinlikleri ile günü annenize adayarak Anneler Günü’ne yeni bir anlam kazandırabilirsiniz. Eğer aranızda mesafeler varsa, hediyenizi kendiniz götüremeyecekseniz internet alışverişi imkanlarından faydalanabilirsiniz. Gönderdiğiniz pakete notlar ekleyerek sözcüklerin mesafeleri aşmasına yardım edebilirsiniz. Hediyelerinizi sizin kadar özenle hazırlayan ve tam zamanında teslimi için çalışan alışveriş sitelerinden sipariş oluştururken, varsa hediye paketi seçeneğini kullanarak, ürünün şık bir şekilde paketlenmesini sağlayabilirsiniz.
 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English