Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

ANMEG yöneticileri Ankara’ya çıkarma yaptı

Anadolu Medya Grup yöneticilerinin Ankara’daki diplomasi trafiği bugünde sürdü. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ ile görüşen ANMEG Yöneticileri, hayırlı olsun temennilerinde bulundu, kurumun çalışmaları hakkında bilgi verdi.

7’nci Olağan Büyük Kongre sonrası oluşan AK Parti’nin yeni A Takımına hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. KONTV Yönetim Kurulu Başkanvekili Nurettin Kılıç, KONTV İcra Kurulu Üyesi Durmuş Yakıcı ve Genel Yayın Yönetmeni Yaşar Toy da AK Parti Genel Başkan Yardımcısı- Tanıtım ve Medya Başkanı Hamza Dağı ziyaret etti.

Hamza Dağ: Emekli amirallerin bildirisi iyi niyetli değil

Görüşmelerde ana gündem 104 emekli amiralin yayınladığı darbe imalı bildiri oldu. Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, “Türkiye güçlendikçe birileri çıldırıyor” dedi. 

Baykan: İslami dayanışma oyunları Konya için önemli bir fırsat
ANMEG Yöneticileri Ankara temasları kapsamında Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan’ı da ziyaret etti.  KONTV Genel Yayın Yönetmeni Yaşar Toy’un sorularını cevaplayan Baykan, pandemi sürecinde spor faaliyetlerinin profesyonel branşlar dışında durma noktasına geldiğini ve bu dönemin sporcuların çalışmalarına olumsuz yansıdığını ifade etti. Temassız sporlarda etkinliklere devam edildiğinin altını çizen Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, olimpiyat hazırlıklarının ise kesintiye uğramadığını ve 2021 olimpiyatlarından madalyalar beklediklerine dikkat çekti.
İslami Dayanışma Oyunlarına özel bir parantez açan Baykan, oyunların şehre hatırı sayılır bir hareketlilik kazandıracağına inandığını ve Konya için bugüne kadarki en önemli spor organizasyonu olduğunu belirterek, tesisleşme adına önemli adımlar atıldığını, her ilçeye yatırımlar yapılarak mevcut tesislerin üzerine ciddi ilaveler yapıldığını vurguladı. Baykan, yapımı planlanan modern jimnastik salonunun ve yüzme havuzlarının yanısıra Türkiye’nin en büyük bisiklet veledromunun Konya’ya kazandırılacağını söyledi.    

Mehmet Baykan, Konyaspor’un çabalarını ve başarılarını takip ettiklerini belirterek camiadan desteklerini esirgemediklerini belirtti. Yeşil beyazlıların 100.yılının da başarılarla dolu bir yıl olacağını vurgulayan Baykan, Çevre ve Şehircilik Bakanımız sayın Murat Kurum’a da şehrimize ve Konyaspor’a katkıları için teşekkür ediyorum dedi.


Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 3
  • 0
  • 5
  • 3
  • 1
  • 5
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English