Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Ankaralı sanayici ve girişimcilerden "normalleşme" mesajı:

GGYD Başkanı Nezih Allıoğlu: "Eski günlere dönüş uzak değil. Yeni normale, işe dönmeye hazırız. Yeter ki tedbiri, birlik ve beraberliğimizi elden bırakmayalım" ORSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Levent Çamur: "Salgın, hepimizin ekonomik ve sosyal hayatını bir şekilde etkiledi, etkilemeye devam edecektir. Ancak artık normallaşme süreci başlamıştır ve bayram sonrası bunun etkileri daha çok hissedilecektir"

Anadolu Ajansı haberine göre;

ANKARA (AA) - Ankaralı sanayici ve girişimciler yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sonrasındaki normalleşme sürecine hazır oldukları mesajını verdi.


Genç Girişim ve Yönetişim Derneği (GGYD) Başkanı Nezih Allıoğlu, Ramazan Bayramı nedeniyle yaptığı yazılı açıklamada, salgının tüm dünyayı, insanları, tüm sektörleri en derin şekilde etkilediğini belirterek, yardımlaşmanın en çok bu zamanlarda işe yaradığını bildirdi.


İş dünyası olarak süreçten en fazla etkilenen kesimlerden olduklarına dikkati çeken Allıoğlu, şunları kaydetti:


"Eski günlere dönüş uzak değil. Yeni normale, işe dönmeye hazırız. Yeter ki tedbiri ve birlik beraberliğimizi elden bırakmayalım. Salgının Uzak Doğu ülkelerine duyulan güvende yarattığı sarsıntının yerli ve milli üretime olumlu yansıyacağını biliyoruz. Sadece iç piyasada değil, dış ticarette de Türk mal ve hizmetlerine gösterilecek talebe hazırlıklı olmalıyız."


- "Salgının yaralarını dayanışma içinde saracağız"


OSTİM Organize Sanayi Bölgesi Sanayici İşadamı ve Yöneticileri Derneği (ORSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Levent Çamur da açıklamasında, dini ve milli bayramların millet için en özel ve müstesna günler olduğuna işaret etti.


Salgın nedeniyle bu yıl buruk bir bayram sevinci yaşandığını belirten Çamur, şu ifadeleri kullandı:


"Yalnızca ülkemizin değil, dünyanın bir numaralı meselesi olan bu salgın, hepimizin ekonomik ve sosyal hayatını bir şekilde etkiledi, etkilemeye devam edecektir. Ancak artık normalleşme süreci başlamıştır ve bayram sonrası bunun etkileri daha çok hissedilecektir. Türk Devleti, milletiyle, kurum ve kuruluşlarıyla salgın sürecinde tam bir dayanışma içinde çok iyi bir sınav verdi. İnşallah bu sınavın sonucunu da hep birlikte alacağız. Evet sosyal hayat kadar ekonomimiz de yara aldı. Toparlanmamız uzun sürecek ama biliyor ve inanıyoruz ki salgının sağlığa etkileri ortadan kalktığında, ekonomik etkilerini, açtığı yaraları kamu ve özel sektör iş birliğiyle, vatandaşıyla aynı dayanışma içinde birlikte saracağız."


Çamur, Türk ve İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı kutlayarak, bayramın Türkiye ve dünyaya sağlık, huzur ve barış getirmesini diledi.



Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English