Son Dakika Haberler

CHP Genel Başkan Yardımcısı Berberoğlu: "Savaşta yaşadıkları bazen öyle ağır gelir ki insana özel tedavi gerektirir. Kurşun yarası değildir, bıçak yarası değildir, insanın içi kanar, vicdanı kanar gördüklerinden, tedavi gerektirir. Şimdi Türk toplumunun böyle bir tedaviye ihtiyacı var"

Anadolu Ajansı haberine göre;
KARABÜK (AA) - CHP Genel Başkan Yardımcısı Kadri Enis Berberoğlu, Ankara'daki terör saldırısına ilişkin, "Savaşta yaşadıkları bazen öyle ağır gelir ki insana özel tedavi gerektirir. Kurşun yarası değildir, bıçak yarası değildir, insanın içi kanar, vicdanı kanar gördüklerinden, tedavi gerektirir. Şimdi Türk toplumunun böyle bir tedaviye ihtiyacı var" dedi.

Partisinin Safranbolu İlçe Başkanlığını ziyaret eden Berberoğlu, Ankara'daki terör saldırısında yaralanan ve Karabük'te özel bir hastanede yatan Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası (SES) Karabük Şube Başkanı Ersin Tetik'i ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulunduklarını anlattı. 

Tetik'in hayatını kaybeden insanlar nedeniyle yaralı kurtulduğu için sevinemediğini ifade eden Berberoğlu, şunları dile getirdi:

"O iki çelik bilye 20 santim daha yukarıdan girseymiş başka bir kader tecelli edecekmiş. Orada olanlara üzüldüğü için kendisine sevinemiyor. Lafın bittiği yer, söyleyecek laf bulamadım. Geçmiş olsun mu diyeyim, rahmet mi okuyayım? Kaldık öyle. Siyaset zamanı değil onu bilecek yaştayım. Bende bir çocuk büyüttüm. Çocuk yaşta da bu işe başladım. 12 Eylül öncesini bilirim, 60 yaşındayım. Bazen böyle travmalar insanı ayıltır. Tıpta da yeri var. Travma sonrası sendrom diye bir şey var."

- "Cumhuriyet Halk Partisi'nin tedavisine ihtiyacı var bu ülkenin"

Gazilerin ve savaştan dönenlerin bu yöntemle tedavi edildiğini anlatan Berberoğlu, şöyle konuştu:

"Savaşta yaşadıkları bazen öyle ağır gelir ki insana özel tedavi gerektirir. Kurşun yarası değildir, bıçak yarası değildir, insanın içi kanar, vicdanı kanar gördüklerinden, tedavi gerektirir. Şimdi Türk toplumunun böyle bir tedaviye ihtiyacı var. Her türlü lafı bir kenara bırakırsak ta ki laf çok bunu anlatalım. Cumhuriyet Halk Partisi'nin tedavisine ihtiyacı var bu ülkenin. Çünkü bizim partimizden başka hiç bir partinin kimlik siyaseti dışında bildiği bir ezber yok. Hala bugün çıkmışlar birisi 'Şucuyuz', ötekisi 'Bucuyuz', 'Biz buna karşıyız', 'Ötekine hayır deriz', 'Ötekiyle görüşmeyiz' nedir ya bu? Görmüyor musunuz? İnsanlar ölüyor."

Berberoğlu, beraberinde partililer ve Karabük milletvekili adaylarıyla Safranbolu Muhtarlar Derneği ile Safranbolu Köy ve Mahalle Muhtarlar Derneğini de ziyaret etti.


Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English