Son Dakika Haberler

AK Parti Eskişehir Milletvekili Harun Karacan: "Milli Mücadele ve Kurtuluş Savaşı'nın her anına tanıklık eden, bunu bütün dünyaya duyurarak büyük bir görev üstlenen Anadolu Ajansı, kuruluşunun 100. yılını kutluyor, başarılarının devamını diliyorum" Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı: "Dün olduğu gibi bugün de Anadolu Ajansı bizim yerli ve milli sesimizdir" TSYD Eskişehir Şube Başkanı Sadi Seda: "(AA) Halkımızın tarafsız ve güvenli haber kaynağı olarak yoluna devam ediy

Anadolu Ajansı haberine göre;

ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı ve Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Eskişehir Şube Başkanı Sadi Seda, Anadolu Ajansının (AA) 100. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.


Karacan, Anadolu Ajansının Türkiye'de önemli bir görev üstlendiğini kaydetti.


AA'nın, Milli Mücadele ve Kurtuluş Savaşı'nın her anına tanıklık ettiğini belirten Karacan, "Bunu bütün dünyaya duyurarak büyük bir görev üstlenen Anadolu Ajansı, kuruluşunun 100. yılını kutluyor, başarılarının devamını diliyorum." ifadelerini kullandı.


- "Anadolu Ajansı yerli ve milli sesimizdir"


Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı da AA'nın İstiklal Mücadelesi'nde Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından kurulduğunu hatırlattı.


AA'nın haklı vatan mücadelesini bütün dünyaya duyurup Cumhuriyet'in kurulmasında benzersiz bir rol üstlendiğini aktaran Prof. Dr. Çomaklı, şöyle devam etti:


"(AA) Ülkemizin en köklü kurumlarından biri olma vasfını kazanmıştır. Ülkemizin yerli ve milli bir kurumu olarak kuruluşundan bu yana her zaman demokrasinin, çağdaşlığın ve haklılığın tarafında olmuş ve 15 Temmuz'da milletimizin yeniden diriliş destanını bütün dünyaya duyurmuştur. Türk basını için bir okul işlevi gören Anadolu Ajansı, aynı zamanda değişen iletişim teknolojilerine büyük bir başarıyla ayak uydurmuş ve yaygın haber ağıyla, hızlı ve tarafsız haber akışıyla bugün dünyanın sayılı haber ajanslarından biri olmaya hak kazanmıştır. Dün olduğu gibi bugün de Anadolu Ajansı bizim yerli ve milli sesimizdir. Yüce milletimizin en güvenilir haber alma kaynağı ve milletimizin gelecek hedeflerine ulaşmasının önünü açacak kurumlardan biri olan Anadolu Ajansının kuruluşunun 100. yıl dönümünü en kalbi duygularla kutluyor, başarılarının devamını diliyorum."



- "Halkımızın tarafsız ve güvenli haber kaynağı"


Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Eskişehir Şube Başkanı Sadi Seda da gerek yurt dışından gerekse yurtta halkı bilgilendirmek için emek veren Anadolu Ajansının, görevini, ilk gün olduğu gibi bugün de büyük bir tutku ve başarıyla yerine getirdiğini belirtti.


Seda, "Anadolu Ajansının, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün talimatlarıyla Anadolu'nun sesinin tüm dünyaya duyurabilmek amacıyla kurulduğunu unutmamamız lazım. Bugün de aynı misyonla halkımızın tarafsız ve güvenli haber kaynağı olarak yoluna devam ediyor. Gönülden kutluyorum." ifadelerini kullandı.




Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English