Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

"Amacı Olmayan Grup" filminin galası Özdilek Park İstanbul AVM'de yapıldı

Vizyona 17 Eylül'de girecek komedi filminin galasına, yönetmen Ali Tanrıverdi, yapımcı Murat Şeker, oyuncular ile bazı sinemaseverler katıldı Yönetmen Tanrıverdi: "Amacı Olmayan Grup', uzun yıllardır Türk sinemasında ilk defa, genç insanların gerçek problemlerine güldürerek ve eğlendirerek, sahici bir biçimde anlatan ilk film oldu" Filmin başrol oyuncularından Sarp Bozkurt: "Çocukların anne babasına, anne babaların da çocuklarına 'Bak görüyor musun?' diyebileceği bir film. Bütün bunları tamamen

Anadolu Ajansı haberine göre;

İSTANBUL (AA) - Ali Tanrıverdi'nin yönettiği "Amacı Olmayan Grup" isimli komedi filminin galası Özdilek Park İstanbul AVM'de yapıldı.


"Çakallarla Dans" serisinin yazarı olarak tanınan Tanrıverdi'nin ilk kez yönetmen koltuğuna oturduğu, yapımcılığını "Sugarworkz" adına Murat Şeker'in üstlendiği filmin senaryosunu bu ikili birlikte kaleme aldı.


Vizyona 17 Eylül'de girecek filmin galasına, yönetmen Tanrıverdi ile yapımcı Şeker, filmin oyuncuları ile bazı sinemaseverler katıldı.


Ali Tanrıverdi, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kovid-19 salgını nedeniyle vizyona geç soktukları filmin ilk yönetmenlik tecrübesi olduğunu söyledi.


Çekim sürecinin çok eğlenceli geçtiğini belirten Tanrıverdi, "İzleyicilerimiz filme gelince bilete verdikleri paranın karşılığını alacaklar, tebessüm ederek ayrılacaklar. Sinemaseverleri vicdanlı bir film bekliyor. 'Amacı Olmayan Grup', uzun yıllardır Türk sinemasında ilk defa, genç insanların gerçek problemlerine güldürerek ve eğlendirerek, sahici bir biçimde anlatan ilk film oldu." dedi.


Filmin sadece gençlerin değil anne ve babaların da severek izleyeceği bir yapım olduğunu kaydeden Tanrıverdi, tüm sinemaseverleri filmi izlemeye davet etti.


- "6 yaşından büyük herkesin izleyeceği bir film"


Başrol oyuncularından Sarp Bozkurt ise gençlerin yaşadığı hayatlarla eskilerin yaşadığı hayatların karşılaştırıldığını belirterek, bunu gençlerin üzerinden anlatan bir film yaptıklarını dile getirdi.


Bozkurt, gerçek hayatta da var olan fenomen bir internet grubunu anlatmaya çalıştıklarını anlatarak, şunları kaydetti:


"Sosyolojik bir film aslında. Gerçekten oynayacağım kişiyle tanıştım mesela, bu da ayrı bir heyecandı. 6 yaşından büyük herkesin izleyeceği bir film. Ailecek gidilmesi gereken bir film oldu. Çocukların anne babasına, anne babaların da çocuklarına 'Bak görüyor musun?' diyebileceği bir film. Bütün bunları tamamen eğlence tabanında anlatıyoruz. Şu anda sinemaya gitmek bir risk ve 'Amacı Olmayan Grup' bu riske kesinlikle değecek bir yapım."


Oyuncu Naz Çağla Irmak da sinemaseverlerin kendi hayatlarından bir şeyler bulabileceği bir filme imza attıklarını söyledi.


Irmak, filmin seyircilerin eğlenebilecekleri, eğlenirken düşünebilecekleri bir yapım olduğuna değinerek, "Filmde bir sosyal medya fenomenini oynuyorum. Bunun için fenomenleri izleyerek hazırlandım. Hatta çok saygı duyduğum bir mesleğe dönüştü. Oynadığım karakterin bana da faydası oldu." diye konuştu.


Komedi türündeki filmin oyuncu kadrosunda Sarp Bozkurt, Ali Barkın, Çağla Irmak, Gamze Karaduman, Hakan Bilgin, Hülya Gülşen ve Müfit Can Saçıntı yer alıyor.


Sosyal medyada büyük ilgi gören, Youtube'da 1 milyonu aşkın takipçisi bulunan gerçek "Amacı Olmayan Grup"tan esinlenerek hayata geçirilen proje, dijital dünyanın getirdiği yeni sosyal ilişkileri eğlenceli bir dille anlatıp kuşak çatışmalarını bol kahkahalı bir komediyle beyaz perdeye aktarıyor.







Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English