Son Dakika Haberler

Altınordu Teknik Direktörü Eroğlu:

Eklenme Tarihi: 16.02.2015 - 12:45

"İstediklerimizin sahaya yansıdığını görmek de ayrı bir sevinç kaynağı oldu"

İZMİR (AA) - PTT 1. Lig'de deplasmanda Denizlispor'u 2-1 mağlup eden Altınordu'nun teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, "İstediklerimizin sahaya yansıdığını görmek de ayrı bir sevinç kaynağı oldu" dedi.

Eroğlu, yaptığı açıklamada, Denizlispor galibiyetiyle ligin ikinci yarısındaki çıkışlarının devam ettiğini belirtti.

İyi hazırlandıkları ve iyi motive oldukları bir maçı kazandıkları için mutlu olduklarını kaydeden Eroğlu, şöyle konuştu:

"İstediklerimizin sahaya yansıdığını görmek de ayrı bir sevinç kaynağı oldu. Üst sıralara doğru yükselme ve burada tutunma adına çok değerli bir galibiyet aldığımızı düşünüyorum. Oynadığımız iyi futbolu artık skora da yansıtıyor ve mücadele gücümüz, arzumuz, coşkumuzla yürüyoruz. Bunu önümüzdeki haftalara da taşımak istiyoruz."

Eroğlu, 10 yaşından bu yana 8 yıldır çalıştıkları Cengiz Ünder'in ilk kez bir lig maçında gol atmasının da ayrı bir güzelliği olduğunu belirterek, "Altınordumuzun geleceği olan gençlerimiz, yavaş yavaş A Takım formasına ısınıyorlar. Bunları görmek bizlere gurur veriyor. Sakatlıktan çıkıp oynadığı ilk maçta gol atan Halil İbrahim'i de tebrik ederim" dedi.

Denizlispor galibiyetiyle puanını 25'e çıkaran Altınordu'nun, play-off barajında yer alan 6. sıradaki Albimo Alanyaspor'la 5 puan farkı bulunuyor. 

PTT 1. Lig'de 6. maçını oynayan 14 Temmuz 1997 doğumlu Cengiz Ünder, dün takımının ilk golünü atarken, profesyonel seviyede ilk golüne imza attı. En son Ziraat Türkiye Kupası'nda 23 Aralık 2014'te oynanan Fenerbahçe deplasmanında görev yapan Halil İbrahim Tuna sakatlık döneminin ardından ilk maçında takımının galibiyet golünü kaydetti.

Genç futbolcu daha önce Adanaspor ve Antalyaspor karşılaşmalarında 1'er gol atmıştı.

İzmir temsilcisinde dünkü maçta cezalı duruma düşen Göksu Türkdoğan gelecek hafta Giresunspor karşısında forma giyemeyecek.

 

Kaynak: