Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Altay: Karatay Belediyesi birçok vizyoner projeye imza atıyor

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Karatay Belediyesi tarafından 2019 yılında hayata geçirilen yatırımlar ve Karatay’da 2020 planlamasını istişare etti.

Altay: Karatay Belediyesi birçok vizyoner projeye imza atıyor
 Karatay Belediyesi’nin vizyoner birçok projeyi hayata geçirdiğinin altını çizen Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “Bugüne kadar olduğu gibi önümüzdeki dönemlerde de Karatay’ın çok önemli işlere şahitlik edeceğini hep birlikte göreceğiz” dedi. Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca da her şeyin en güzeline layık olan Karatay’ı gelecek yıllarda güzel günlerin beklediğini söyledi. 

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ile Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Karatay Belediyesi’nin 2019 yılı içerisinde hayata geçirdiği yatırımlar, projelerin yanı sıra 2020’de Karatay’da için hayata geçecek projeler ile planlamalarını masaya yatırdı.  
Başkan Uğur İbrahim Altay ve Başkan Hasan Kılca’nın yanı sıra toplantıda Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları ve Karatay Belediyesi Başkan Yardımcıları da hazır bulundu. 
Toplantının ardından Başkan Uğur İbrahim Altay ve Başkan Hasan Kılca, Karatay Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda yapılan istişarelerle Karatay’ın gelecek dönem projeleri hakkında meclis üyelerini bilgilendirdi.



KARATAYIMIZI HEP BİRLİKTE GELECEĞE TAŞIYORUZ 
Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, yaptığı konuşmada, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ile birlikte Karatay Belediyesi’nin çalışmalarını içeren uzun bir değerlendirme yaptıklarını belirterek 2020’de ve daha sonraki dönemleri içeren planlamaları da istişare ettiklerini aktardı. 

Bugüne kadar Karatay’da önemli proje ve yatırımların hayata geçtiğini, yeni dönemde çok daha güzel işlerin yapılabilmesi için Konya Büyükşehir Belediyesi ile her daim istişare ve uyum içerisinde olduklarının altını çizen Başkan Kılca, “Belediye meclisi toplantımızın öncesinde büyükşehir belediye başkanımız, daire başkanlarımız ve ekibimizle birlikte Karatayımıza kazandırılacak yatırımları ve projeleri istişare ettik. Ben bu vesileyle, Karatayımıza yaptıkları büyük destek ve katkıları dolayısıyla Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Uğur İbrahim Altay’a, yine büyükşehir belediyemizin kıymetli daire başkanlarına çok teşekkür ediyorum. Karatay’ımızı geleceğe emin adamlarla taşımak için var gücümüzle çalışıyoruz. “Gönül Belediyeciliği” ilkelerinden sapmadan insan merkezli hareket ediyoruz” dedi. 

KARATAY’I ÇOK GÜZEL GÜNLER BEKLİYOR 
Konya için çok önemli olan Konya Metrosu projesinin yanı sıra Eski Sanayi’nin taşınması, Mevlana Çarşısı ve Altın Çarşı konusunda Büyükşehir Belediyesi ile birlikte hareket ettiklerini, bu konuda önemli mesafeler aldıklarını aktaran Başkan Hasan Kılca, şunları söyledi: “Karatayımız her şeyin en iyisini en güzelini hak ediyor. 31 Mart Yerel Seçimleri Beyannamemizde de yer alan ve Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte yürüttüğümüz Eski Sanayinin taşınması, Mevlana Çarşısı ve Altın Çarşı’nın dönüşümü konusunda da aynı birlikteliği sürdürüyoruz. Bu bölgede yürüteceğimiz çalışmalarla inanıyorum ki Karatayımızı çok güzel günler bekliyor.” 

KARATAY BELEDİYEMİZ BİRÇOK VİZYONER YATIRIM VE PROJEYE İMZA ATIYOR
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, geçtiğimiz günlerde 28 ilçe belediye başkanıyla yatırım toplantıları yaptıklarını, söz konusu toplantılara merkez ilçelerle devam ettiklerini ve bu kapsamda Karatay’da da oldukça verimli bir toplantı gerçekleştirdiklerini ifade etti. 

Başkan Uğur İbrahim Altay, sözlerini şöyle sürdürdü: “Karatay çok önemli bir ilçemiz. Hz. Pir’in memleketindeyiz. Karatay Belediye Başkanımız Hasan Kılca Bey de bu dönemde büyük bir gayretle Karatay’a hizmet ediyor. Zaten hem Selçuklu, hem de Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevimiz süresince birlikte çalıştık. Belediyeciliği hakikaten çok iyi bilen, kurumsal iletişim ve daha birçok konuda çok mesafe kat etmiş bir başkanımız. Bu manada da gelecek dönemlerde de kendisinden önemli işler ve görevler beklediğimizi buradan ifade etmek istiyorum. Bu görevi yerine getirirken kendisiyle yol yürüyen ekibi de en az kendisi kadar iyi ve kaliteli. Karatay Belediye Meclisi Üyelerimiz de bu kapsamda belediye başkanımızla çok iyi bir uyum içinde. Birçok vizyoner projenin ortaya çıkışı ve uygulanışında tüm meclis üyelerimizin önemli bir payı var. Ben tüm meclis üyelerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İnşallah Karatay’ımız, geçmişte olduğu gibi bu dönem ve önümüzdeki yıllarda da çok önemli işler yapacaktır” ifadelerini kullandı. 



KARATAY, HER MANADA KONYAMIZIN EN KIYMETLİ YERLERİNDEN BİRİ 
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Karatay’ın hizmetleri ve yatırımlarının yanı sıra Konya için de büyük önem taşıyan projelerini konuştuklarını kaydetti. 
Başkan Uğur İbrahim Altay, önümüzdeki dönemlerde Karatay’da önemli değişimlerin yaşanacağına vurgu yaparak sözlerini şöyle tamamladı: “Bugün Konya’nın önemli projelerinden biri olan Konya Metrosu yatırımının yanı sıra Eski Sanayi’nin taşınması ile Mevlana Çarşısı ve Altın Çarşısı projeleri konusunda da bilgilendirme yapmak için bir aradayız. Hz. Pir’in bulunduğu alan ve Mevlana Türbesi’nin etrafı, hem manevi hem de maddi anlamda en kıymetli yerler arasında bulunuyor. Yine Karatay, Konyamız adına turizmin başkenti konumunda. Dolayısıyla da söz konusu bölgelerde bir dönüşüme ihtiyaç duyuluyor. Bizler, Mevlana Çarşısı ve Altın Çarşı konusunda düzenleme çalışmalarını yürütürken, Karatay Belediyemiz de hemen Mevlana Kültür Merkezi’nin karşısından başlayarak Mevlana Müzesi’ne kadar olan alanda bir faaliyet yürütüyor. Bu konularda da her daim bir istişare içerisindeyiz. Bu alandaki çalışmalarımız tamamlandığında inşallah Konyamıza yakışır bir iş ortaya çıkmış olacak. Yeni projeleri ve eksik işlerin tamamlanması için ilçe belediyemizle birlikte gece gündüz demeden çalışıyoruz.”
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ın konuşmasının ardından Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları da Karatay Belediyesi Meclis Üyeleri’ne Konya Metrosu’nun yanı sıra Eski Sanayi’nin taşınması ile Mevlana Çarşısı ve Altın Çarşısı projelerini içeren birer sunum yaptılar. 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 1
  • 0
  • 1
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English