Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

"AK Parti vefa partisidir" Konya İl Teşkilatının düzenlediği programda buluştular

AK Parti Konya İl Başkanlığı tarafından düzenlenen vefa programı Selçuklu Kongre Merkezinde gerçekleştirildi. Toplantıya katılan Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta ‘’Biz ayrıştırıcı değil birleştirici bir anlayışla siyaset yapıyoruz’’ dedi. İl Başkanı Hasan Angı’nın 31 Mart seçimlerine vurgu yaptığı programda Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay da ‘’AK Parti bir vefa partisidir’’ dedi.

AK Parti Konya İl Başkanlığı tarafından düzenlenen ‘Vefa Programı’ Selçuklu Kongre Merkezinde gerçekleştirildi. Katılımın yoğun olduğu programda konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, AK Parti'nin bir vefa partisi olduğunu, bunun karşılığını da seçim zaferleriyle aldığını söyledi. 

AK Parti'nin 17 yıldır iktidar olmasında, davaya gönül vermiş herkesin payının bulunduğunu belirten Usta, "AK Parti bayrağımızın 17 yıldır dalgalanmasının ardında kurulduğumuz günden beri bu dava için ter akıtan büyüklerimizin, arkadaşlarımızın, kardeşlerimizin, evlatlarımızın emeği yatmaktadır. Biliyoruz ki biz büyük bir aileyiz ve ben de bu büyük ailenin bir ferdi olmaktan gurur duyuyorum." diye konuştu.



- "Önümüzde çok önemli bir dönüm noktası var"

En temel siyasi etik kavramlarından biri olan vefayı, gençlik kademesinde öğrenmeye başladıklarını dile getiren Usta, şöyle devam etti:

"Biliyor ve inanıyoruz ki gençliğimiz bu vefa erdemine ulaştığı an, davasına sadık, vatanına ve milletine aşık, Rıza-i İlahi’yi gözeten bir nesil ortaya çıkacaktır. İşte bu tecrübe ve gençliğin dinamizminin birleştiği güç ile Türkiye, bugünden çok daha gelişmiş bir yere gelecektir. Önümüzde çok önemli bir dönüm noktası var. Bu hedeflerimize giden yolda bütün teşkilatlarımıza çok önemli rol düşüyor. Ana kademe, kadın ve gençlik kolları olarak çok iyi bir şekilde yerel seçimlere hazırlanacağız. Konya'mızın AK Parti’ye olan sevdasını, vefasını bir kez daha göstermek için, liderimizin dediği gibi durmadan, yorulmadan ev ev, kapı kapı dolaşarak yerel seçimlerde de yine en yüksek oylarla, inşallah belediye seçimlerini kazanacağız. Ben inanıyorum ki bunun için her birimiz üzerine ne düşünüyorsa yapacaktır." 



Usta, AK Parti davasının tevazu ve her zaman daha çok çalışmak olduğunu vurguladı.

Yerel seçimlere büyük gayretle hazırlandıklarını ifade eden Usta, AK Parti'nin kuruluşundan bu yana her zaman oy oranını arttırarak yoluna devam ettiğini belirterek,  "Hamdolsun her zaman çıtayı daha yükseğe taşıyarak yolumuza devam ediyoruz. Bu zaferlere ancak birlikte çalışarak ulaştığımızı asla unutmuyoruz." diye konuştu. 

- "Dünya lideri ile yol yürüyoruz"

Usta, AK Parti'nin Konya'da her seçimde oylarını arttırdığına dikkati çekerek, şunları kaydetti:

"Alnımızın akıyla çıktığımız seçim zaferlerimize bir yenisini 1 Nisan sabahı ekleyeceğiz inşallah. Gerek Büyükşehir gerekse de tüm ilçelerimizde görülmemiş bir yüksek oy oranına ulaşarak, güçlü ailemizle birlikte bu yolculuğu sürdüreceğiz. Biz Recep Tayyip Erdoğan gibi son yüzyıla damgasını vurmuş, dünya lideri ile yol yürüyoruz. Bizim siyasi anlayışımızda insanları ötekileştirmek, bölgesel-ırksal milliyetçilik, inançsal milliyetçilik asla ve asla yoktur. Ayrıştırıcı değil birleştirici bir anlayışla siyaset yapıyoruz. Biz, yaratılmışların en şereflisi olan insan üzerine siyaset yaparken herkesi kucaklıyoruz. Hiç kimseyi ötekileştirmedik, ötekileştirmeyeceğiz. Hiç kimseyi siyasi görüşü, ırkı, kılık kıyafet ve inancından dolayı yadırgamadan tüm vatandaşlarımıza eğileceğiz."

‘’Konya’dan en yüksek desteği alabilmek için gece gündüz çalışacağız, çaba göstereceğiz’’

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ise AK Parti Belediyeciliğinin 2004’ten bu yana tüm dünyaya rol model olan hizmet anlayışıyla ülkeyi ve şehirleri baştanbaşa binlerce hizmetle, yatırımla süslediğini, tüm dünyanın gıptayla baktığı büyük yatırımları hayata geçirdiğini belirtti. Altay ‘’Konya'mız da 2004’ten bu yana tarihimize, kültürümüze ve elbette çağa uygun hizmetler aldı. Özellikle 2014 yılında hizmete giren Yeni Büyükşehir Yasası sonra 31 ilçemizin tamamında çok önemli yatırımlar hayata geçirilerek şehrimizin ilçeleri ile birlikte topyekün kalkınmasına katkı sağlandı. Ben bu vesileyle bugüne kadar şehrimize hizmet etmiş tüm belediye başkanlarımıza şükranlarımızı sunuyorum. Bizden önce bu şehre hizmet etmiş ve şu anda şehrimizi Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde temsil eden Tahir Akyürek Bey’e özellikle teşekkür etmek istiyorum. Gerçekten şehrimize çok değerli hizmetleri oldu. Biz de son 8 aydır, Tahir Akyürek başkanımızdan aldığımız görevi layıkıyla yürütmenin ve çıtayı daha yukarılara taşımanın gayretindeyiz’’ dedi.



Altay konuşmasını şöyle sürdürdü:

‘’Sayın Cumhurbaşkanımızın ve genel merkezimizin takdiri, milletvekillerimiz ve teşkilatımızın destekleriyle 31 Mart’taki Yerel Seçimler için Büyükşehir Belediye Başkanlığı için partimizin adayı olduk. Bu gerçekten de çok büyük bir sorumluluk. Şahsıma gösterdikleri teveccüh dolayısıyla Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Genel Merkezimize, Genel Başkan Yardımcımıza, milletvekillerimize, il teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Bizlere tevdi edilen bu önemli göreve layık olabilmek için gece gündüz gayret edeceğiz. 31 Mart Seçimlerine kadar ekibimizle, teşkilatlarımızla ve Konyalı hemşehrilerimizle birlikte el ele, gönül gönüle Konya’dan en yüksek desteği alabilmek için gece gündüz çalışacağız, çaba göstereceğiz’’


 
-‘’AK Parti bir vefa partisidir’’-

AK Parti’nin kuruluşundan itibaren attığı her adımı, uyguladığı her politikayı, milletle birlikte hayata geçirdiğini ve böylece de 16 yıldır girdiği her seçimden zaferle çıktığını ifade eden Altay, AK Parti’nin 16 yıldır milletin gönlünde olmasının sırrının vefa olduğunu kaydetti. Altay ‘’Bugün burada bir araya gelerek aslında, 31 Mart akşamına kadar durmadan, yılmadan çalışacağımızın ve inşallah 31 Mart gecesinde de Sayın Cumhurbaşkanımıza, partimize, şehrimize ve tabii ki milletimize yakışır bir sonucu sunmanın sözünü de vermiş oluyoruz. İnşallah önümüzdeki günlerde ilçe belediye başkan adaylarımızın da açıklanmasıyla birlikte hepimiz seçim çalışmalarımıza başlamış olacağız. AK Parti ailesi olarak hedefimiz 1 Nisan sabahında hem Büyükşehirde hem de 31 ilçemizde partimizin bayrağını dalgalandırmak. Bunun için de buradaki her birimize önemli görev düşüyor. Hep birlikte, bütün teşkilatlarımızla, kadın ve gençlik kollarımızla, mahalle temsilcilerimizle durup dinlenmeden, bütün hemşehrilerimize ulaşacağız ve davamızı, projelerimizi anlatacağız. İnşallah 1 Nisan sabahından itibaren de Konyamızı gelecek vizyonuna hep birlikte taşıyacağız. AK Parti’nin 16 yıldır milletin gönlünde olmasının sırrı vefadır.  AK Parti bir veda partisi değil, bir vefa partisidir. Diğer siyasi partileri görüyorsunuz. Özellikle de adaylık söz konusu olduğunda tabiri caizse onların çarşıları karışıyor. Ayrışmalar ve ötekileştirmelerle başlıyor, hakaretlerle devam edip partiden ihraçlarla süreç tamamlanıyor. Ama AK Parti’de elhamdülillah böyle bir durum olmadı, olmaz da. Aday belirleme noktasında partimizin bugüne kadar uyguladığı sistem herkesçe malum. Genel merkezimiz liyakat esasıyla çok geniş istişareler ve titiz çalışmalar neticesinde adaylarımızı belirliyor. Böyle olunca da ben neden aday olmadım denmiyor. İşte bu salondaki tablo da bunun bir göstergesi. Bizler, 31 Mart akşamına kadar başkanlarımızın yaptıklarıyla, adaylarımızın birikimleriyle, projeleriyle, milletvekillerimiz ve teşkilatlarımızın gayretleri ile tüm enerjimizle sahada olacağız. Şundan eminiz, bizim milletimiz feraset ve basiret sahibidir. İşi ehline verir. Yeter ki milletin gölüne girmeyi bilelim ve samimiyetle çok çalışalım, gayret edelim’’ dedi. 

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı da partisinin 17 yılda ülkenin kalkınmasına büyük katkıda bulunduğunu, durmadan, hız kesmeden yurdun her yanına hizmet götürdüğünü anlatarak, "Mart ayında da en yüksek desteğiyle bu sahip çıkışını gösterecek ve yolumuza tüm yerel hizmetlerle, hükümetimizin ortaya koyduğu politikalarla, milletvekillerimiz, ilçe başkanlarımız ve belediye başkanlarımızla, teşkilat mensuplarımızla yoğun tempoda hep birlikte koşacağız." ifadelerini kullandı.

AK Parti MKYK Üyesi ve Konya Milletvekili Ahmet Sorgun da konuşmasında 31 Mart yerel seçimlerine ilişkin değerlendirmelerde bulunarak, bu seçimde de AK Parti’ni başarılarına bir yenisini daha ekleyeceğini kaydetti.



Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (1)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
  • M
    mehmet
    5 yıl önce

    Bu ilçe belediye başkan adayları ne zaman açıklanacak acaba son günmü

    • Cevapla
    • Begen (2)
    • Begenme (0)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English