Son Dakika Haberler

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank: "Cumhurbaşkanımız, siyasi hayatında bir Anadolu ihtilalini gerçekleştirdi. Anadolu'nun değerlerini, Malatya'nın değerlerini Türkiye'nin iktidarına taşıdı ve tabii ki bu kolay bir şekilde olmadı. Bunu başarırken arkasındaki en büyük güç, milletimizdi"

Anadolu Ajansı haberine göre;

MALATYA (AA) - Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Cumhurbaşkanımız, siyasi hayatında bir Anadolu ihtilalini gerçekleştirdi. Anadolu'nun değerlerini, Malatya'nın değerlerini Türkiye'nin iktidarına taşıdı ve tabii ki bu kolay bir şekilde olmadı. Bunu başarırken arkasındaki en büyük güç, milletimizdi." dedi.


Varank, AK Parti Malatya İl Başkanlığının Büyükşehir Belediyesi yanındaki miting alanında düzenlenen 7. Olağan Kongresi'nde yaptığı konuşmada, bu kentte bulunmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu ifade etti.


Türkiye'nin büyük sıkıntılar çekerek büyük acılar yaşadığını anlatan Varank, şöyle konuştu:


"Bu ülkede darbeler yaşandı ama sayın Cumhurbaşkanımız, siyasi hayatında bir Anadolu ihtilalini gerçekleştirdi. Anadolu'nun değerlerini, Malatya'nın değerlerini Türkiye'nin iktidarına taşıdı ve tabii ki bu kolay bir şekilde olmadı. Bunu başarırken arkasındaki en büyük güç, milletimizdi. Milletimiz onun arkasında dimdik durdu. O da cesaretle bütün bu adımları attı, bu devrimleri gerçekleştirdi. Vatandaşımız ona bu desteği verirken bizim yanımızdaki en önemli yoldaşımız teşkilatlarımız. Teşkilatlarımız ne kadar güçlü olursa, vatandaşımızı ne kadar ikna ederse, tıpkı onun söylediği gibi 'sevgiyle yoluna koşarak devam ederse', biz de vatandaşlarımızı bu davaya, Türkiye davasına bu kadar kolay ikna edebiliriz."


AK Parti olarak kongreleri çok önemsediklerini belirten Varank, kongre sonrası tazelenecek kanla partililerin yeniden sokaklara çıkıp kapı kapı dolaşarak çalışacaklarını aktardı.


Varank, "İnsanları kaybetmek kolay, birine 'gözünün üstünde kaşın var' demek kolay, kavga çıkarmak kolay. Zor olan, insanları ikna etmek ve inşallah bu kongreyle birlikte teşkilatımızdaki tazelenmeyle tekrar biz sokaklara çıkacağız. Türkiye'yi, 2023 ve ötesindeki hedeflere taşımak için büyük bir gayret göstereceğiz." dedi.


Malatya ekonomisini çok önemsediklerini aktaran Varank, bugün açılışı yapılacak tesislerin hayırlı olmasını diledi.


- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz


AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz ise Türkiye'nin sıradan bir ülke, AK Parti'nin de sıradan bir parti olmadığını aktararak AK Parti'nin bir millet hareketi olduğunu vurguladı.


Malatya'nın bu davaya, en iyi şekilde, anlayarak sahip çıktığını belirten Yılmaz, bölgenin cazibe merkezi olan bu kente hizmet etmekten mutluluk duyduklarını söyledi.


Yılmaz, zor bir dönemden geçildiğini anlatarak, şunları söyledi:


"Dünyanın çalkantılı bir döneminden geçiyoruz. Suriye'de, Libya'da, Doğu Akdeniz'de, Kafkaslar'da tarihi inisiyatifler aldığımız bir dönemdeyiz. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde bu tarihi dönemi yaşarken ve yoğun rekabet koşullar altında, bir çok ülkenin Türkiye'nin yürüyüşünü, aldığı bu inisiyatifi engelleme çabasına rağmen yolumuza devam ederken en büyük gücümüz, birliğimiz ve beraberliğimizdir. En büyük gücümüz samimi olarak bu davanın arkasında, Recep Tayyip Erdoğan'ın arkasında durmamızdır. Bunu da hep birlikte başaracağız inşallah. Bu tarihi dönüşümün sürecinden sonra Türkiye, Allah'ın izniyle çok farklı döneme giriyor. 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine doğru emin adımlarla yürüyeceğiz. Demokraside, ekonomide, sosyal politikada, dış politikada her alanda değişimin dönüşümün lideri olmaya devam edecek bu hareket. Özellikle de gençlerin temsilcisi olmaya devam edeceğiz."






Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English