Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

AK Parti'li Sarıeroğlu ve Kandemir, partilerinin Danışma Meclisi Toplantısına katıldı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu: "Ekonomiyle ilgili karşı karşıya kaldığımız saldırılara anında vermiş olduğumuz cevaplar, atak bir şekilde politikalarımızı uyguluyor olmamızın etkilerini şimdi görmeye başladık. Enflasyon oranları düşüş eğilimine girdi. İnşallah 2020 tek haneli enflasyonları yaşayacağımız bir yıl olacak" AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir: "Cumhurbaşkanımızın ifadesiyle her şeyi millileştirdik, ana muhalefetimizi maalesef millileştiremedik"

Anadolu Ajansı haberine göre;

ADANA (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, "Ekonomiyle ilgili karşı karşıya kaldığımız saldırılara anında vermiş olduğumuz cevaplar, atak bir şekilde politikalarımızı uyguluyor olmamızın etkilerini şimdi görmeye başladık. Enflasyon oranları düşüş eğilimine girdi. İnşallah 2020 tek haneli enflasyonları yaşayacağımız bir yıl olacak." dedi.


Sarıeroğlu, partisinin Yüreğir Kültür Merkezi'nde düzenlediği 94. İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, kentte sağanak nedeniyle zarar gören bölgelerde hasar tespitinin yapıldığını, belediyelere Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca 41 milyon lira kaynak aktarıldığını söyledi.


Çiftçilerin hasarlarının da tespit edildiğini aktaran Sarıeroğlu, konunun takipçisi olacağını belirtti.


Sarıeroğlu, Türkiye'nin zor dönemden geçtiğini ifade ederek, "Bölgemiz ateş çemberi, Libya'da yaşanlar ve ülkemizin almış olduğu inisiyatif, Doğu Akdeniz'de irademizi güçlü şekilde ortaya koymuş olmamız, her an yeni gelişmelerin yaşandığı dönemlerde, bizler teşkilatlar olarak sayın Cumhurbaşkanımızın ardından dimdik durmaya inşallah devam edeceğiz." diye konuştu.


Geçen yıl ekonomik anlamda güçlü hamleler yaptıklarını vurgulayan Sarıeroğlu, şöyle konuştu:


"Ekonomiyle ilgili karşı karşıya kaldığımız saldırılara anında vermiş olduğumuz cevaplar, atak bir şekilde politikalarımızı uyguluyor olmamızın etkilerini şimdi görmeye başladık. Enflasyon oranları düşüş eğilimine girdi. İnşallah 2020 tek haneli enflasyonları yaşayacağımız bir yıl olacak. Faiz oranları düşüş eğilimini sürdürüyor. Döviz kurları stabil hale geldi. Biliyorsunuz 24 Haziran seçimlerinden sonra karşı karşıya kaldığımız saldırılarda, 'Dolar 11 lira olacak' gibi piyasaları daha da alevlendirici şekilde spekülasyonlar yapılmıştı. Ama çok şükür bu işlerden medet umanların, umdukları hiçbir şey hayata geçmedi."


Sarıeroğlu, 2020-2022 ekonomi programını devreye aldıklarının, bunun etkisiyle yine birlik beraberlik içerisinde bu yılın atılım dönemi olacağının altını çizerek, "İnşallah bu süreçlerin daha iyi olduğu 2020 olacak. Milli Teknoloji Hamlesi çerçevesinde, büyük hamleler yaptığımız bir dönemdeyiz. İnşallah bu hamlelerimize devam edeceğiz. Güçlü ve büyük bir ülkeyiz. Büyük hedeflerimiz, büyük hayallerimiz var. İnşallah bu büyük hedefleri ve hayallere hep birlikte ulaşacağız." değerlendirmesinde bulundu.


- "Ana muhalefetimizi maalesef millileştiremedik"


AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir de partilerinin 18 yılda Türkiye'de birçok hizmeti hayata geçirdiğini dile getirdi.


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştiren Kandemir, sözlerini şöyle sürdürdü:


"AK Parti kadroları Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, milletin hissiyatını paylaşırken, bedel öderken, geceli gündüzlü mücadele ederken, karşımızda bir cephe dağlardan saldırırken, bazıları kötülüğün amiral gemisinden kurşun sıkarken ana muhalefet neredeydi? Onun avareleri neredeydi? Aynı kötülükte buluşurken birileri, ülkenin ana muhalefeti milli bir zeminde mi yürümüştür yoksa o cephenin suyuna, değirmenine su mu taşımıştır? Bizim ekip arkadaşlarımızın işte bunu anlaması lazım. Cumhurbaşkanımızın ifadesiyle her şeyi millileştirdik, ana muhalefetimizi maalesef millileştiremedik."


Türkiye'nin bu sene ekonomisini büyütmeye devam edeceğini vurgulayan Kandemir, şunları kaydetti:


"Türkiye gençlerine iş bulmaya devam edecek. 18 yılda olduğu gibi özgürlüklerde, insan haklarında, ekonomide yakaladığı, Türkiye'yi taşıdığı çıtayı AK Parti ile çok daha yukarlara taşıyacak. Türkiye'nin dört bir tarafında bedel ödemiş, emek vermiş arkadaşlarımızın gayretleriyle biz ülkemizi daha güzel yarınlara taşıyacağız. Ama istiyoruz ki ne yaptığımızı nerede bulunduğumuzu iyi anlatalım. AK Parti siyaseti, insanı siyasetin bir enstrümanı olarak görmez. Biz tarihimizden ilham alırız, bizim için insan yaratılmışların en üstüdür. Öteki kılmayız hiç kimseyi."



Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English