Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

AK Parti'li Dağ, Afyonkarahisar Gençlik Kolları Kongresi'nde konuştu:

"(AK Parti'nin 2023 ve 2053 hedefleri) Onları da hayallerimizde ve rüyalarımızda görmeye başladık. İnşallah, onları da hep birlikte gerçekleştireceğiz"

Anadolu Ajansı haberine göre;

AFYONKARAHİSAR (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, partisinin 2023 ve 2053 hedeflerine ilişkin, "Onları da hayallerimizde ve rüyalarımızda görmeye başladık. İnşallah, onları da hep birlikte gerçekleştireceğiz." dedi.


Dağ, Prof. Dr. Veysel Eroğlu Spor Salonu'nda düzenlenen AK Parti Afyonkarahisar 6. Olağan Gençlik Kolları Kongresi'nde yaptığı konuşmada, AK Parti'nin geçmiş 19 yılına bakıldığında "rüyalarda gördükleri ve hayalini kurdukları" başörtüsü özgürlüğü, vesayetin kaldırılması, barajlar, duble yollar ve savunma sanayisi gibi konularda icraatlar gerçekleştirdiklerini söyledi.


Şimdi sıranın 2023 ve 2053 hedeflerinde olduğunu dile getiren Dağ, "Onları da hayallerimizde ve rüyalarımızda görmeye başladık. İnşallah, onları da hep birlikte gerçekleştireceğiz." diye konuştu.


"AK Parti davasını ve hareketini büyük bir çınara benzetiyorum. Bu çınarın kökleri 10 yıllar, 100 yıllar boyunca geçmişe doğru dayanmış halde." diyen Dağ, şöyle devam etti:


"Bunun gövdesi teşkilat, yaprakları üyeler. Köke baktığımızda ise açıkça tarihin içerisinde bir süreci yaşıyoruz. Her dönemde de bu süreç, her zaman yaşanmış. Bu yaşanan süreçte, biz iyiler tarafında mıyız? Yoksa kötüler tarafında mıyız? Biz bir şeyler inşa eden ve yapanlar tarafında mıyız? Yoksa yakanlar ve engelleyenler tarafında mıyız? Şöyle tarihe baktığımızda aslında bu şekilde çokça örnek görüyoruz."


Tarihi süreçten örnekler de veren Dağ, şu ifadeleri kullandı:


"Bir tarafta Hz. Ömer, diğer tarafta Ebu Cehil. Biri inşa etmiş, bir şeyler ortaya koymuş, öbürü yıkmak ve yakmak için birtakım mücadeleler vermiş. Yine 100 yıl önceye gittiğimizde bir tarafta 33 yıl boyunca Osmanlı Devleti'ni yeniden inşa etmeye çalışan Abdülhamit Han olmuş. Ama yıkan taraf ise ona karşı gelen ittihat ve terakki zihniyeti Emanuel Karasu ve Ermeni Aram Efendi gibi tipler olmuş. 33 yıl boyunca ülkeyi o badireli süreçte limana götüren bir kaptan edasıyla hareket eden padişaha karşı 10 yıllık süre içerisinde yaşadığımız sıkıntılar hepimizce malum. Bunun örnekleri çok. Bir tarafta Adnan Menderes, öbür tarafta ona darbe yapan darbeciler. Bir tarafta o dönemde ülkeye barajlarla hizmet etmeye çalışan Süleyman Demirel, diğer tarafta ona engel olan Cumhuriyet Halk Partisi zihniyeti. Bir tarafta Necmettin Erbakan hoca, öbür tarafta 28 Şubatçılar."


AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dağ, ülkeye, ümmete ve tüm insanlığa faydalı bir şeyler yapmaya gayret ettiklerini ama hep karşılarında bir zihniyetin var olduğunu vurguladı.


Kongrede, AK Parti Afyonkarahisar milletvekilleri Veysel Eroğlu, Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ve AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay da konuşma yaptı.



Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English