Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

AK Parti Kulu Teşkilatının 74. Danışma Meclisi Toplantısı Gerçekleştirildi

Konya'nın Kulu ilçesinde AK Parti Kulu Teşkilatının 74. Danışma Meclisi toplantısı geniş bir katılımla gerçekleştirildi.

AK Parti Kulu Teşkilatının 74. Danışma Meclisi Toplantısı Gerçekleştirildi
Kulu Kapalı Pazar alanında gerçekleştirilen 74. İlçe Danışma meclisi toplantısına, AK Parti Konya Milletvekili Abdullah Ağralı, AK Parti Konya İl Başkan Yardımcısı Mehmet Munlafalıoğlu, Kulu Belediye Başkanı Murat Ünver, AK Parti Kulu İlçe Başkanı Mehmet Karaca, meclis üyeleri, kadın kolları, gençlik kolları ile mahalle başkanları katıldı.

Toplantı, Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Açılış konuşmasını gerçekleştiren AK Parti Kulu İlçe Başkanı Mehmet Karaca, danışma meclisinin hayırlara vesile olması temennisinde bulunarak, davetlilerin Kurban Bayramını tebrik etti. 

Belediye olarak yatırımlara 2021 yılında da devam ettiklerini belirten Kulu Belediye Başkanı Murat Ünver yaptığı konuşmada gelecekten ümitli olduklarını, 2023 ve 2024 seçimlerine ise hazır bir konuma ulaştıklarını söyledi. Ünver, daha sonra yürütülen projeleri paylaştı. 

AK Parti Konya İl Başkan Yardımcısı Mehmet Munlafalıoğlu ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önceliğinde kurulan AK Parti ile birlikte Türkiye'nin büyük bir değişim ve dönüşüm yaşadığını söyledi. 

AK Parti Konya Milletvekili Abdullah Ağralı yaptığı konuşmada tek hedeflerinin hizmet olduğunu belirterek şu şekilde devam etti; " Tek hedefimiz Kulu'ya hizmet etmektir. Milletvekiliğimin neredeyse 5.yılını tamamlıyorum. Öncesinde verdiğimiz sözlerimiz ile çalışmalarımızın büyük bir kısmını tamamlamış bulunuyoruz. Kulu'ya hizmetlerimiz saymakla bitmiyor. Son 2 buçuk yıl içerisinde Kulu ilçemizde gözle görülür değişimler oldu. Kulu Sporun tesisleri, Hükümet Konağı, yakın zamanda Adliye binası yine bunun yanında Öğretmenevi, Organize Sanayi ise çok ciddi bir yatırım çok mesafeler alındı uzun süre konuşuluyordu. Kulu ilçemiz için özel teşvikler içeren organize sanayi kararı çıktı. Üzerinde uzun süre çalışılan ve Kulu'un çehresini değiştirecek olan büyük bir proje bu. Şuanda da ciddi yatırımları görüşüyoruz. Yakın zamanda ise kamuya bunu paylaşacağız. Çok ciddi manada Kulu'da yatırım yapmak isteyen insanlarımız var. 
Mutlaka Kulu'da hem istihdamı oluşturacak hem gelişmesini sağlayacak bir proje olacak. Bu organize sanayi önemli. 

Kulu Devlet Hastanesi aşağı yukarı ihale aşamasına gelindi. Kısa zamanda bir kaç ay içerisinde ihaleye çıkarılacak. Dinek mahallemizde 100-150 yatak civarında ağırlıklı bölge hastanesi ve trafik hastanesi şeklinde bütün bölgeye hizmet edecek.

Kulu için doğalgaz bir sorundu. 2 yıldır ise ciddi bir abone sayısına ulaştık. Bir diğer konu ise su meselesi. Bununla ilgili çalışmalar var. Hem içme suyu hemde tarımsal sulama gibi çalışmalar var. Kuraklık suyun ne kadar kıymetli olduğunu bir kez daha bize göstermiş oldu. Kulu, Cihanbeyli, Altınekin malesef tarımsal sulama konusunda en sıkıntılı bölgelerimizin başında geliyor. Önümüzdeki hafta bu bölgelerimizi milletvekillerimiz ile dolaşacağız. Belli çalışmalar olacak. Hayata geçirmek için elimizden geleni yapacağız. 

Bizim görevimiz ülkemize hizmet etmektir. Görevimiz vatandaşlarımız ile iç içe olmaktır. AK Parti olarak görevimiz vatandaşın dertleri ile dertlenmektir. Önümüzdeki dönemde özellikle tarımsal kuraklıkla ilgili vatandaşlarımıza destekler açıklanacak. 

Kulu'ya teşekkür ediyoruz. Kulu bize her zaman en güçlü desteği verdi. Bu önümüzdeki dönemde de güçlü bir destek vereceğine inanıyorum. Hepimiz Kulu için çalışacağız. Kulu'da gerçekten büyük değişim var. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'a ve Kulu Belediye Başkanı Murat Ünver teşekkür ediyoruz. Büyükşehir ve Kulu Belediyesinin uyumlu çalışmasının en güzel örneğini Kulu'da görüyoruz. Herkese çok teşekkür ediyoruz. "

Ertan Özkök/Kulu

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 12
  • 13
  • 0
  • 13
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English