Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

AK Parti Karatay İlçe Teşkilatı’ndan “Dünden Bugüne Birlikte Karatay” buluşması

AK Parti Karatay İlçe Başkanlığı, partide 2001’den bugüne kadar görev yapmış bütün dava arkadaşlarını “Dünden Bugüne Birlikte Karatay” programında bir araya getirdi.

AK Parti Karatay İlçe Teşkilatı’ndan “Dünden Bugüne Birlikte Karatay” buluşması
Adalet ve Kalkınma Partisi(AK Parti) Karatay İlçe Teşkilatı tarafından teşkilatta bugüne kadar görev yapan dava insanlarının bir araya geldiği “Dünden Bugüne Birlikte Karatay” programı düzenlendi.
Oldukça geniş ve yoğun bir katılımla gerçekleştirilen programa; AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti Konya Milletvekilleri Orhan Erdem, Ahmet Sorgun ve Hacı Ahmet Özdemir, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer, AK Parti Konya İl Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti’nin kurulduğu 2001’den bugüne kadar görev yapmış önceki dönem milletvekilleri, İl Başkanları, Karatay İlçe Başkanları, İlce Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti Karatay İlçe Yönetimleri, Karatay İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, Mahalle Başkanları ve Mahalle Yönetimleri katıldı. 

Program öncesinde AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, AK Parti Konya Milletvekilleri ve AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, davetlileri kapıda karşıladı ve salonda tek tek selamladı. 
“Dünden Bugüne Birlikte Karatay” Buluşması, İstiklal Marşı’nın okunması ve saygı duruşunda bulunulmasının ardından İlçe Teşkilatı tarafından hazırlanan videonun izlenmesi ile başladı. 

"BU KUTLU BAYRAĞI DAHA İLERİYE TAŞIMAK İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ”
AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, programda yaptığı konuşmasına programa katılan tüm dava arkadaşlarına teşekkür ederek konuşmasına başladı. 

Amaçlarının geçmişi hatırlamak ve bugüne kadar AK Parti çatısı altında görev yapmış dava arkadaşlarıyla bir araya gelmek olduğunun altını çizen İlçe Başkanı Mehmet Genç, “Öncelikle, ‘Dünden Bugüne Birlikte Karatay’ programımıza katılımlarınızdan dolayı her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyor, sizleri saygı, sevgi ve muhabbetle selamlıyorum. Geçmişimizi hatırlatmak, mazide bir gezinti yapmak istedik. Sizlerle bir araya gelerek, sizleri hatırlamak, sizlerle muhabbet etmek istedik. Karatay her zaman; birlik, beraberlik ve muhabbetin en güzel örneği olmuştur. Yeni eski demeden davetimize icabet ettiğiniz için tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi daim eylesin. İnşallah. Göreve geldiğimiz 2014 yılından itibaren; ana kademe, kadın ve gençlik kolları ile birlikte durmadan, yorulmadan, gece–gündüz demeden AK Partimizin başarı öyküsüne katkıda bulunmaya gayret ettik. Bu kutlu bayrağı, daha da ileriye taşımak ve ‘şu gök kubbede hoş bir seda bırakmak için’ var gücümüz ile çalışmaya gayret ediyoruz. Kuruluşundan bu yana ilçe teşkilatımızda görev alan tüm dava arkadaşlarımıza, bugüne kadar verdikleri emeklerinden ve katkılarından dolayı şükranlarımı sunuyorum. Vefat edenlere Allah’tan rahmet, hastalara acil şifalar diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle programımızın Karatay’ımıza, Konya’mıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı. 
"BUGÜNE KADAR ORTAYA KONAN HİZMET ÇITASINI DAHA YUKARILARA TAŞIMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”
Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca da “Dünden Bugüne Birlikte Karatay” programında konuşmada programı düzenleyen ve katılan herkese teşekkür etti. 

Başkan Hasan Kılca, “Bizlere bu görevleri veren rabbime hamdolsun. ‘Bir Başka Karatay’ için, Konya’ya ve Karatay’a hizmet etmenin gururunu onurunu yaşıyorum. Hz. Mevlana ‘Dostlarını her zaman vefa ile hatırla can, arayan sen ol, bulan sen, tanıyan sen ol, kucaklayan yine sen ol’ der. Çünkü kula vefası olmayanın Hakk’a vefası da olmazmış. Onun için bir vefa toplantısı da diyebileceğimiz ‘Dünden Bugüne Birlikte Karatay’ programında emeği geçen İlçe Başkanımız Sayın Mehmet Genç olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. Karatay Belediyesi olarak bugüne kadar ortaya konan hizmet anlayışı ve hizmet çıtasını daha yukarılara taşımak için gece gündüz çalışıyoruz. Fiziki, altyapı, sosyal ve kültürel belediyecilik gibi birçok alanda çalışmamız ve projemiz var. Teşkilatımız, milletvekillerimiz, büyükşehir, merkez ilçe belediyelerimizle güzel bir uyumla Konyamız için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
Programda önceki Dönem Milletvekilleri adına söz alan Halil Ürün ise, düzenlenen program dolayısıyla AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç ve ekibine teşekkür etti. 
Halil Ürün, şunları kaydetti: “Bizim davamız; halkla iç içe olmak; yüreğimizle, cesaretimizle, bilgi birikimimiz ve varlığımızla bu davaya kendimizi olanca gücümüzle kendimizi verebilmektir. Geçmişte, ‘Konya gibi bir Türkiye, Türkiye gibi bir dünya’ diye bir sloganım vardı. Şimdi görüyorum ki Konya’nın da önünde bir yer olması lazım. Karatay gibi bir Konya, Konya gibi bir Türkiye ve Türkiye gibi bir dünya demek lazım. Onun için de hepimiz heyecanımızı, aşkımızı ve sevdamızı bu dava için vermeye devam edeceğiz. Bu millet vefalıdır, kendisi gibi düşünen, kendisi gibi oturan, ağlayan ve gülen insanlardan asla vazgeçmemiştir. Onun için de bugüne kadar milletimiz hep doğru tercih yapmıştır. Bu yolda emeği geçen tüm dava kardeşlerimi can-ı gönülden kutluyorum. Sizlerin bu emeği ve gayreti sayesinde Konya çok değişti ve dünyanın en güzel şehirlerinden birisi haline geldi. Bundan sonra da yine hep birlikte gayret ederek şehrimizi ilçelerimizi çok daha güzel yerlere getireceğiz” inşallah.” ifadelerini kullandı.

“HEPİMİZİN ORTAK HEDEFİ AK DAVANIN AK NEFERİ OLMAK VE LİDERİMİZ SAYIN RECEP TAYYİP ERDOĞAN’IN YOL ARKADAŞI OLMAKTIR”
“Kimimiz meclis üyeliği, kimimiz belediye başkanlığı, il veya ilçe teşkilatı mensupluğu veya mahalle temsilciliği yaptı” diyen Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, bu aileye mensup her bir bireyin ortak bir hedefi olduğuna vurgu yaparak şunları aktardı: “Hepimizin ortak hedefi, anlayışı ve bir duruşu var; o da AK davanın AK neferi olmak ve Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yol arkadaşı olmaktır. Bizler bunu bir şerefle taşıyoruz ve AK Partiliyiz, Cumhurbaşkanımızın yol arkadaşıyız diye gururla her yerde söylüyoruz. İnşallah yarın bunu torunlarımıza da bunu anlatacağız. 20 yılda Türkiye, Konya ve Karatay nereden nereye geldi buna hep birlikte şahitlik ettik. Ama bizlerin daha yapacak çok işimiz, gidilecek çok yolumuz var. Daha büyük bir Türkiye oluşturmak için daha çok çalışmamız, daha çok bir ve beraber olmamız gerekiyor. Karatay her seçimde kırılması zor rekor oy oranıyla bizlere destek oluyor. Allah hepinizden razı olsun. Bugüne kadar bu yolda ter döken herkese şükranlarımı sunuyorum. Belediyelerimiz de yine çok çalışıyor. Bugün bayrağı taşıyan Hasan Kılca Başkanımız çok güzel işler yapıyor ve Türkiye’nin en başarılı belediye başkanlarından birisi. Kendisine çok teşekkür ediyorum.” 
“AK PARTİ’NİN VE AK KADROLARIN BAŞARISININ EN BÜYÜK SIRRI SAMİMİYET TEVAZU VE GAYRETTİR”
AK Parti Konya Milletvekili Hacı Ahmet Özdemir, 20 yıldır bu ülkeye hizmet ettiklerini aktararak bu yolda her zaman aynı anlayışla hareket ettiklerine vurgu yaptı. 

Hacı Ahmet Özdemir, “AK Parti kadrolarının en önemli özelliği ve bugüne kadar elde edilen başarının en büyük sırrı, AK Parti’nin mensuplarında kibir olmaması, çok çalışması ve elbette Cumhurbaşkanımız, Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çalışma azmi, samimiyeti ve gayretidir. 2018 seçim sloganımız da zaten ‘Samimiyet, Tevazu ve Gayretle’ idi. Tüm bu duygu ve anlayışlarımızı kaybetmeden yolumuza devam etmemizi diliyorum” dedi. 

“2023’TE DE KARATAY YİNE TÜRKİYE BİRİNCİSİ OLACAK”
AK Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem de AK Parti Ailesi olarak her zaman sahada ve milletle bir arada olduklarına vurgu yaptı. Erdem, sözlerini şöyle tamamladı: “Teşkilat mensuplarımız, milletvekillerimiz ve belediye başkanlarımız her zaman sahada, esnafımızı ziyarette ve milletimizin içinde. Bugüne kadar olduğu gibi bu, bundan sonra da böyle gidecek. Yani bu teşkilatın mensubu olan herkes günün veya gecenin saatine bakmaksızın çalışmanın peşinde. Allah’ın izniyle 2023’te de aynı azimle Karatay Türkiye birincisi olacak. Ben, bu vesileyle partimizin kuruluşundan bugüne kadar bu davada emekleri olan tüm parti mensuplarımıza teşekkür ediyorum.”

" NÖBETİN NEREDE TUTULDUĞUNU ÖNEMSEYENLER NÖBET MAHALLİNİ TERK ETTİLER”
AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun da konuşmasına programı düzenleyen AK Parti Karatay İlçe Teşkilatı’na teşekkür ederek başladı.  Sorgun, “Programın ismi ‘Dünden Bugüne Birlikte Karatay’ olarak belirlenmiş. Çok güzel bir program. Ben bu vesileyle emeği geçen İlçe Başkanımız Sayın Mehmet Genç kardeşime ve tüm ekibine teşekkür ediyorum. Ben de bu güzel manzarayı görünce ‘Bugünden Yarına Karatay’ aklıma geldi. Elhamdülillah işte Karatay, işte davamız ve işte AK Parti budur. Nöbetin nerde tutulduğu değil, nasıl tutulduğu önemlidir. Nöbetin nerede tutulduğunu önemseyenler bugün nöbet mahallini terk ettiler ama nöbetin nasıl tutulduğunu önemseyenler şu anda nöbetteler. Ben tüm dava kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu. 

“ZULME DUR DİYEN BİR LİDERE YOL ARKADAŞLIĞI YAPIYORUZ”
“Dünden Bugüne Birlikte Karatay” programını organize eden AK Parti Karatay İlçe Başkanı Hasan Kılca’ya teşekkür eden AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, ilk günkü heyecan ve aşkla bir arada bulunduklarını belirtti. 

Hasan Angı, şunları aktardı: “Konyamızda zemin bulması, Karatay başta olmak üzere tüm ilçelerimizdeki teşkilatlarımızın o fedakarca çalışmaları ile geçmişten gelen misyonumuzu geleceğe taşıma azmi, hamdolsun ki bugüne kadar milletimizin yüzünü hep güldürdü. Karatay hep bir başka oldu. Bu yolda yürürken pek çok dava kardeşimizi ebediyete uğurladık. Ben, bu vesileyle hepsine rabbimden rahmet diliyorum. 20 yıl boyunca hiçbir zaman geri durmadan her türlü gayreti gösteren hiçbir zaman bu davaya makam veya mevki gözüyle bakmayan siz değerli dostlarıma teşekkür ediyorum. Bizler bu ülkenin birlik ve beraberliği için gayret ederken etrafımızdaki ülkelere baktığımız zaman insanlığın hak ile adalete olan muhtaçlığını çok daha derinden hissediyoruz. Önümüzde Afganistan ve Suriye örneği var. Zulmün olduğu yerde huzur olmaz. Bizler de hamdolsun ki zulme dur diyen bir lidere yol arkadaşlığı yapıyoruz. Yolumuz açık olsun inşallah.” 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 1
  • 1
  • 20
  • 9
  • 0
  • 18
  • 1
  • 2
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (10)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
  • Mehmet Zengin
    3 yıl önce

    Mükemmel bir organizasyondu karatay vefa ve tevazu sahibi olduğunu gösterdi bence

    • Cevapla
    • Begen (1)
    • Begenme (0)
  • Mehmet
    3 yıl önce

    Hacı Ahmet bey demişki bizde kibir yok demiş doğru en son mersin milletvekili kadını gördük kibirsiz haliniz bu ise kibirli haliniz nasıl olur acaba

    • Cevapla
    • Begen (4)
    • Begenme (1)
  • H
    hacı
    3 yıl önce

    bunlar kadar kibirli bir topluluk gelmedi bu ülkeye

    • Begen (2)
    • Begenme (1)
  • vataNdaş
    3 yıl önce

    birbirlerini ağırlamışlar

    • Cevapla
    • Begen (4)
    • Begenme (1)
  • A
    ANADOLU
    3 yıl önce

    Size oy verenleri niye çağırmadınız çünkü onlar size sadece oy zamanı lazım siz yiyin için milleti davet etmeyin ha o oy verenlerde bunu hak ediyor adamlar sanayide 2,850 tl ye köle ama avrupadan iyi olduğuna inanmış bir topluluk

    • Cevapla
    • Begen (4)
    • Begenme (1)
  • vatandaş
    3 yıl önce

    aç karınlarını doyurun diyecem daha da doymazsınız....

    • Cevapla
    • Begen (3)
    • Begenme (1)
  • A
    ASARI
    3 yıl önce

    Bende geçmiş dönemde görev aldım. Halen de kayıtlı üye olmama rağmen hiç davet gelmedi. :(

    • Cevapla
    • Begen (0)
    • Begenme (3)
  • MA
    Mustafa Akağaç
    3 yıl önce

    KONYANIN YÜZAKI KARATAY HEPİNİZİ KUTLUYORUM

    • Cevapla
    • Begen (4)
    • Begenme (19)
  • A
    Alliş
    3 yıl önce

    Menfaat buluşması deseydiniz daha inandırıcı olurdu

    • Cevapla
    • Begen (25)
    • Begenme (4)
  • M
    Mustafa
    3 yıl önce

    Adamsın

    • Begen (12)
    • Begenme (2)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English