Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

AK Parti Karatay ilçe teşkilatı her daim sahada

AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç; AK Parti Konya Milletvekili Selman Özboyacı ve Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ile birlikte Karatay’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Konya’da faaliyet gösteren STK ve Basın- Yayın Kuruluşlarının yarı sıra vatandaşlar ile esnafla da bir araya gelen Mehmet Genç, Selman Özboyacı ve Hasan Kılca, esnaf ve vatandaşların taleplerini dinledi, birçok konuda istişarelerde bulundu.

AK Parti Karatay ilçe teşkilatı her daim sahada
Adalet ve Kalkınma Partisi(AK Parti) Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç; AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Selman Özboyacı ile Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca’yla birlikte bir takım ziyaretler yaptı. 

AK PARTİ KARATAY’DAN ELBİR DERNEĞİ, TRT KONYA VE KTV’YE ZİYARET
AK Parti İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile Karatay Belediyesi Meclis Üyeleri’nin de eşlik ettiği ziyaretlerin ilki Elbir Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne oldu. Mehmet Genç, Selman Özboyacı ve Hasan Kılca; Elbir Derneği ziyaretinde Dernek Başkanı Sinan Cırık ve yönetim kurulu üyelerinden derneğin faaliyetleri hakkında bilgi aldı, bazı konularda istişarelerde bulundular. AK Parti heyeti Elbir Derneği ziyaretinin yanı sıra TRT Konya Haber Bürosu ve KTV yöneticileriyle de bir araya geldi. 

VATANDAŞLAR, ESNAF VE MİNİBÜSÇLÜLERLE DE BULUŞTULAR
AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Selman Özboyacı ile Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, gün içinde Karatay Otobüs Terminali(Eski Garaj) ile Konya Minibüsçüler ve Umum Servis Araçları Esnaf Odası Başkanlığı Dinlenme Tesisi’ni de ziyaret ettiler. Bölge esnafı ve minibüsçü esnafıyla bir süre sohbet eden AK Parti Karatay Heyeti, bölge esnafı ve alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet ederek fikir alışverişinde bulundular. 

BAŞKAN MEHMET GENÇ: HER DAİM SAHADAYIZ 
Adalet ve Kalkınma Partisi(AK Parti) Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, ziyaretlerde esnafa hayırlı işler dileyerek pandemi dolayısıyla maske, sosyal mesafe ve hijyen konusundaki tedbirlere de mutlaka uyulması gerektiğini hatırlattı.

AK Parti kadroları olarak her daim sahada olduklarını dile getiren Başkan Mehmet Genç, “Bugün de AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcımız ve Konya Milletvekilimiz Sayın Selman Özboyacı, Karatay Belediye Başkanımız Sayın Hasan Kılca, İl ve ilçe yönetim kurulu üyelerimiz ile belediye meclis üyelerimizle birlikte kurum ve kuruluşlarımızı ziyaret ettik. Esnaflarımızla hasbihal edip hayırlı işler temennisinde bulunduk. Vatandaşlarımızla buluştuk. Bu buluşmaları vatandaşlarımızın sorunlarına anlık çözümler üretebilme bağlamında önemli görüyoruz. Aslında biz bu ziyaretleri sadece seçim dönemlerinde değil, her zaman gerçekleştiriyoruz. Yani AK Parti olarak bizler her an sahada ve milletimizin yanındayız. Zaten milletimizin gönlündeki yerimiz hiçbir zaman değişmedi. Her zaman bizlere teveccüh gösterdiler. Bizler de AK Kadrolar olarak milletimizin bu teveccühüne layık olabilmek adına var gücümüzle çalışıyoruz” ifadelerini kullandı. 
SELMAN ÖZBOYACI: KONYAMIZ İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYORUZ
AK Parti Karatay İlçe Teşkilatı ve Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ile olan ziyaret programını değerlendiren AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Selman Özboyacı da AK Parti’nin milletin bağrından çıkmış bir hareket olduğunu, dolayasıyla parti olarak milletten hiçbir zaman kopmadıklarına vurgu yaptı. 

Selman Özboyacı şunları kaydetti: “Elhamdülillah AK Parti olarak bizler, seçimden seçime halkın karşısına çıkan partilerden olmadık olmayacağız. AK Parti kadrolarının çalışma prensibinde halktan kopuk siyaset yoktur. Vatandaşların ilgisinin, desteğinin ve bizlere duyulan güven de bunun bir göstergesidir. Hizmet yolculuğumuzu hep milletimizle yaptık ve halkını yarı yolda bırakan partilerden olmadık olmayacağız. Sürekli halkının yanında olmuş, yalnız bırakmamış bir partiyiz. Geçmişte olduğu gibi bugün de yarın da Konyamız için, milletimiz için çalışmaya devam ediyoruz.”
BAŞKAN HASAN KILCA: HALKIMIZ İÇİN YAPTIĞIMIZ İŞ BİZİ DE MUTLU EDİYOR
Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ise bu ziyaret vesilesiyle esnaf ziyareti yapıp vatandaşlarla buluştuklarını, onların sorunlarını, sıkıntılarını ve dertlerini dinleme fırsatı yakaladıklarını belirterek söz konusu programların öneminden söz etti. 

Başkan Hasan Kılca, “Milletvekilimiz, ilçe başkanımız, teşkilat mensuplarımız ve belediye meclisi üyelerimizle birlikte gün boyunca şehrimize hizmet veren kurum temsilcilerimizi ziyaret ettik hem vatandaşlarımız hem de esnafımızla bir araya geldik. Esnaf ve vatandaşlarımıza bereketli hayırlı bir gün olması temennilerimizi ilettik. Hemşehrilerimizle her zaman istişareye büyük önem verdik bu yönde de hareket etmeye devam ediyoruz. Halkımız için yaptığımız her güzel iş, bizi de çok mutlu ediyor. Ülke olarak zor bir süreçten geçiyoruz. Salgın etkisini her alanda sürdürüyor. Ama bizler aldığımız kararlar ve hayata geçirdiğimiz tedbirlerle bu sürecin gerek vatandaşlarımız gerekse de esnafımız için bir nebze de olsa kolaylaşması adına çabalıyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da esnafımızın ve vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 1
  • 0
  • 1
  • 1
  • 1
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (2)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
  • GV
    Garip Vatandaş
    4 yıl önce

    Yılda 1 veya 2 defa sokağa çıkarlar ve her daim sahaya indik derler. Hazinenin neden borçlandığını veya yan gelip yatan çoğu devlet memuru hakkında bir şey konuşmazlar... Ne güzel Türkiye....

    • Cevapla
    • Begen (0)
    • Begenme (0)
  • B
    Bekir
    4 yıl önce

    MİLLİ İRADENİN DERTLERİNE ÇÖZÜM BULUN....BOŞ BOŞ DINLEMEYİN ....LAF DEĞİL İCRAAT BEKLİYORUZ AK PARTİ

    • Cevapla
    • Begen (1)
    • Begenme (0)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English