Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Ak Parti Karatay İlçe Başkanlığı’nın 73. danışma meclisi gerçekleştirildi

Ak Parti Karatay İlçe Başkanlığı’nın 73. danışma meclisi gerçekleştirildi
AK Parti Karatay İlçe Başkanlığı’nın 73. Danışma Meclisi gerçekleştirildi. Ülke gündemi, teşkilat çalışmaları ve yerel yönetimlerin yatırımlarının ele alındığı programda konuşan 73. Genişletilmiş AK Parti Karatay İlçe Danışma Meclisi, Aziziye Kültür Merkezi’nde yoğun bir katılımla yapıldı.
Programa AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, AK Parti Konya Milletvekilleri Hacı Ahmet Özdemir,Orhan Erdem, Halil Etyemez, AK Parti Karatay İlçe Başkan Mehmet Genç, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, İl Koordinatörleri ile ilçe yönetim kurulu üyeleri, önceki dönem Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Karatay ilçe kadın ve gençlik kolları başkan ve yönetimlerinin yanı sıra belediye meclis üyeleri, mahalle temsilcileri, muhtarlar ile çok sayıda partili katıldı.

Divanın teşekkülü, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan İlçe Danışma Meclisi, protokol konuşmalarıyla devam etti. 

Programda ilk olarak söz alan AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç geçtiğimiz günlerde tanıtımı yapılan ve çok beğenilen yerli otomobil ile 60 yıllık hayalin gerçek olduğunu kaydederek, emeği geçen herkese teşekkür etti. 

Başkan Genç; AK Parti’nin 18 yılda yaptığı çok önemli hizmetler olduğunu ifade ederek, “AK Parti eğitimde, ulaşımda, sağlıkta ve ekonomide gerçekleştirdiği birçok değişikle geleceğe ümitle bakmamızı sağlayan çok önemli başarılara imza attı. Bizler partimizi ve davamızı ne kadar iyi temsil edersek ülkemizde hedeflerine o kadar hızlı ve kararlı bir şekilde yürüyecektir. Bu amaç ve gaye ile mücadele edersek 2023-2053-2071 vizyonunu gelecek nesillere daha güçlü bir şekilde bırakabiliriz. Dünyanın dört bir yanında mücadele eden güçlü bir liderle ve millet olarak; hem içimizde hem de dışımızdaki birçok hainle, karşıt fikirle, bu medeniyet yolculuğumuzu engellemek isteyen insanlarla mücadelemizde Türkiye’de olumsuz bir hava varmış gibi göstermek isteyenlere kesinlikle fırsat vermeyeceğiz. AK Parti davasına inanan bu ülkenin geleceğine inanan hiçbir mevki ve makam hevesi olmayanların davasıdır. Bu davaya inandığını söyleyenler, bu davaya asla zarar gelmesine izin vermeyeceğim diyenler maalesef bugün yoldan savrulmuş ve yollarını kaybetmişlerdir. Bu zor süreçte yolculuk yapmak kolay değildir. Bu yolculuk esnasında çürük elmalarında ayıklandığına şahitlik ediyoruz. AK Parti son yüzyılın en büyük iyilik, umut hareketidir. Kalkınmanın, iyiliğin ve umudun elçisi olduğunuz için hepinize çok teşekkür ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle bir kez daha 73. İlçe danışma meclisimizin milletimize, Konya’mıza, Karatay’ımıza hayırlar getirmesini diliyorum.” Dedi. 

Gönül belediyeciliğinin en güzel örneğinin Konya’da sergilendiğini söyleyen Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ise; “Bizim en büyük özelliğimiz, gönül bağıyla birbirimize bağlı olmamızdır. Birlik ve bütünlüğü her şeyin üzerinde tutmamız, hep birlikte ilçemize hizmet etmektir.” Dedi. 2019 yılı yatırım ve 2020 yılı projeleri ile ilgili konuşan Hasan Kılca; Karatay’da oluşan başarı çıtasının hep birlikte daha da yukarılara taşıyacaklarına dikkat çekti. Karatay’da büyük projeleri bir bir hayata geçirdiklerini dile getiren Başkan Kılca şunları söyledi.  

“Mevlana arkası dönüşüm projemiz sayın Cumhurbaşkanımız tarafından bu alanın kentsel yenileme alanı olarak ilan edilmesi kararlaştırıldı ve resmi gazetede yayınlandı. Şu anda proje çalışmalarımız devam ediyor. Kısa süre içerisinde İsmil Termal tesislerini de hizmete açmış olacağız. Obrukhanı ve çevresi ile ilgili bir çalışma başlatmıştık. Sayın Cumhurbaşkanımızın da imzasıyla ve Obrukhanının ihalesini yaptık, yer teslimini başlatıp restorasyon işlemlerine başlıyoruz. Seçimlerden önce glutensiz ekmek sözümüz vardı. Bunu da başardık. Kısa süre içerisinde hem fırınımızı kurduk, hem ekmek üretimimizi tamamladık. Şu anda sadece Konya değil çevre illerden de ekmek alıyorlar. Kısa sürede ilçemize önemli hizmetler kazandırdık. Belediyecilik anlayışımızı birlik ve beraberlik içerisinde gönülden Karatay başlığı ile sürdürmeye devam ederek; ilçemiz ve Konyamız çok güzel işlere imza atacağız.” 

73. Danışma Meclisinin Karatay’a hayırlar getirmesini dileyen AK Parti Konya Milletvekili Hacı Ahmet Özdemir ise; yerli ve milli kaynaklarla AK Parti’nin 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine emin adımlarla yürüyeceğini kaydetti. 

Karatay’a olan sevdasından bahseden Hacı Ahmet Özdemir; “Eski Konya’ya Celaleddin Karatay gibi büyük bir ismin isim olarak verilmesi manidardır. Celaleddin Karatay ne kadar mütevazi ise Karatay da o kadar mütevazi, Celalleddin Karatay ne kadar devletine, milletine, bayrağına bağlı ise Karatay’da o kadar devletine, milletine bağlıdır. Bu şerefli davayı yüzümüzün akıyla geleceğe taşımak için elimizden gelen bütün çabayı göstereceğiz.” İfadelerine yer verdi. 
AK Parti'nin siyasi bir oluşumdan çok daha fazla anlamlar barındırdığını kaydeden AK Parti İl Başkanı Hasan Angı ise; “Milletin umudu olarak başlayan bir hareket milletin katkılarıyla 18 yılını geride bıraktı. Aldığımız bayrak fersah fersah öteye götürüldü. Çok daha güçlü bir Türkiye’de yaşıyoruz. Artık dev uyandı. Sadece fiziki gelişmeler değil. Ruh dünyamızdaki iklimi bugüne taşımaya ve dünyadaki adaletsizliklere dur diyen bir Türkiye var. Biz bir davanın erleriyiz. Bu kutlu yürüyüşte ne kadar şükretsek az. Çok güçlü bir Cumhurbaşkanımız var. Bizlerde teşkilat mensupları olarak liderimizin yolunda yürümeye gayret edeceğiz. Gecemizi gündüzümüze katacağız.”sözlerine yer verdi.

Toplantı karşılıklı olarak yapılan soru-cevap bölümü ile sona erdi.



Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English