Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

AK Parti Karatay’dan STK ziyaretleri

AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, AK Parti Konya Milletvekili Hacı Ahmet Özdemir ile Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Konya’da faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti.

AK Parti Karatay’dan STK ziyaretleri
Her zaman sahada olan Adalet ve Kalkınma Partisi(AK Parti) Karatay İlçe Teşkilatı, toplumun tüm kesimleriyle buluşmaya devam ediyor.
AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, AK Parti Konya Milletvekili Hacı Ahmet Özdemir ile Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Konya’da faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ettiler.

Bu kapsamda İlçe Başkanı Mehmet Genç, Milletvekili Hacı Ahmet Özdemir, Başkan Hasan Kılca, belediye meclis üyeleri ile ilçe teşkilatı mensupları, Konya Enderun Eğitim Vakfı, İrfan Yaşam Derneği(İRFANDER), İlim Yayma Cemiyeti Konya Şubesi ve Ribat Eğitim Vakfı’nda STK temsilcileriyle bir araya geldiler. 
"STK’LARIN ŞEHRİMİZE VE İNSANIMIZA BÜYÜK HİZMETLERİ VAR"
Adalet ve Kalkınma Partisi(AK Parti) Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, STK’ların yürüttükleri faaliyetler, projeler ile yerel yönetimlerin bu konudaki katkılarını istişare ettiklerini belirterek, AK Parti Ailesi olarak gereken desteği vermeye devam edeceklerinin altını çizdi. 
Mehmet Genç, “Yüzlerce yıllık geçmişiyle oldukça zengin olan medeniyetimizde STK’ların yeri apayrıdır. Günümüzde de hayır kuruluşlarından insan haklarına, çevre, dayanışma, eğitim, geliştirme ve daha birçok konuya kadar geniş bir yelpazede toplumumuz için çok önemli faaliyetlerde bulunan STK’lara AK Parti Ailesi olarak bizler de çok önem veriyoruz. Şehrimizde faaliyet gösteren bütün STK temsilcileriyle sık sık bir araya gelerek Konyamız, Karatay’ımız ve insanımız için neler yapabileceğimize dair istişarelerde bulunuyoruz, bulunmaya da devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. 
"STK’LARIMIZIN KATKILARIYLA ŞEHRİMİZİ GÜZELLEŞTİRİYORUZ "
AK Parti Konya Milletvekili Prof. Dr. Hacı Ahmet Özdemir de STK’ların öneminden bahsetti. AK Parti’nin de aslında bir sivil toplum organizasyonu olduğunu bu bağlamda dünyanın sayılı bir STK olduğuna vurgu yapan Hacı Ahmet Özdemir, şunları kaydetti: “Toplumsal bağ ve dayanışmanın önemi gün geçtikçe daha da iyi anlaşılmaktadır. Bu bağların güçlenmesi için Sivil Toplum Kuruluşları en önemli ögelerden biridir. Çünkü bireylerin mutlu ve sağlıklı bir toplum oluşumuna doğrudan etkisi yadsınamaz. Sağlıktan eğitime, insan haklarından sürdürülebilir kalkınmaya, çevreden doğal afetlere kadar çok geniş bir alanda sorumlulukları bulunan STK’lar, bizlerin de önemli birer çözüm ortaklarıdır. Toplum yararını en üst düzeye taşıyan ortamlar oluşturan STK’lara AK Parti olarak sorumluluk bilinciyle hareket etmeyi sürdüreceğiz ve hep birlikte şehrimizi daha da güzelleştireceğiz.” 
"STK’LAR ZENGİN MEDENİYETİMİZİN ÇOK ÖNEMLİ BİRER UNSURUDUR"
Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ise; yerel, ulusal ve küresel ortak değerlerin oluşturulması, çoğaltılması ve korunması adına yapılan tüm çalışmaları önemsediklerini söyledi. 
Başkan Hasan Kılca, toplumsal farkındalığı en üst düzeye çıkaran STK’ları önemsediklerini kaydederek, “Çalışkan, üreten, başarı odaklı, yenilikçi, gelişen ve geliştiren, kadına, gençliğe ve milli değerlerimize önem veren bir anlayışla çalışan STK’larımız, yüzlerce yıllık geçmişe sahip medeniyetimizin önemli birer unsurları olmayı sürdürüyorlar. Zira Sivil toplum kuruluşları, aslında insanların tek tek yapamadıklarını beraber el birliğiyle yapmasıdır. Yani birlikteliği, gönüllülüğü ve dayanışmayı temsil ederler. Millet olarak STK’larda hizmet eden ve buralara gönül verenlere destek olmamız gerekiyor. Çünkü STK’lar aynı zamanda bizlere aktif vatandaşlık anlayışını da getirir ve sivil toplum örgütlerinin yaygın olduğu ve kabul gördüğü toplumlarda problemlerin çözümlerinin daha kolay olduğu su götürmez bir gerçektir. Bizler de Karatay Belediyesi olarak STK’larımızla gerek gençlerimize, gerekse toplumun diğer birçok kesimine yönelik pek çok proje yürütüyoruz. Bundan sonra da bu işbirliğimizi arttırarak devam ettireceğiz” ifadelerini kullandı. 

AK PARTİ KARATAY AİLESİ’NDEN İL MÜFTÜSÜ ÖGE’YE ZİYARET
Öte yandan AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, AK Parti Konya Milletvekili Hacı Ahmet Özdemir, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, belediye meclis üyeleri ile ilçe teşkilatı mensupları STK ziyaretlerinin yanı sıra Konya İl Müftüsü Ali Öge’yi de makamında ziyaret ederek Konya ve Karatay’ı konuştular.  

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 1
  • 0
  • 7
  • 7
  • 0
  • 4
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English