Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

AK Parti Karatay 74. İlçe danışma meclisi yapıldı

AK Parti Karatay İlçe Başkanlığı 74. İlçe Danışma Meclisi, yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. İlçe Danışma Meclisi’nde konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, “Türkiye büyük bir ülkedir ve büyük bir lidere sahiptir. Bizler de bu büyük gücün farkında olarak ilçelerimize, Konyamıza ve vatandaşlarımıza hizmet ediyoruz” dedi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Karatay İlçe Başkanlığı 74. İlçe Danışma Meclisi, Aziziye Kültür Merkezi’nde yapıldı.  Maske mesafe ve hijyen kurallarının hat safa da olduğu İlçe Danışma Meclisi’ne AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, AK Parti Konya Milletvekilleri Halil Etyemez, Ahmet Sorgun, Ziya Altunyaldız, Hacı Ahmet Özdemir, Gülay Samancı ve Selman Özboyacı, AK Parti Konya İl Başkan Vekili Fahrettin Kulu, İl Başkan Yardımcıları, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, kadın ve gençlik kolları yönetimleri ile ilçe teşkilatı mensupları katıldı.
TEŞKİLATIMIZIN TÜM MENSUPLARIYLA SAHADA OLMAYI SÜRDÜRECEĞİZ 
Programın açılış konuşmasını AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç yaptı. İlçe Başkanı Genç, bugüne kadar olduğu gibi bu dönemde de yoğun bir çalışma içerisinde olacaklarını belirterek, “İlk olarak Ağustos ayının ilk haftasında merkez mahallelerimizle başlayarak ‘Konuşma Kürsüsü’ projeyle gençlerimizle bir araya geleceğiz. Tüm teşkilat mensuplarımızla toplantılar gerçekleştireceğiz. Yine dünden bugüne teşkilatımızda görev almış tüm dava arkadaşlarımızla sık sık bir araya gelmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. 
HİZMETLERİMİZİ HEMŞEHRİLERİMİZİN TALEPLERİNE GÖRE HAYATA GEÇİRİYORUZ
Programda partililere hitap eden Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, göreve gelir gelmez tüm teşkilat mensupları ve meclis üyeleriyle ilçenin dört bir tarafına ziyaretler gerçekleştirdiklerini ifade etti. Başkan Hasan Kılca, konuşmasında şunları aktardı: “Ziyaretlerimizde yatırım yapmadan önce muhtarlarımızla, mahalle sakinlerimizle istişareler yaptık ve yatırımlarımızı mahallelerin eksikliklerine göre şekillerdik. Seçimden önce verdiğimiz sözleri bir bir yerine getiriyoruz. Hamdolsun eğitim, sosyal-kültürel ve fiziki belediyecilik gibi daha birçok alandaki hizmeti yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Türkiye’de bir ilk gerçekleştirerek ilçemizdeki tüm okullara TÜBİTAK Popüler Bilim Yayınları kitaplığı kurduk. Güneş enerji santrali kurduk. Sadece son iki ayda 20 bin haneye ulaşarak vatandaşlarımıza sıfır atık eğitimi verdik. Hedefimiz bunu Karatay’ın tamamına yaymak. İlçemize 4 yeni semt pazarı kazandıracağız. Kalenderhane ve Araplar Mahallelerindeki pazar yerlerinin ihalesini yaptık inşaatları devam ediyor. Sedirler ve Karaaslan Mahallelerindeki Pazar yerlerinin de ihale yapacağız projeleri devam ediyor. Bundan sonra da ilçemizin insanımızın rahatı ve mutluluğu için çalışmaya devam edeceğiz.”

BİZLER, AK PARTİ OLARAK MİLLETİMİZE HİZMET ETMEYE AHDETTİK
AK Parti Konya İl Başkan Vekili Fahrettin Kulu, AK Parti olarak güçlü ve her zaman dayanışma içerisinde olan bir aile olduklarına vurgu yaparak, bu birliği korudukları sürece Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a daha sağlam bir destek vermiş olacaklarını söyledi. AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez de TBMM’nin tatile girdiğini ancak kendilerinin ara vermeden milletle, teşkilatlarla beraber olmaya devam edeceklerinin altını çizdi. Halil Etyemez, “Kurban Bayramı’nın arife günü 25 saat çalıştık. Neden 25 saat çalıştık? Çünkü kanun teklifinin yetişmesi gerekiyordu. Ana muhalefet ve yandaşları ‘yaptırmayız ettirmeyiz’ zihniyetiyle her zaman olduğu gibi yine milletin hayrına olan her şeyi engellemeye çalıştı. Onlar engellemeye çalıştıkça bizlerin de çalışma gayreti ve azmi daha çok arttı. Zira bizler, milletimize hizmet etmeye ahdettik” dedi.
ARKAMIZDA MİLLET, ÖNÜMÜZDE RECEP TAYYİP ERDOĞAN OLDUKÇA SIRTIMIZ YERE GELMEZ
Konya olarak her zaman Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek oldukları vurgusu yapan AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun ise Konya olarak her zaman olduğu gibi yine Recep Tayyip Erdoğan’ın yükünü almanın gayreti içerisinde olduklarını aktardı. Ahmet Sorgun, şunları dile getirdi: “Başka tarafların eksikliklerini de bizlerin tamamlaması lazım. Karatay olarak, Meram olarak, Selçuklu olarak kısacası Konya olarak bu eksiklikleri hep beraber tamamlamamız gerekiyor. Bizler yolları ayrılanlara uymayacağız. Bizlerin arkasında bu millet oldukça, önümüzde Recep Tayyip Erdoğan oldukça sırtımız yere gelmez. Bakın şuanda Tunus’ta apaçık bir Türkiye örneği var. Onlar da Türkiye gibi olmak istiyor. Demokrasisine sahip çıkmak için halk meydanlarda yatıp kalkıyor. Rabbim tüm mazlumların ülkesine sahip çıkan tüm milletlerin yanında olsun.”
BİZ BÜYÜK BİR TÜRKİYE’YİZ
İnsan Haklarından Sorumlu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, 74. İlçe Danışma Meclisi’nin hayırlı olmasını dileyerek konuşmasına başladı. Leyla Şahin Usta, “Karatay İlçe Başkanımız bizlere teşkilat çalışmalarını ve önümüzdeki dönemde yapacakları projeleri anlattı. Karatay, ülke genelinde partimize en fazla oy veren ilçe olmasına rağmen teşkilatımız çalışmaya gayret ediyor. Aynı şekilde Karatay Belediye Başkanımız Sayın Hasan Kılca da durmaksızın ilçemiz için vatandaşlarımız için çalışıyor. Karatay’da hangi kapıyı çalsak başkanımızdan övgüyle bahsediyor. Tevazuuyla, samimiyetiyle, gayretiyle, azmiyle ve hizmetleriyle Karatay’a yakışır bir başkan olarak hizmetlerine devam ediyor. CHP’nin İstanbul’da seçim vaatlerinden biri anaokulu yapmaktı. Ancak daha bir tanesinin temelini attıklarını görmedim. Başkanımız sadece 2 yılda 6 eğitim tesisi yaptıklarını, 3 anaokulunun da temelini attıklarını ifade etti. Ben bu vesileyle kendisine teşekkür ediyorum. Biz büyük bir Türkiye’yiz. Büyük bir gücü temsil ediyoruz. Türkiye sadece kendi başına bir ülke değil, bölgesinde de güçlü bir dünya ülkesidir. Dünya liderine sahip bir ülkedir. Bizler birlik ve beraberlik içerisinde olursak hiçbir engel bizleri durdurmayacaktır” ifadelerine yer verdi.

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 5
  • 4
  • 0
  • 5
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English