Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şahin:

"Yeniden bir koalisyon çıkarsa, önümüzdeki yıl tekrar seçim ihtimalleri konuşuluyor. Sandıkta oylarımızla bütün bu planları bozacak bir irade ortaya koyalım" "Sayın Demirtaş, 'terörist cenazelerini bir milletvekili katılmazsa HDP?den, partiden onu atarım' demiş. Bu terörle işbirliği yaptıklarının en çarpıcı tespitidir"

Anadolu Ajansı haberine göre;
KARABÜK (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, "Yeniden bir koalisyon çıkarsa önümüzdeki yıl tekrar seçim ihtimalleri konuşuluyor. Sandıkta oylarımızla bütün bu planları bozacak bir irade ortaya koyalım" dedi.

Karabük'ün Yenice ilçesindeki bir restoranda köy ve mahalle muhtarlarına hitap eden Şahin, iktidarları döneminde Türkiye'nin her alanda kalkındığını belirterek yapılan yatırımları örneklerle anlattı.

Yenice ilçesinin de son 13 yılda kalkınma ve gelişme anlamında çok büyük adımlar atıldığına işaret eden Şahin, 1 Kasım seçimlerinden sonra tek başına iktidara geleceklerine inandıklarını, buna en yakın partinin sadece AK Parti olduğunu bildirdi.

Şahin, vatandaşlara "Hangi siyasi parti tek başına iktidara yakın?" diye sorarak, şöyle devam etti:

"İnsafla düşünelim. Geçmişte şu ya da bu partiye oy vermiş arkadaşlarda olabilir aramızda. Herkesin siyasi tercihi kendisidir. AK Parti'den başka tek başına iktidara gelme ihtimali olan parti var mı? O halde duygularla değil akılla hareket edeceğiz 1 Kasım seçimlerinde. Yeniden bir koalisyon çıkarsa önümüzdeki yıl tekrar seçim ihtimalleri konuşuluyor. Sandıkta oylarımızla bütün bu planları bozacak bir irade ortaya koyalım. Bu seçim böyle bir iradeyi ortaya koyacağımız bir seçim." 

- "Türkiye 'seçimkolik' oldu"

 Geçen hafta Ankara'da katıldığı bir toplantıda yaşadıklarını belirten Şahin, "Toplantıdayız, benim de sevdiğim eski milletvekili arkadaşım, Devlet Bahçeli'ye yakın birisi. 'İddia ediyorum önümüzdeki yıl yeniden bir seçim var' dedi" ifadesini kullandı.

Şahin, bunun arkadaşının salt kendi düşüncesi olduğu kanaatini taşımadığını vurgulayarak, şöyle devam etti:

"Bu bir siyasi parti veya başka partiler tarafından, eğer yeniden tek parti iktidarı çıkmazsa, koalisyon ihtimali olursa, önümüzdeki yıl tekrar milletvekili seçimi olacağı öngören bir anlayış. Dedi ki arkadaşımız 'önümüzdeki mayısta tekrar seçim olacak.' Türkiye 'seçimkolik' oldu. Vatandaşları 'seçimkolik' yapmaya ne hakkımız var. Her sene seçim mi yapacağız? O yüzden duygularımızı değil aklımızı kullanalım derken, diyorum ki  2019'a kadar Türkiye'yi götürecek kendi içinde uyumlu, dirayetli, kendi kararını kendi alabilen bir hükümeti 1 Kasım seçimlerinde sandıktan çıkaralım."

- "Sen terör partisi oldun"

HDP'yi terörle arasına mesafe koymadığı ve terörü lanetlemediği sürücü ciddiye almayacaklarını aktaran Şahin, şunları kaydetti:

"Terörden talimat alıyorlar, Kandil'den talimat alıyorlar, terörle işbirliği yapıyorlar. Sayın Demirtaş, 'terörist cenazelerini bir milletvekili katılmazsa HDP'den, partiden onu atarım' demiş. Bu terörle işbirliği yaptıklarının en çarpıcı tespitidir. 'Biz başkayız, terör başka' diyor ya terörist cenazesine HDP'li bir milletvekili katılmazsa partiden atacaklarmış. Sen terör partisi oldun. O yüzden onu saymıyorum, bir tarafa koyuyorum."


Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English