Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan'dan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajı

Anadolu Ajansı haberine göre;

SAMSUN (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.


Karaaslan, mesajında, toplumda özel bir yere sahip kadınların, daima baş üstünde taşınacak değer olduğunu belirtti.


Türk kadınının geçmişten bugüne istiklal uğruna, vatanın bütünlüğü ve milletin birliği için verilen mücadelelerde fedakarca görev aldığını aktaran Karaaslan, şöyle devam etti:


"Kimi zaman cephenin en ön saflarında kimi zaman ise cephe gerisinde gösterdiği kahramanlıkla adını tarihe yazdırmıştır. Kadınlar, milletimizin geleceğe güvenle bakmasının teminatıdır. Geçmişte olduğu gibi bugün de demokrasimizi daha ileriye taşımak, Türkiye'yi hedefleriyle buluşturmak için ülkemizin dört bir yanındaki kadınlar emek vermeye, fedakarca çalışmaya devam etmektedir. Ülkemizin her alanda elde ettiği başarılarda kadınların çok büyük katkısı olduğu gibi Türkiye'nin 2023 yürüyüşünde de kadınların kararlılığı büyük öneme sahip olacaktır."


Karaaslan, kadınların, geleceğe istikamet çizen öğretmen, ekonomiye yön veren girişimci, ay yıldızlı şanlı bayrağı gururla dalgalandıran sporcu, yerel yönetimlerde başarılı bir yönetici olarak hayatın her alanında varlığını sürdürdüğünü aktardı.


Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde parti olarak son 18 yılda hayata geçirdikleri reformlarla ve düzenlemelerle eğitimde, iş hayatında, siyasette ve sosyal alanda, toplumsal kalkınmanın anahtarı niteliğinde gördükleri kadınların konumlarını daha da iyileştirdiklerini vurgulayan Karaaslan, şunları kaydetti:


"Kadınların özgüveni, yapabileceklerine olan inancı ve başardıklarıyla bugün Türkiye daha güçlüdür. Ortaya koydukları emek ve özveriyle hayatımızı güzelleştiren, şefkat ve fedakarlık timsali kadınların ayrımcılığa, hak gaspına, şiddete uğramaması ve hak ettikleri değeri görmeleri için mücadelemizi sürdürüyoruz. Sahip olduğumuz anlayışla, her kadının toplumda baş tacı edilmesi gerektiğine inanıyoruz. Evlatlarını hain terör örgütünün elinden kurtarmak için tuttukları nöbetle kararlılığın sembolü haline gelen Diyarbakır annelerinin, Hakkari ve Van'da evlatları için direniş başlatan cesur annelerin duruşu ile inanıyorum ki bölücü terör örgütü ağır bir darbe alacak, anneler evlatlarına kavuşacaktır."


Zulüm altındaki coğrafyalarda hakları ellerinden alınan kadınlara daha güvenli ve adaletli bir dünya dileyen Karaaslan, "Vatan için gözünü dahi kırpmadan canını feda eden şehitlerimizin muhterem anneleri ve eşleri ile engellilerin anneleri başta olmak üzere tüm kadınların bu özel gününü en kalbi duygularımla kutluyorum." ifadelerini kullandı.



Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English