Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Ak Parti Derebucak ve Seydişehir ilçe kongreleri yapıldı

AK Parti Konya İl Başkanlığı’nda 7. Olağan Kongre süreci kapsamında ilçe kongrelerini Derebucak ve Seydişehir Kongrelerini de yaparak tamamladı.

Ak Parti Derebucak ve Seydişehir ilçe kongreleri yapıldı
AK Parti Konya da 7. Olağan Kongre sürecini Derebucak ve Seydişehir Kongrelerini de yaparak tamamladı. Koronavirüs salgını sebebiyle alınan sıkı tedbirlerin alındığı kongrelere AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, AK Parti Konya Milletvekili Hacı Ahmet Özdemir, 22. 23. ve 24. Dönem AK Parti Konya Milletvekili Harun Tüfekçi, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, İl Başkan Yardımcıları, Derebucak ve Seydişehir belediye başkanları ile bölge ve ilçe koordinatörleri ile parti mensupları katıldı.

Seydişehir ilçesi kongresi ile 31 ilçemizde kongrelerimizi tamamladıklarının vurgusunu yapan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “Tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyoruz. Yeni görev alacak arkadaşlarımızı da başarılar diliyorum. Azerbaycanlı kardeşlerimiz Dağlık Karabağ’da topraklarını kurtarmak için büyük bir mücadelede bulunuyorlar. Allah yardımcıları olsun. Şehitlerimize başlığı yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Tek millet iki devletten oluşan yapımızda kardeşlerimizin her daim destekçisiyiz.”

22. 23. ve 24. Dönem AK Parti Konya Milletvekili Harun Tüfekçi, “ Pandemi nedeniyle uzun süredir bir araya gelemedik o yüzden sizleri özlediğimi belirtmek istiyorum. Kurucu ilçe başkanı olarak 2002 yılından beri İl Başkanımız Hasan Angı ile birlikte bu mücadeleyi veriyoruz. Hamd olsun bugün yine buradayız. Elhamdülillah AK parti ailesinin içindeyiz. Bazı duruşunu bozanlar olabilir bunlar doğanın kanununda var bunlar olacak. Allah’ın izniyle bizler kim olursa olsun AK Parti’yi büyütmenin içerisinde olacağız” ifadelerine yer verdi.

AK Parti Konya Milletvekili Hacı Ahmet Özdemir, “Geçmişte bizler bu günleri hayal edemiyorduk ama bu günlerin hayali ile yaşıyorduk. Allah nasip etti Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde AK Parti kuruldu. Geçmişte iktidara geleler o dönemlerin şartlarına göre ülkemiz için bir şeyler yaptılar. Ancak AK Parti’nin iktidar olması ile yapılan yatırımlar bu dönemden önceki yatırımların kat kat fazlasıdır. AK Parti iktidarı olarak yaptığımız bir yatırımın hemen ardından büyük yatırımı halkımızın kullanıma kazandırdığımız için yaptıklarımızı tanıtmaya fırsatımız olmuyor. Bu nedenle Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın bir sözü var ‘Biz söz söz üstüne değil taş taş üstüne koyan bir iktidarız’ dolayısıyla yaptığımız hizmetleri anlatmaya tanıtmaya fırsatımız olmuyor” dedi.

“DÜNYA DA MAZLUMLARIN ELİNDEN TUTABİLMEK, ZALİMLERE DUR DİYEBİLMEK İÇİN ÜLKEMİZİN GÜÇLÜ OLMASI GEREKİYOR”
AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı; “Bizler teşkilat kademeleri olarak bize düşen görev neyse hep birlikte o görev için mücadele ediyoruz. Bakanlarımızla, milletvekillerimizle, belediye başkanlarımızla, il ve ilçe teşkilatlarımızla uyum içerisinde ilimize hizmet yolunda çabalıyoruz. Zor bir yoldayız ama iyi bir liderin ekibinde olmanın rahatlığıyla başımız dik alnımız açık olarak yolumuza devam ediyoruz. Cenabı hak hizmetlerimizi arttırsın, bizleri mahcup etmesin bizleri muvaffakiyet etsin. Çünkü insanların bu çalışmalara ihtiyacı var, dünyaya baktığımız zaman herkes Türkiye’den büyük medet bekliyor. Nedeni ise dünyanın vicdanı ölmüş. Modern dünyanın gözü önünde gece uyurken 4 aylık bebekler Ermeni zulmü altında hayatlarını kaybediyor. Türkiye destek verdiği için Azerbaycan hamd olsun ilerlemeye devam ediyor. Dünya da mazlumların elinden tutabilmek, zalimlere dur diyebilmek için ülkemizin güçlü olması gerekiyor bizler o yüzden görevdeyiz” ifadelerini kullandı.

Protokol konuşmalarının oy kullanımına geçildi. Derebucak’ta Adem Sütçü, Seydişehir’de Kemalettin Atalay güven tazeledi.

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 1
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English