Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Ak Parti Çumra'da 74. Danışma Meclisi toplandı

Ak Parti Çumra İlçe Başkanlığının 74. Danışma Meclisi Çatalhöyük Kültür Merkezinde gerçekleşti.

Ak Parti Çumra’da 74. Danışma Meclisi toplandı
İstiklal Marşı ile başlayan programa; AK Parti Konya Milletvekili Selman Özboyacı, AK Parti Konya İl Başkan Yardımcısı Gökhan Taşkıran, AK Parti Konya İl Yönetim Kurulu Üyesi Feride Ersöz, AK Parti İlçe Koordinatörü Mevlüt Kozan, AK Parti Çumra İlçe Başkanı Osman Şahin, Çumra Belediye Başkanı Recep Candan ve İlçe Teşkilatı ana kademe ile kadın ve gençlik kolları yönetimleri katıldı. 
"AK Partinin halka hizmet anlayışı’ olduğunu, sözle değil, çalışmalarımızla halka göstermeye gayret ettiklerini belirten AK Parti Çumra İlçe Başkanı Osman Şahin; “AK Parti, sıradan bir siyasi teşekkül değildir. Bizler bir büyük davanın sevdalısı olarak burada, bir aradayız. Türkiye nasıl binlerce yıllık devlet tarihimiz içindeki son halka ise, AK Parti de bu büyük davanın günümüzdeki en önemli temsilcisidir. Tabii bu durum sorumluluğumuzu daha da artırmaktadır. AK Partide siyaset yapmak demek, öncelikle bu sorumluluğu üstlenmeye talip olmak demektir. Bugünlere, yılın her gününü, günün 24 saatini bu davaya hizmete adayan büyüklerimizin, kardeşlerimizin gayretleriyle geldik. Gelecek nesillere daha büyük ve güçlü bir Türkiye bırakmak, medeniyetimizi yeniden yükseltmek istiyorsak, bizlerin de aynı anlayışla çalışması gerekiyor. AK Parti teşkilatı olarak hem ülkemize hem de Çumra’mıza hizmete devam ediyor, her daim hemşerimizle el ele gönül gönüle olmaya özen gösteriyoruz. Belediye Başkanımız, Meclis Üyelerimiz, Kadın Kollarımız, Gençlik Kollarımız, mahalle başkanlarımız ve teşkilatımız ile birlikte hem saha çalışmalarına ağırlık veriyor, hem de bütün sosyal platformlarda milletimizle bir ve beraber olmaya özen gösteriyoruz. Bu anlamda saha çalışmalarımızla her daim vatandaşlarımızı ziyaret ediyor, talep ve isteklerini dinliyor, yerine getirmeye çalışıyoruz. Devletimiz ile milletimiz arasında bir nevi köprü görevi üstlenerek, hizmetlerin vatandaşlarımıza daha çabuk ulaşmasına imkan sağlıyoruz.” ifadelerini kullandı.  

‘İLÇEMİZDE HİZMET KALİTESİNİ ARTTIRMAK İÇİN YOĞUN BİR DÖNEMDEN GEÇİYORUZ’
Çumra Belediye Başkanı Recep Candan ilçede devam eden yatırımlar hakkında bilgi verdi. Candan konuşmasında; “ Çumra’mızda hem ilçe merkezinde hem de dış mahallerimizde hizmet kalitesini arttırmak için Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte  yoğun bir dönemden geçiyoruz. Mahalle yollarımızın ulaşılabilir olması için yoğun bir şekilde çalışıyoruz.  53 Mahallemizde en ufak bir asfalt sorunu kalmayana dek çalışmalarımızı özverili bir şekilde sürdüreceğiz. Geçtiğimiz yıl 50 km olan asfalt hedefimizi bu 100 km ‘ye taşımak istiyoruz. Mahalle konağı ve düğün salonu ihtiyacı olan mahallelerimizde inşaat çalışmalarımız devam ediyor. Bu mahallelerimizin sosyal tesis ihtiyacını tamamlıyoruz. ‘Her Mahalleye bir Koruluk’ düşüncesiyle yola çıktığımız proje kapsamında mahallelerimize bir bir yeşil alanlar kazandırmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda 9 Mahallemize yeni koruluk alanları kazandırdık. Sırçalı mesire alanında peyzaj ve yeşil kuşak çalışmalarımız devam ediyor. Sırçalı tepesine daha fazla alan kazandırarak bu alanları yeşil kuşakla ve sosyal donatılarla süsleyip halkımızın hizmetine sunmak istiyoruz. Spor şehri Çumra’mızda Stadyum ve spor tesislerinin olduğu alanda bir dönüşüm projesi başlattık. Bu alanda yapacağımız çevre düzenlemesi ile halkımızın yararlanacağı yeni görünümü ile modern bisiklet ve yürüyüş yolları ve yeni sosyal donatı alanları oluşturmayı hedefliyoruz. Öte yandan devlet hastanemizin yanında halkımızın sağlık alanında alacağı hizmet kalitesini arttırmak için bodrum katıyla birlikte 4 katlı olarak planlanan ve içerisinde diyaliz ve diş sağlığı merkezi olacak şekilde hizmet verecek ek binanın inşaat çalışmalarına başladık. Bugün itibariyle de Konya Büyükşehir Belediyemizin Adem Yavuz Caddemizden sonra Menekşe Caddemizi de sıcak asfaltla buluşturacak çalışması öncesi alt yapı faaliyetlerimiz ile hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. İlçemizde değer katan her çalışmada Çumra Belediyesi olarak Büyükşehir Belediyemizin ve Milletvekillerimizin desteğini her zaman yanımızda hissediyoruz” dedi.   
"GÖREVİMİZ KUTLU DAVAYI DAHA İLERİ TAŞIMAK"
Ak Parti Konya Milletvekili Selman Özboyacı konuşmasında "18 yıl önce Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde kurulan Ak Parti bugün en güçlü olduğu dönemdir.  Türkiye'nin bir çok yerine yatırımlar yapıldı, halkın refah seviyesi yükseltildi, bir çok alanda hizmetler verilmiştir. Bu günlerimizin kıymetini bilmeliyiz. Bize düşen en önemli görev ise 18 yılda bugünlere kadar gelen kutlu davayı daha ileriye taşımaktır. Allah yolumuzu açık eylesin." dedi.

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 1
  • 0
  • 9
  • 5
  • 0
  • 7
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (1)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
  • çumralı
    3 yıl önce

    sonuç ?

    • Cevapla
    • Begen (6)
    • Begenme (0)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English