Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Ak Parti Çumra’da 73. ilçe danışma meclisi

Çumra’da 73. İlçe Danışma Meclis Toplantısı AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez’in katılımları ile gerçekleştirildi.

Ak Parti Çumra’da 73. ilçe danışma meclisi
AK Parti Çumra İlçe Teşkilatında 2020 yılının ilk ilçe Danışma Meclis Toplantısı gerçekleştirildi. 
Toplantıya AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, AK Parti Çumra İlçe Koordinatörü Mustafa Gürbüz, AK Parti Çumra İlçe Başkanı Ufuk Yağcılar, Çumra Belediye Başkanı Halit Oflaz , belediye meclis üyeleri, partinin kadın ve gençlik kolları katıldı. 

Toplantıda Çumra Belediyesinin 2019 yılı faaliyetleri, hedefleri ve seçim döneminde gerçekleştirilen teşkilat çalışmaları masaya yatırıldı. 

Meclisin açılış konuşmasını yapan AK Parti Çumra İlçe Başkanı Ufuk Yağcılar, “2019 yılında Belediye Başkanımızı seçtik , akabinde İstanbul seçimleri ile yoğun bir dönem geçirerek bu yılı kazasız belasız bir şekilde tamamladık. 2020 yılı da inşallah ülkemiz , davamız ve milletimiz adına hayırlı bir yıl olur” dedi. 

Konuşmasında AK Parti’nin milletle birlikte yoluna devam ettiğini dile getiren AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, “ AK Parti İlçe Danışma Toplantılarına Katıldı AK Parti’miz, teşkilat mensuplarımızın milletimizle bir ve beraber olarak yaptığı başarılı çalışmalarıyla Çumra ilçemizde daima zirvede yer aldı. Milletimizden aldığımız bu gücü daima milletimizin ve ülkemizin geleceği için kullanacağız. Selam olsun erdemliler hareketimizin mensuplarına, selam olsun milletimiz ve ülkemiz için gecesini gündüzüne katan değerli dava arkadaşlarımıza” diye konuştu. 

HİZMETLERİ İLERİYE GÖTÜREREK SIKINTILARI ÇÖZMEYE ÇALIŞTIK

Çumra Belediye Başkanı Halit Oflaz konuşmasında parti olarak en fazla birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyulan bir süreçten geçtiklerini ifade etti. Oflaz açıklamasında “ 2020 yılının ilk meclis danışma toplantısındayız. Seçimsiz bir dönemdeyiz ancak birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyulan en önemli süreçteyiz. Ak Parti davamızın 17. yılının en hassas dönemden geçiyoruz. Bizim davamız kutlu bir dava olup bu davaya bir siyasi hareketin ötesinde var olan değerlerimizin ötesinde bakmalıyız. Buna göre hareket ederek başarılı olacağız inşallah. 31 Mart 2019 seçimleri ile birlikte belediyemizi daha önceki Ak Partili kardeşimizden devraldık. Biz Ak Parti iktidarında beş yıl boyunca Çumramızda hizmet yapan kardeşimizin devamı olarak son 9 ayda hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Alınan hizmetleri daha ileriye götürerek 2019’un şartlarında mahallelerimizdeki yol sıkıntılarını en iyi şekilde çözmeye çalıştık. Çumramızdaki tüm parkları elden geçirdik.   

Şunu belirtmek isterim ki Cumhurbaşkanımızın işaret ettiği gönlümüzden geldiği şekilde teşkilatımız ile birlikte halkımızın yanında iç içe olmaya çalıştık. Halkımıza, partimize yakışır bir belediye başkanı olmaya gayret gösterdik. Rabbim bu yolda bizi utandırmasın” diye konuştu. 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English