Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

AK Parti Cihanbeyli SKM açıldı!

Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale ile yola devam kararı alınmıştı, 31 Mart hazırlıklarına hız verildi. AK Parti Cihanbeyli Seçim Koordinasyon Merkezinin açılış günüydü. Törene Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da katıldı.

AK Parti Cihanbeyli Seçim Koordinasyon Merkezinin açılış günüydü. AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Akoğlu’nun ardından alanı dolduran coşkulu kalabalığı Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale selamladı.

Kale, "Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ın bize vermiş olduğu hizmet terbiyesiyle hizmet etmeye çalıştık. Hiçbir zaman bölge, mezhep, etnik köken siyaseti yapmadık, her zaman kardeş dedik, her zaman muhabbet dedik, birlik dedik, beraberlik dedik, kucaklaşmak dedik. Bizi biz yapan değerlerden hiçbir zaman sapmadık. Sapılmasına da göz yummadık. 15 Temmuz gecesi Cihanbeyli tüm dünyaya birlik, beraberlik ve kardeşlikle cevap verdi. Cihanbeylimize kazandırdığımız yatırımları hepiniz çok iyi biliyorsunuz. Bu hizmetlerin devam etmesi için 31 Mart seçimleri çok önemli. Sizlerden seçime yüksek katılım sağlamanızı ve sandıkları AK Parti oylarıyla patlatmanızı istiyorum" dedi.

İlçeye kazandırılan hizmetleri sıralayan Başkan Kale “yapacağımız daha çok iş var” dedi ve ekledi:

"Yeni dönemde Cihanbeyli Adalet Sarayının müjdesini sizlere vermek istiyorum. Kültürhan projemiz hazır, sadece talimatla kültürhan projesi hayata geçecek. 120 dönüm üzerine Türkiye'nin en büyük hayvan alım satım pazarını projesini hazırlıyorum. Amacımız Orta Anadolu'da burayı hayvan alım borsası yapmak adına bu mücadeleyi veriyoruz. Ben buradan onun da sözünü veriyorum. " 

Konya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Osman Elvan da Cihanbeyli’ye hizmet getirme noktasında Başkan Mehmet Kale’nin çabasını dile getirdi. AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı ise Cihanbeyli’den en yüksek desteği almak istediklerini söyledi. 

Angı, "Büyükşehir'de AK Parti'ye ilçe belediye başkanlığında AK Parti'ye ve Meclis üyeliklerinde yine AK Parti ambleminin üzerine mühürleri basacağız. Sizden en yüksek desteği bekliyoruz. Partimizin Cihanbeyli'ye bakışı hepinizin malumu... Bu güçlü desteğinizi esirgemeyin." dedi.

Gönül belediyeciliği vurgusu yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta ise önemli bir uyarı yaparak şunları aktardı: 

"Bizim seçmenimize kendisini bizim partimizden gibi gösterip ama bizim davamızdan, partimizden vazgeçmiş insanların bizimle hiçbir işi olamaz. Seçimi kazandıktan sonra Cumhur İttifakı ruhuyla hareket etmeyen bizden ayrılan kim varsa bizim trenimize bir daha binemeyecektir. Bu kesin bir karardır."

Kürsüye gelen son isim Sağlık Bakanı Fahrettin Koca oldu. Cihanbeyli’nin acil ihtiyaçları röntgen cihazı ve ambulans noktasında gerekli talimatı verdiğini belirten Bakan Koca, doğalgaz noktasında çözümün yakın olduğunu dile getirdi. 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Doğalgazla ilgili Kulu, Ömerhanlı devamında Cihanbeyli olmak üzere yakından takip edileceğini bilmiş olun. Bunun dışında özellikle sadece Cihanbeyli değil, Yeniceoba dahil olmak üzere bölgeye doğalgazın gelişi için de gayret içinde olacağımızı belirtiyorum" dedi.

31 Mart’a kadarki sürenin iyi değerlendirilmesini isteyen Bakan Koca seçimlerine önemine değindi.

Koca şunları aktardı:

"31 Mart sadece yerel seçim değil... 31 Mart birlik ve beraberlik içinde bu coğrafyada ve gönül coğrafyamızı umut olarak görenlere, özelliklere lider Türkiye'nin daha da güçlenmesi için önemli bir gün olacaktır. 31 Martta üzerinize düşen sorumlulukla oyun gereğini yapma noktasında gayret içinde olmanızı bekliyoruz"

Konuşmaların ardından AK Parti Cihanbeyli Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışı yapıldı. 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English