Son Dakika Haberler

Airbnb ile Uygun Fiyatlı Konaklama

 

Yıl boyunca yoğun bir çalışma temposu içerisinde olunca herkes güzel bir tatil yapmak istiyor, hatta olmuşken de yurt dışına çıkalım diye düşünüyor. Ancak yüksek sezonlarda otel fiyatları da ciddi anlamda artıyor. Yazımda size konaklama için çok daha güzel bir alternatif olan Airbnb’den bahsetmek istiyorum. Hem otel konforunda hem de uygun fiyatlı evler bulabileceğiniz bir sistem. Hatta üstüne bir de Airbnb indirim kodu kullanarak maliyeti olabildiğince düşürebiliyorsunuz.

Airbnb Nedir?

Tüm dünyada kullanılan ve sıklıkla tercih edilen bir sistem olan Airbnb, kişilerin kendi evlerini ya da evlerinin bir odasını kiralayabildiği bir oluşum. Uzun zamandır faaliyet gösteren bu sisteme dileyen herkes üye olabiliyor ve online olarak rezervasyon yapabiliyor. Kısacası ev sahibi ile kiracıyı bir araya getiren bir sistem diyebiliriz.

Airbnb Güvenli mi?

Kesinlikle güvenli hiçbir sorun yaşamazsınız demek elbette mümkün değil ancak aynı durum oteller için de geçerli. Airbnb üzerinden kiraladığınız evin kötü çıkma ihtimali internet üzerinden rezervasyon yaptığınız otelin kötü çıkma ihtimali ile aynıdır. Ev sahipleri dairenin fotoğraflarını ve tüm özelliklerini siteye ekliyor, bunları iyi incelemeniz sorun yaşamanızın önüne geçecektir. Aynı zamanda daha önce konaklayanların yorumlarını okumak da ev hakkında yeterli bilgiye sahip olmanızı sağlayacağı için işinizi de oldukça kolaylaştıracaktır. Ev sahipleri sizden iyi yorum ve yüksek puan almak amacıyla sizi memnun etmek için elinden geleni yapıyor, çünkü ileride evini kiralamaya devam edebilmesi için iyi yorumlara ihtiyacı var. Bu sayede çok güzel bir oto kontrol sistemi ortaya çıkıyor. Unutmadan söyleyelim ev sahipleri de kiracıları puanlayabiliyor, yani siz de kiracı olarak kötü puan almamaya dikkat etmelisiniz. Çünkü sonraki rezervasyonlarınızda kötü puan dolayısıyla ev sahipleri sizi kabul etmeyebilir.

Airbnb İndirim Kodu Var mı?

350 TL’ye kadar indirim alabileceğiniz Airbnb indirim kodu bulmanız mümkün, tabii ki indirim oranı sizin rezervasyonunuzun toplam tutarı ile de bağlantılı ancak uygun bir indirim kodu kullanarak maliyetleri düşürmeniz kesinlikle mümkün.

Airbnb Fiyatları

Tahmin edebileceğiniz gibi fiyatlar evin konumuna, büyüklüğüne, evin ve eşyaların yeni olup olmamasına, temizliğine ve benzer özelliklere göre değişiyor. Ancak temiz ve iyi durumda bir ev ile aynı konumda bir oteli karşılaştırdığımızda; 1 gece otelde kalacağınız fiyata 2 ya da 3 gece evde kalabiliyorsunuz. Ayrıca yukarıda bahsettiğimiz Airbnb indirim kodu ile de 1 gününüzü bedavaya getirirseniz 1 gece otel fiyatına 3 ya da 4 gece evde kalabilirsiniz.
 
 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 1
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English