Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Ahmet Sorgun’dan Türkiye Yazarlar Birliği’ne tebrik ziyareti

Türkiye Yazarlar Birliği Konya Şubesi’ni ziyaret edip yeni Başkan Ahmet Köseoğlu ve yönetimine hayırlı olsun dileklerini ileten AK Parti Konya Milletvekili Sorgun, kültürel faaliyetlerin ihmal edilmemesi gerektiğini söyledi.

Ahmet Sorgun’dan Türkiye Yazarlar Birliği’ne tebrik ziyareti
AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, TYB Konya Şubesini ziyaret ederek Başkanlığa seçilen Ahmet Köseoğlu ve yeni yönetim kurulunu tebrik etti. TYB çatısı altında bulunmaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Sorgun “Hizmet aşkı yıllardır hiç zaafa uğramayan bu nadide kuruluşumuzun üyesi olmaktan bahtiyarım” dedi.

"SORGUN’DAN HER ZAMAN DESTEK GÖRDÜK"
Milletvekili Sorgun’un TYB’yi ziyaretinde Başkan Ahmet Köseoğlu’nun yanı sıra yönetim kurulu üyeleri Salih Sedat Ersöz, Saffet Yurtsever, Muhammet Acıyan, Zafer Karakuş, Bedir Köseoğlu ve Mustafa Güden’de bulundu. Geçen hafta yapılan Genel Kurul’da Milletvekili Sorgun’un birinci sıradan genel merkez delegesi seçildiğini hatırlatan Başkan Köseoğlu, “Sayın Vekilimle gerek Konya Büyükşehir Belediyesi dönemimizde, gerekse TYB’deki geçmiş başkanlık dönemlerimizde iz bırakan önemli hizmetler gerçekleştirmiş olmaktan mutluluk duyuyoruz. TYB yıllardır aksatmadan, açıkladığı takvime uygun faaliyetler icra ederek şehrimizin kültür hayatına önemli katkı vermektedir” dedi.

"TYB’NİN GAYRETLERİNİ TAKDİR EDİYORUM"
Milletvekili Sorgun’da TYB’li olmanın önemine dikkat çektiği konuşmasında “Çok önemli toplantılar, konferanslar bu çatı altında icra edilerek toplumsal bilinç oluşturuluyor. Bu gayretli çalışmalardan dolayı TYB’nin Onursal Başkanı, gayreti ve hizmetleriyle örnek insan Mehmet Doğan ağabey başta olmak üzere, Türkiye’nin de en etkin şubelerinden biri olan Konya Şubesi’nin gerek geçmiş, gerekse bugün görevi devralan tüm başkan ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ediyorum” dedi.

İmkânlar dâhilinde TYB programlarını takip etme arzusunda olduğunu da kaydeden Sorgun, “Her zaman TYB’nin yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Kalem ve kelam erbabı insanların toplumların aydınlatılmasındaki etkinliğini ve gerekliliğini biliyoruz” şeklinde konuştu.
TYB Kütüphanesini gezip eserler ve 2020 yılı faaliyet hazırlıklarıyla ilgili bilgiler de alan Sorgun’a Başkan Köseoğlu günün anısına TYB yayınlarından oluşan bir kitap seti takdim etti.

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English