Son Dakika Haberler

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Cuma Buluşmaları kapsamında Şeyh Şamil Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi. Cuma Namazını Selçuklu Merkez Camii’nde kılan Başkan Pekyatırmacı namaz sonrasında vatandaşlarla sohbet etti.

Ahmet Pekyatırmacı vatandaşla buluştu
Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, her hafta farklı bir camide gerçekleştirdiği Cuma Buluşmaları ile mahalle sakinlerinin görüş ve önerilerini almaya devam ediyor. İstişarelerin ve görüş alışverişlerin temel alındığı Cuma Buluşmalarının bu haftaki adresi Şeyh Şamil Mahallesi oldu. Başkan Ahmet Pekyatırmacı, Selçuklu Merkez Camii’nde kılınan namazın ardından esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan Pekyatırmacı’ya, Ak Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer, Şeyh Şamil Mahalle Muhtarı Mustafa Güneş, Ak Parti Selçuklu İlçe Teşkilatı üyeleri, Selçuklu Belediyesi Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri  ve birim müdürleri eşlik etti.

Barış Pınarı Harekatına değinen Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Türkiye'nin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek, bölgeye barış ve huzuru getirmek amacıyla başlatılan  Barış Pınarı Harekatı'nın öneminden bahsederek şunları söyledi;  “Sayın Cumhurbaşkanımız da bu konuda son derece hassas hareket etmektedir. Türkiye Cumhuriyeti, birlik ve bütünlüğüne yönelik her türlü tehdit ve tehlikeyi bertaraf etme gücü ve hakkına sahiptir. Şanlı ordumuz ve milletimiz istiklaline ve istikbaline hiçbir zaman gölge düşürmemiştir. Mehmetçiğimiz,  Barış Pınarı Harekatı ile Fırat'ın doğusunu da PKK/YPG ve DEAŞ teröründen temizleyecek, bölgeye barış, huzur ve istikrar getirecektir.Türk milleti tek yürek ordusunun, kahraman Mehmetçiğinin yanındadır.Allah kahraman Mehmetçiğimizin ve bölgede görev yapan tüm güvenlik güçlerimizin yardımcısı olsun her daim yanında olsun, ordumuzu muzaffer eylesin.Türkiye, kendisine karşı terörist saldırıları ortadan kaldırmak ve Suriye’nin toprak bütünlüğünü korumak amacıyla bu operasyonu gerçekleştirmektedir" dedi.

“Barış Pınarı Harekatı’nın amacına ulaşacağına yönelik inancımız sonsuzdur" diyen Başkan Pekyatırmacı, "Ülkemize karşı yapılan her türlü kirli planlar kahraman Türk ordumuzun mücadelesi ile bir kez daha bertaraf edilecektir. Geçmişte başarıyla gerçekleştirilen Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı Harekatı gibi bugün de gerçekleştirilen Barış Pınarı Harekatı tüm tehditleri ortadan kaldıracaktır. Bu harekatla inanıyorum ki sınırımızdaki terör koridoru tüm yandaşları ile birlikte yok edilerek, ülkemizde bulunan Suriyeli misafirlerimiz için de güvenli bölge oluşturularak ülkelerine dönmeleri sağlanacaktır. Tek dileğimiz, bölgeye barış ve huzuru tesis etmek üzere konuşlanan Mehmetçiğimizin ülkemize sağ salim dönmesidir. Bu harekatta şehit olan askerimize ve Akçakale’deki şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Yaralı askerlerimizin de bir an önce sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyorum. Ülkemizin bekası ve mazlumların umudu için Allah ordumuzu muzaffer eylesin" dedi.

Cuma namazı sonrası Türk Silahlı Kuvvetlerince Suriye’de Fırat’ın doğusuna düzenlenen Barış Pınarı Operasyonuna destek vermek amacıyla Selçuklu Belediyesi tarafından Selçuklu Merkez Camii, Hacıveyiszade Camii ve İbrahim Hakkı Konyalı Cami’lerinde Türk Bayrağı dağıtımı gerçekleşti.

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 1
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English