Son Dakika Haberler

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) tüm Türkiye genelinde “Liseli Gençler Efendimizin İzinde Siyer-i Nebi Yarışması” nın bu sene onuncusunu düzenledi. Konya’da da yapılan sınava katılımın yoğun olduğu görüldü. Sınav, Türkiye genelinde 81 ilde eş zamanlı olarak başlatıldı. Konya’da yapılan sınav, 31 ilçede, 60 sınav merkezinde ve 550 sınıfta binlerce öğrencinin katılımıyla gerçekleştirildi.

AGD’de kaybedeni olmayan yarışma
Konya’da Liseli Gençler Efendimizin İzinde Siyer-i Nebi Yarışması düzenledi. Anadolu Gençlik Derneği  (AGD)  tüm Türkiye genelinde “Liseli Gençler Efendimizin İzinde Siyer-i Nebi Yarışması” nın bu sene onuncusunu düzenledi. Konya’da da yapılan sınava yoğun katılım gerçekleştirildi.  Türkiye genelinde 81 ilde eş zamanlı olarak başlatıldı. Konya ve 31 ilçesinde liseli on binlerce öğrenci 60 sınav merkezinde 550 sınıfta sınava girdi.

AMACIMIZ PEYGAMBER’İMİZİ GENÇLİĞE REHBER OLARAK TANITMAK
Anadolu Gençlik Derneği Konya Şube Başkanı Ceylani Kılıç sınavla ilgili şu cümleleri kurdu; “ Bu Yarışma Anadolu Gençlik Derneğimiz tarafından gençlerimize Peygamber’imiz  (SAV) sevgisini aşılamak ve O’nu günümüz gençliğine rehber olarak tanıtmak amacıyla düzenlendi.  Türkiye genelinde 81 ilde eş zamanlı olarak, Konya’mızda ve 31 ilçemizde de tüm Liseli öğrencilerine yönelik bugün sınavımız saat 11.00 de tüm Türkiye’de eş zamanlı başlayacaktır.” 

TÜM TÜRKİYE’DE YAPILAN SINAVIN İÇERİĞİ
Sınav içeriği ve amacı ile ilgili bilgi veren Ceylani Kılıç; “Bu sene liseli öğrencilerimize Prof. Dr. Münir Muhammed Gadban’ın “Kardeşliğe Davet, Hz. Muhammed (SAV)” isimli kitabı liseli gençlere dağıtıldı. Sevgi ve kardeşliğin teminatı olan Anadolu Gençlik Derneği Konya Şubesi olarak İyilik ve güzelliklerin yaygınlaştırması için Siyer-i Nebi yarışmasından istifade ederek, mesajımızı en doğru ve en etkili etkili şekilde muhatap kitlemize ulaştırmış olduk” dedi. 

KAYBEDENİ OLMAYAN YARIŞMANIN ÖDÜLLERİ 
Liseli Gençler Efendimizin İzinde Siyer-i Nebi Sınavı’na katılım sağlayıp, dereceye giren birçok öğrenciye ödül verilecek.  Ödüller;  birinciye 5 bin TL, ikinciye 4 bin TL, üçüncüye 3 bin TL dördüncüye 2 bin TL beşinciye Bin TL ve Konya geneli ödüllerimiz birinciye 3 bin TL, İkinciye 2 bin TL, üçüncüye bin TL, 4.’ye 750 TL, 5.’ye 500 TL verilecektir.
 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 22
  • 0
  • 4
  • 6
  • 8
  • 3
  • 3
  • 2
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English