Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Adıyaman Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğünde koronavirüs tedbirleri

Kurum Müdürü Naci Turan: "Kurumumuzdaki hükümlülerimizin yakınlarının endişe edecekleri herhangi bir durum bulunmuyor. Tüm hükümlülerimiz gayet sağlıklı. Kurum personellerimiz de aynı şekilde sağlıklı"

Anadolu Ajansı haberine göre;

ADIYAMAN (AA) - Adıyaman'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele çalışmaları kapsamında Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğünde tedbirler sürüyor.


Bu kapsamda müdürlükte görevli infaz koruma memurlarının müdürlük girişinde elleri dezenfekte ediliyor ve ateşleri ölçülüyor. Ekipler, kurum içiyle bahçede bulunan araçları da dezenfekte ediyor.


Kurum Müdürü Naci Turan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele çalışmaları kapsamında Adıyaman Açık Ceza İnfaz Kurumunda gerekli tüm tedbirleri aldıklarını söyledi.


Kurum personeli ve hükümlülerin sağlığının her şeyden önce geldiğini ifade eden Turan, şu değerlendirmede bulundu:


"Bizim önceliğimiz kurum personeli ve hükümlülerin sağlığını korumaktır. Koronavirüsle ilgili broşür, afiş temin edildi. İl Sağlık Müdürlüğü görevlileri tarafından personellere koronavirüs ve hijyen konulu bilinçlendirme eğitimleri verildi. Kurum girişinde tüm personelin ateşi ölçülüyor. Grip, nezle ve benzeri rahatsızlığı olan personeller kesinlikle kuruma alınmıyor ve tedavileri için hastaneye gönderiliyor."


Turan dün itibariyle kurumda 15 günlük izole ve sabit çalışma sistemine geçildiğini anımsatarak, "Bu süre içerisinde kurum personelimiz kurum dışına çıkmayacak. Personellerimiz ayrıca çalışma esnasında maske ve eldiven takmayı ihmal etmiyor." diye konuştu.


Hükümlü yakınlarına da seslenen Turan, "Kurumumuzdaki hükümlülerimizin yakınlarının endişe edecekleri herhangi durum bulunmuyor. Tüm hükümlülerimiz gayet sağlıklı. Kurum personellerimiz de aynı şekilde sağlıklı. Kurumumuzda pozitif olarak değerlendirilebilecek bir vaka bulunmuyor. Hastalık belirtileri anlamında herhangi bir hastalığı bulunan hükümlü yok. Bu anlamda endişe edebilecek husus yok. Her türlü tedbir ve önlem alındı. Ben başta olmak üzere kurum personelleri 15 gün kurumda kalacak ve kurum dışına çıkılmayacak." değerlendirmesinde bulundu.














Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English