Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Abdil Erdal: Meslektaşlarımızı ve stajyerlerimizi sosyal projelerimizle bir araya getireceğiz

Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Yönetim Kurulu Üyesi ve Başkan Adayı Abdil Erdal, iş temposu yüksek bir mesleği icra ettiklerini belirterek "Meslektaşlarımızın iş stresini azaltıcı ve zihin olarak dinlendirici sosyal projelerimizi hemen uygulamaya geçireceğiz" dedi.

Abdil Erdal: Meslektaşlarımızı ve stajyerlerimizi sosyal projelerimizle bir araya getireceğiz
15-16 Haziran tarihlerinde yapılacak Konya SMMMO seçimlerinde Meslekte Gelişim Grubunun Başkan Adayı Abdil Erdal, meslektaş ziyaretlerine devam ediyor. Ziyaretlerde meslektaş ve stajyerler için hazırladıkları projelerini anlatan ve sorunları dinleyerek istişarelerde bulunan Erdal, seçimlere kadar bütün meslektaşlarını ziyaret etmeyi hedeflediğini söyledi. Erdal, “Seçim süresince meslektaşlarımızı iş yerlerinde ziyaret ederek projelerimizi anlatıyor ve mesleki konularda istişare yapmaya çalışıyoruz. Yoğun zaman gerektiren ve iş yükü olan bir mesleği icra ediyoruz. Bu yoğun tempo karşısında meslektaşlarımızda ister istemez stres ve yorgunluk olabiliyor. Bu doğrultuda meslektaş ve stajyerlerimiz için sosyal projelerimizi hazırladık. Meslektaş ve stajyerlerimizin katılımıyla Muhasebe Haftası etkinlikleri, tiyatro, halk müziği korosu, tasavvuf konserleri, stajyer ve meslektaşlarımızın da katılacağı lise ve üniversitelerde paneller, vefat eden meslektaşlarımızı anma programları, tv ve sosyal medyada mesleğimizi ön plana çıkaracak söyleşiler, mesleğimizin önemi konusunda basın bilgilendirmeleri, geniş zamana yayılmış puanlı sistemde halı saha turnuvaları, özel günler için sosyal etkinlikler, Mali Müşavir Hatıra Ormanı, satranç kursu ve devamında satranç turnuvası, amatör fotoğrafçılık kursu, kişisel gelişim eğitimlerini düzenlemeyi hedefliyoruz” dedi. 

“E-dergiyi meslektaşlarımız ve stajyerlerimizle buluşturacağız” 

Konya SMMMO’nun teknolojiyi kullanan ve meslektaşlarına eksiksiz hizmet veren bir yapıya döndürmeyi hedeflediklerini vurgulayan Abdil Erdal, “Meslektaşlarımızın teveccühü ile birlikte göreve gelmemiz durumunda teknolojiyi kullanan, mali müşavirlerin iş yükünü hafifletecek çözümler sunan ve meslektaşlarına teknolojiyi kullanarak hizmet veren bir Konya SMMMO olacak. Teknoloji projelerimizden birisi de e-dergi projesi. Mesleğimiz, odamız, meslektaşlarımız ve stajyerlerimiz baz alınarak hazırlanacak olan e-dergi projemiz Whatsapp, e-posta ve web sitesi üzerinden meslektaş ve stajyerlerimize ulaştıracağız. E-derginin en önemli noktası odamıza herhangi bir maliyet yükünün olmaması. Tamamen dijital ortamda hazırlanacağı ve ulaştırılacağı için herhangi bir baskı, dizgi ve dağıtım masrafımız olmayacak” diye konuştu. 

 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English