Son Dakika Haberler

Bartın'da aynı mahallede ikamet eden 90 yaş üstü 6 kadına mahalle sakinleri tarafından sürpriz doğum günü partisi düzenlendi 95 yaşındaki Sabriye Özçelik: "Hareket çok önemli. Yemek yiyip yatmayacaksın, hareket edeceksin. Bu yaşımda hala böylesine dinç ve sağlıklıysam bunu hareketli yaşamaya borçluyum" 92 yaşındaki Sıdıka Mancar: "Kendime çok iyi baktım, iyi beslendim, sporumu yaptım, sütümü, yoğurdumu eksik etmedim. Allah'a şükür çok da mutlu yaşadım, bu sayede sağlıklıyım"

Anadolu Ajansı haberine göre;
BARTIN (AA) - Bartın'da aynı mahallede ikamet eden 90 yaş üstü 6 kadın için mahalle sakinleri tarafından sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı.

Kent merkezindeki Okulak Mahallesi'nin sakinleri, aynı mahallede ikamet eden Sıdıka Mancar (92), Mualla Kabarık (93), Nadide Ağartan (90), İrfan Öz (91), Ruhsar Koldurak (91) ve Sabriye Özçelik (95) için toplu doğum günü kutlaması yapmak üzere hazırlık yaptı.

Bartın Belediyesi Kavaklı Yaşam Merkezi'nde bir araya getirilen 6 kadın için sürpriz doğum günü organizasyonu düzenlendi.

Etkinlikte mum üfleyen ve pasta kesen "mahallenin nineleri" duygulu anlar yaşadı.

Kutlamaya katılan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın da kadınlara nazar boncuğu taktı, tel kırma şal hediye etti ve sağlıklı ömürler diledi.


- "Sürprizle çok mutlu olduk"

95 yaşındaki Sabriye Özçelik, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hazırlanan sürprizle mutlu olduğunu ve duygulu anlar yaşadığını söyledi.

Uzun ve sağlıklı yaşamını hareket etmeye borçlu olduğunu ifade eden Özçelik, "Hareket çok önemli. Yemek yiyip yatmayacaksın, hareket edeceksin. Bu yaşımda hala böylesine dinç ve sağlıklıysam bunu hareketli yaşamaya borçluyum." dedi.

90 yaşındaki Nadide Ağartan da kendisini seven, iyi davranan eşi ve çocukları sayesinde uzun ve sağlıklı yaşadığını belirterek, "Torunlarım var, biraz daha yaşamak ve onları sevmek istiyorum." diye konuştu.

92 yaşındaki Sıdıka Mancar ise mutlu ve huzurlu bir hayat sürdüğünü, bu sayede bu yaşlara eriştiğini dile getirerek, "Kendime çok iyi baktım, iyi beslendim, sporumu yaptım, sütümü, yoğurdumu eksik etmedim. Allah'a şükür çok da mutlu yaşadım, bu sayede sağlıklıyım." ifadelerini kullandı.

Doğum gününü organize eden mahalle sakinlerinden Şükran Şahin, mahallelerinde 90 yaşını aşan "genç kızlar" olduğunu ve onları çok sevdiklerini dile getirdi.

Şükran Şahin, şöyle konuştu:

"Bazıları çeşitli sebeplerle yıllardır birbirlerini görememişler ve biz de onları buluşturmak istedik ve 90'lıklar buluşması yaptık. Birbirinden sağlıklı 'genç kızlarımız' burada buluştu, birbirleriyle hasret giderdiler. Bize uzun yaşamın sırlarını anlattılar ve yine kendilerinden eski anılarını dinleyeceğiz. Onları böylesine mutlu ettiğimiz için biz de çok mutlu olduk."


Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English