52. Uluslararası Antalya Film Festivali

Eklenme Tarihi: 03.12.2015 - 18:20

Antalya Büyükşehir Belediyesinin spor ve sanat camiasının yıldızlarını bir araya getirdiği festivalin tanıtım filminde, yıldız futbolcu Eto'o ve tiyatrocu Özgür rol aldı

ANTALYA (AA) - Antalya Büyükşehir Belediyesinin spor ve sanat camiasının yıldızlarını bir araya getirdiği 52. Antalya Film Festivalinin tanıtım filminde yıldız futbolcu Eto'o ve tiyatrocu Mehmet Özgür de rol aldı.

Antalya Büyükşehir Belediyesince bu yıl 52'ncisi düzenlenen Uluslararası Antalya Film Festivali için çektiği tanıtım filminde spor ve sanat dünyasından sürpriz isimler yer alıyor.

Türkiye'de ilk defa bir tanıtım filminde rol alan Antalyaspor'un Kamerunlu futbolcusu Eto'o'ya takım arkadaşları Emrah ve Diarra'nın yanı sıra Teknik Direktör Yusuf Şimşek de eşlik etti.

Antalya Büyükşehir Belediyesinin kamera ve ekipmanlarıyla çekilen tanıtım filminin diğer sahnelerinde ise Antalya Büyükşehir Tiyatrosu Sanat Yönetmeni Özgür ve tiyatrocular oynadı.

"Taksiciden futbolcusuna, ev hanımından gençlere herkes, festivali konuşuyor" mesajının verilmek istendiği tanıtım filmi, Kaleiçi, Yivli Minare, Kesik Minare, Hadrian Kapısı (Üç Kapılar) ve Karaalioğlu Parkı gibi Antalya'nın tarihi ve turistik mekanlarında çekildi.


Kaynak: