Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlanıyor

Batman'ın Kozluk ilçesine bağlı Yeniçağlar köyündeki ilk ve ortaokulda kütüphane kuran Bir Kalp Bin Umut Platformu'nun köy çocukları için gerçekleştirdiği 23 Nisan etkinliğinde renkli görüntüler oluştu

Anadolu Ajansı haberine göre;
BATMAN (AA) - Bir Kalp Bin Umut Platformu, Batman'ın Kozluk ilçesine bağlı Yeniçağlar köyündeki ilk ve orta okulda kütüphane kurdu, düzenledikleri 23 Nisan kutlamasıyla çocukların yüzünü güldürdü.

Üniversite öğrencilerinden oluşan platform, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Yeniçağlar İlk ve Ortaokulunda öğrenciler için sürpriz kutlama gerçekleştirdi.

Okulda, platform üyelerince daha önce civar köylere de kazandırılan kütüphanelerin 23'üncüsünün açılışı nedeniyle tören yapıldı.

Köy çocuklarının, sabah erkenden özenle giydikleri rengarenk giysilerle, heyecanla okulun yolunu tutması, köyde renkli görüntüler oluşturdu.

Kütüphanenin açılışının ardından okul bahçesinde çeşitli etkinlikler yapıldı. Halay çeken öğrenciler, palyaçolar eşliğinde eğlenerek 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı. Okul bahçesine gelen veliler, burada çocuklarını izledi.

Okul müdürü Mehmet Şerif Gülmez, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Platform üyelerine, sürprizlerinden dolayı teşekkür etti.

Bugünün, öğrenciler kadar kendileri için de unutulmaz olduğuna işaret eden Gülmez, bu etkinlikle 23 Nisan'a renk kattıklarını söyledi.

Gülmez, "Bu, güzel bir çaba ve davranış. Aydınlık geleceğimiz adına kendilerine teşekkür ediyoruz." dedi.

Platform Başkanı Veysi Mercimekçi de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Yeniçağlar köyünde 23'üncü kütüphaneyi kurmanın heyecanını yaşadıklarını dile getirdi.

Ekip arkadaşlarıyla palyaço kostümleri giyerek çocukları eğlendirmeye çalıştıklarını belirten Mercimekçi, "Oyun havalarıyla onlara eşlik ettik. Onlara güzel bir gelecek sağlamak için de güzel bir kütüphane oluşturduk. Okumaya teşvik etmek amacıyla bu çalışmalarımızı yapıyoruz. Bu bölgedeki çocuklarımızı daha verimli hale getirmek için elimizden ne geliyorsa yapacağız." diye konuştu.


Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

BENZER HABERLER

X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English