Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda Kurban Bayramı hareketliliği

Bayram tatilini şehir dışında geçirmek isteyenlerin tercih ettiği otogarda yolcu yoğunluğu oluşmaya başladı Pertevniyal Altuntaş: "Üç firmaya sordum yer bulamadım. Kardeşime söyleyeceğim. Bir şekilde gideceğim"

Anadolu Ajansı haberine göre;

İSTANBUL (AA) - Kurban Bayramı tatilinde seyahat etmek isteyen vatandaşlar, 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda yoğunluk oluşturmaya başladı.


Kurban Bayramı tatilinin 9 gün olarak ilan edilmesinin ardından kentteki otogarlar ve yollarda hareketlilik başladı.


Talep nedeniyle internet üzerinden otobüs bileti satın almakta zorlanan vatandaşlar, ek seferlerle seyahat için otobüs firmalarıyla görüşerek yer aramaya başladı.


Bayram tatili için bugünden yola çıkmak isteyenler nedeniyle 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda hareketlilik yaşanmaya başladı.


Bazı otobüs firmaları artan yoğunluğu da göz önüne alarak ek sefer düzenledi.


Tatil için memleketi Malatya'ya gitmek isteyen Pertevniyal Altuntaş, basın mensuplarına, internet üzerinden bilet bulamadığı için otogara geldiğini söyledi.


Altuntaş, memlekete gitmek için otobüs aradığını dile getirerek, "Uçak bileti bulacağım, bulamazsan beni Malatya'ya götürmelerini isteyeceğim. Üç firmaya sordum yer bulamadım. Kardeşime söyleyeceğim. Bir şekilde gideceğim." dedi.


Ramazan Özkılıç, tatilde Gaziantep'e gitmek için otogara geldiğini ve bilet aradığını belirtti.


Bilet bulmaya çalıştığını anlatan Özkılıç, "Arife günü için de yer bulamadık. Söylüyoruz, arkadaşlar bilet bulmaya çalışıyor." diye konuştu.


- "Talep var ama sefer düzenleyemiyoruz"


Otobüs firması çalışanı Orhan Gür ise otobüs seferlerini geçmiş yıllara göre azalttıklarını söyledi.


Yolcuların bu nedenle yer bulamadığına değinen Gür, "Ardahan'a bir sefer düzenliyoruz. Geçen sene her gün çift sefer yapıyorduk ve dolu oluyordu. Bu sene de dolar ama karşı taraftan çok gelen olmadığı için sefer yapamıyoruz. Talep var ama sefer düzenleyemiyoruz." ifadelerini kullandı.


Sakarya'ya gitmek için ailesiyle otogara gelen Efe Yılmaz, ailece tatil heyecanı yaşadıklarını anlattı.


Biletlerini rahat şekilde bulduklarını kaydeden Yılmaz, "Bileti babamız buldu. Uzak yerlere gitmek isteyen akrabalarımız da var ama fiyatlardan dolayı gidemiyorlar. Biz gidiyoruz, tatilde her yeri gezeceğiz. İstanbul'a dönmeyi düşünmüyoruz." şeklinde konuştu.



Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English