Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Artık erkeklerin de doyasıya paylaşım yapabilecekleri kendi sosyal medyaları var: erkeklersoruyor.com

Artık erkeklerin de doyasıya paylaşım yapabilecekleri kendi sosyal medyaları var: erkeklersoruyor.com

Artık erkeklerin de doyasıya paylaşım yapabilecekleri kendi sosyal medyaları var: erkeklersoruyor.com
Henüz oldukça yeni bir platform olan erkeklersoruyor.com, uzun yıllardır Türkiye’nin yerli sosyal medyası olan kizlarsoruyor.com’un bir parçası olarak yayın hayatına başladı.
 
Siteye üye olarak farklı konularda erkeklerin akıllarına takılan her türlü soruyu sorduğu bir platform olmayı amaç edinen erkeklersoruyor.com’da 11 ayrı kategoride fikir paylaşmak, soru sormak ve soru cevaplamak mümkün.
 
Her ne kadar erkeklersoruyor.com ismiyle yayın yapılsa da siteye üye olmak için tabi ki erkek olmak gibi bir zorunluluk bulunmuyor. Sitedeki üyelerimiz, üyelikleri esnasında cinsiyetlerini belirtiyor ve ona göre sitede görüşlerini paylaşmaya başlıyorlar.
 

Görüşlerini bence ile paylaş.

 
Erkeklersoruyor’da sadece soru sormak ve cevap vermek yok. Ayrıca site üyeleri sitenin 11 kategorisinden herhangi biri ile ilgili görüşünü bir blog yazısı tadında “Bence” adı verilen başlıklar altında paylaşabilmektedir.
 
Sitenin kıdemli üyelerini ise farklı sürprizler bekliyor.
 

Erkeklersoruyor rozetleri

 

Erkeklere dair soruların sorulduğu ve cevapların verildiği erkeklersoruyor’u düzenli olarak kullanan ve sorulan her soruya cevap vermeye çalışan kullanıcılara sitedeki diğer üyelerden ayıran rozetler verilmektedir.
 
Kullanıcılar, bu rozetleriyle sitede daha fazla yetkiye sahip olabilmekte ve ayrıca belli zamanlarda yapılan kampanyalarda rozetlere sahip olanlara hediyeler verilmektedir.
 
Örneğin; yukarıda belirttiğimiz soru dışında blog yazısı tarzında erkeklersoruyor’daki kategorilerden herhangi biriyle ilgili “Bence” paylaşan üyeler arasından editör üyeler seçilmektedir. Seçilen bu editör üyeler, paylaştıkları “Bence” içerikleri daha çok ilgi çeken ve yaptıkları paylaşımlar ile daha genel bir kitleye hitap edebilen imla kurallarına daha çok dikkat eden üyeler arasından seçilmektedir.
 
Editör yapılan üyelerin girdikleri “Bence” içerikleri otomatik olarak “Süper Bence” seçilir.
 
Her üyenin üyelik hesabında tanımlanan ve sitedeki etkinliklerine göre artan “Xper Puanı” adı verilen bir puanı bulunmaktadır.
 
Sitede kullanıma açılan bu Xper puanları, sitede soru cevaplayan kullanıcıların motivasyonlarını arttırmak amacıyla her üyeye yaptıkları belli aktiviteler sonucu verilmektedir. Her Xper puanının belli bir seviyesi bulunmaktadır. Bu seviyelere erişen kullanıcılar, sitenin farklı özelliklerini kullanabilirler. Örneğin, Xper 2 seviyesine erişmiş bir kullanıcı, diğer üyelere mesaj gönderebilmeye başlar.
 
Farklı Xper seviyelerine ulaşmak için sitede görüş paylaşmak ve bu görüşün beğeni alması gibi şeyler gerekmektedir. Örneğin; siteye üye olan tüm kullanıcılara 10 Xper puanı verilir. Her üyenin doğum gününde 25 puan verilir. Üyenin sorduğu soru 5 ve üzeri üye tarafından beğenilirse üyeye 3 Xper puanı verilmektedir. Bu ve bunun gibi aktiviteler ile Xper puanı seviyesini yükseltmek mümkündür. Xper puanı ile Xper seviyesi de gittikçe yükselmektedir. Örneğin; 150 Xper puanı olan bir üyenin Xper seviyesi 2 olur.
 

Kızlara da sorabilirsiniz.

 
Erkeklere dair görüşlerin paylaşıldığı bir platform olan erkeklersoruyor.com, Türkiye’nin en büyük sitelerinden biri olan kizlarsoruyor.com’un bir parçası olarak kurulmuştur.
 
Türkiye’nin en büyük sitelerinden biri olan ve yıllardır binlerce üyesi ile yerli sosyal medya hüviyetini korumaya devam eden Kızlar Soruyor’un alanında uzman ekibinin uzun yıllara dayanan tecrübesini sadece kızların değil erkeklerin de paylaşmasına yönelik bir girişim haline getiren erkeklersoruyor’a katılın ve sizinle benzer problemlere sahip kişilerin bu sorunları nasıl çözdüğünü öğrenin. Görüşlerinizle onlara katkıda bulunun ve Xper puanları toplayarak sürpriz hediyeler kazanın.
 
 
 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English