Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Konya'da boşanma aşamasındaki eşine kurşun yağdıran şüpheli yakalandı! Silahlı saldırı anı güvenlik kamerasında

Konya'da boşanma aşamasındaki eşi Özge Taş G.'yi (23), bacaklarından vurarak yaralayan Tamer G. (37) polis tarafından yapılan operasyonla saklandığı bağ evinde yakalandı. Eşini kendisini aldattığı için korkutmak amaçlı vurduğunu ileri süren Tamer G.'nin eşini kurşun yağmuruna tuttuğu anlar ise bir iş yerinin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Olay, geçtiğimiz Çarşamba günü saat 15.00 sıralarında merkez Karatay ilçesi Köprübaşı Mahallesi Köprübaşı Caddesi üzerinde meydana geldi.

 'Silahlı tehdit ve görevi yaptırmamak için direnme' suçlarından tutuklanan ve cezaevinden izinli çıkan Tamer G., boşanma aşamasında olduğu eşi Özge Taş G.'yi kaldırım üzerinde yürürken gördü.

Otomobilden inen Tamer G., pompalı tüfekle eşinin bacaklarına ateş ederek kaçtı. Her iki bacağından da yaralanan Özge Taş G. ambulansla Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındıb Ameliyat edilen genç kadının sağlık durumunun iyiye gittiği belirtildi.

OLAY ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Öte yandan Tamer G.'nin eşini vurma anı ise çevredeki bir iş yerinin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde kiraladığı otomobille olay yerine gelen Tamer G.'nin elindeki tüfekle kaldırımda yürüyen eşini pompalı tüfekle vurması, Özge Taş G.'nin ise yerde sürünerek kaçmaya çalışması yer alıyor.  

SAVCIYA MEKTUP BIRAKTI

Tamer G., olay yerinden kaçtığı otomobili Karatay ilçesi Kayacıkaraplar Mahallesi'nde bıraktı. Otomobili inceleyen polis, araçta suç aleti tüfek ile mektuplar buldu. Tamer G., 'Sayın Savcım' diyerek başladığı mektubunda, eşinin kendisini aldattığı için olayı gerçekleştirdiğini yazdığı öğrenildi. Tamer G. mektubun devamında, eşinin daha önce dini nikah ile birlikte yaşadığı kişi ile sosyal medya hesapları üzerinden görüştüğünü, eşinin kabul etmemesine rağmen kendisinin telefonuna kurduğu bir takip sistemi ile ikisinin sabah saaterine kadar görüştüğünü tespit ettiğini, bu konuşmalarının çıktısınıda bıraktığını kaleme aldı.

SAKLANDIĞI ARKADAŞININ EVİNDE YAKALANDI

Tamer G., Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından yapılan operasyonla saklandığı arkadaşının evinin yakalanarak gözaltına aldı.

Tamer G. emniyetteki ifadesinde, eşinin daha önce gazinoda çalıştığını, onu o ortamdan kurtararak resmi nikahla evlendiğini, cezaevine girence eşinin kendisini aldattığını bu nedenle olayı gerçekleştirdiğini ve eşini korkutmak amaçlı vurduğunu söylediği öğrenildi.

Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince, "eşi kasten silahla yaralama" suçundan tutuklandı.


Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 3
  • 0
  • 6
  • 4
  • 1
  • 18
  • 9
  • 3
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English