Yüzyılın seçiminden ilginç görüntüler

- Güncelleme Tarihi:

 Yüzyılın seçiminden ilginç görüntüler
Türkiye’de saat 08.00 itibariyle oy kullanma işlemi başladı. Yurdun dört bir tarafından oy kullanma işlemi devam ediyor. Sandıklardan zaman zaman ilginç görüntüler geliyor.
Önce seçim sonra sefer

Düzce'de muay thai milli takım antrenörü Muhammet Bişgin, Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde oy kullanacağı okula yeniçeri kıyafeti ve at üzerinde geldi.



Kara Murat

Hatay'ın İskenderun ilçesinde yaşayan Abdullah Cıla da Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde, oy kullanacağı okula atla geldi. Cıla için "Kara Murat" benzetmeleri yapıldı.



Van'ın Erciş ilçesinde yaşayan Kırgızlar da sandık başına giderek oyunu kullandı. Kırgız vatandaşları oy kullanmaya yöresel kıyafeti ile geldi.



Edirne'de yaşayan Gökhan Çevik, oy kullanacağı 75. Yıl İlkokuluna ailesi ve "Tarçın" isimli köpeği ile geldi.



Esenyurt'ta Nazım Cihan isimli vatandaş, alp kıyafeti giyip papağanıyla birlikte oy kullanmaya geldi. Papağan vatandaşların ve sandık görevlilerinin ilgi odağı oldu.



Sen de gel Karagözüm

Bursa'da uzun yıllardır "Hacivat" karakterini canlandıran Bülent Akay, Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde oyunu kostümüyle kullandı.



Mardin'de yaşayan 2 metre 51 santimetre boyuyla "dünyanın en uzun boylu adamı" unvanına sahip Sultan Kösen, Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için Mardin'in Derik ilçesinin kırsal Alibey mahallesinde oy kullandı. 2 metre 51 santimetre uzunluğundaki Kösen, 1010 no'lu sandıkta oyunu kullanmak için paravanın arkasına geçti.





 
  • #Sandık #oy kullanma #ilginç fotoğraflar

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER