DOLAR : 42,71₺
EURO : 50,08₺
STERLİN : 57,18₺
GRAM : 5.942,00₺
ÇEYREK : 9.773,55₺
CUMHURİYET : 38.778,29₺
Güncel

Yunaklı Türkçe öğretmeni kitap çıkardı

Eklenme: 10.10.2024 - 09:19 Güncelleme: 10.10.2024 - 09:59

Yunak Borsa İstanbul Ortaokulu Türkçe Öğretmeni Melih İlkin ’in , kaleme aldığı "Esrarengiz Türkçe" adlı ilk kitabı yayınlandı.

Yunaklı Türkçe öğretmeni kitap çıkardı
Reklam alanı

Melih İlkin Öğretmenin ilk kitabı olan üst başlıkla "Esrarengiz Türkçe" alt başlıkla "Türkçe Dedektifleri" adlı kitabı, Kaan ve arkadaşlarının güzel Türkçemize olan ilgileri okurlarına eğlenceli bir serüven yaşatacak. Türkçe Dedektifleri; toplumsal değerlerimizi özümseyen, çevreye karşı duyarlı davranışlarıyla eğlendirirken öğretiyor. Esrarengiz Türkçeyi okurken okurun da kendini bu harika ekibin bir parçası gibi hissetmesi amaçlanıyor.Kitap Yurdu'ndan temin edilebilecek olan kitabın Türkçe Öğretmeni Melih İlkin ,ilk kitabını Yunak İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan'a takdim eden Melih İlkin, hayali olan bir eserinin yayınlanmasından dolayı mutlu olduğunu belirterek, bir çok gencin bu eserden faydalanacağına inandığını söyledi. Böyle bir eseri ortaya koymasından dolayı Eğitimci Yazar Melik İlkin'i tebrik eden Yunak İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan, ilk kitabın kendisine hediye edilmesinden dolayı oldukça memnun olduğunu belirterek teşekkür etti. (Veli Şengül)

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 1
❤️ 0
😊 0
😡 0
👎 0
😂 0
😢 0
😲 0
Toplam 1 tepki

Yorum Yap