DOLAR : 42,73₺
EURO : 50,09₺
STERLİN : 57,20₺
GRAM : 5.946,32₺
ÇEYREK : 9.760,93₺
CUMHURİYET : 38.728,09₺
Güncel

YHT yolcularına önemli uyarı! Konya Meram YHT Garı kapatıldı

Eklenme: 10.03.2025 - 09:24 Güncelleme: 10.03.2025 - 09:40

Konya'nın ulaşım altyapısını güçlendirecek Konyaray projesi kapsamında, Konya Meram Yüksek Hızlı Tren (YHT) Garı bugün (10 Mart 2025) itibariyle kapatıldı. Konya Meram YHT Garı 3 ay boyunca kapalı olacak. Bu süreçte YHT yolcularının mağduriyet yaşamaması için çeşitli alternatif ulaşım seçenekleri devreye sokuldu.

YHT yolcularına önemli uyarı! Konya Meram YHT Garı kapatıldı
Reklam alanı

Konya'nın ulaşım altyapısını güçlendirecek Konyaray projesi kapsamında, Konya Meram Yüksek Hızlı Tren Garı bügünden itibaren (10 Mart 2025) kapatıldı.3 ay boyunca kapalı olacak olan gar, Meram Yeniyol Köprüsünde genişletme çalışmaları nedeniyle kapatıldı. TCDD’DEN YAPILAN AÇIKLAMA
Geçtiğimiz günlerde konuyla ilgili açıklama yapan TCDD’den (Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları) şu ifadelere yer vermişti: “Konyaray yol yapım çalışmaları nedeniyle Selçuklu-Konya YHT hattı 10 Mart 2025 tarihinden itibaren 3 ay süre ile işletmeciliğe kapatılacak. 

Bu süre zarfında; Ankara-Konya, Ankara-Karaman, İstanbul-Konya ve İstanbul-Karaman YHT seferlerinin çıkış / varış istasyonu Selçuklu Gar olacaktır.

-Ankara-Karaman ve İstanbul-Karaman güzergâhını kullanacak YHT yolcuları, Konya-Karaman arasındaki seyahatlerine bölgesel trenler ile devam edecek.-Ankara ve İstanbul YHT bağlantılı Karaman yönüne gidiş-geliş yapacak yolcuların Selçuklu ile Konya arasındaki seyahatleri otobüslerle sağlanacaktır.

-10 ve 11 Mart tarihli Konya Mavi Ekspresinin çıkış / varış istasyonu Selçuklu Gar olacağından, yolcuların Selçuklu ile Konya arasında aktarımı otobüslerle sağlanacaktır."  (Veli Şengül)

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 1
❤️ 0
😊 9
😡 4
👎 5
😂 1
😢 0
😲 1
Toplam 21 tepki

Yorumlar

  • Süleyman Acar 277 gün önce

    Haberde yanlış var. Kapatılmadı. YHT ler dışında hizmet veriyor.

Yorum Yap