Son Dakika Haberler

Karatay Belediyesi tarafından merkeze uzak Yenikent Mahallesi’ne kazandırılan ve içerisinde Emekli Konağı, muhtar ofisi ile işyerlerinin bulunduğu çok amaçlı sosyal tesis, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, temel hedeflerinin ilçedeki hizmet kalitesini daha da artırmak olduğunu söyleyerek, Karatay’ın 80 mahallesine eşit hizmet götürdüklerine dikkat çekti.

Yenikent Sosyal Tesisi hizmete açıldı
Karatay’ın ihtiyaçları ve mahallelerin talepleri doğrultusunda bugüne kadar ilçeye birçok proje kazandıran Karatay Belediyesi, vatandaşların yaşam kalitesini yükseltecek bir yatırımı daha hizmete açtı.

Bu kapsamda merkeze 90 kilometre uzaklıktaki Yenikent Mahallesi’nde yapımı tamamlanan ve içerisinde Emekli Konağı, muhtarlık ofisi ile işyerinin bulunduğu çok amaçlı sosyal tesis, düzenlenen törenle açıldı. Mahallenin sosyal hayatına katkı sunması planlanan Yenikent Sosyal Tesisi, 232 metrekare inşaat alanına sahip. İçerisinde emekli konağı, muhtarlık ofisi, işyerleri bulunan ve çok olarak amaçlı olarak tasarlanan tesis, çevre düzenlemesiyle birlikte yaklaşık 1 milyon liraya mal edildi. 
YENİKENT MAHALLEMİZDE NEYE İHTİYAÇ VARSA BİR BİR HAYATA GEÇİRDİK
Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, açılış için düzenlenen törende yaptığı konuşmada, temel hedeflerinin Karatay’ın hizmet kalitesini artırmak olduğuna dikkatleri çekti. 

Karatay’ın tüm mahallelerine eşit hizmet götürdüklerini vurgulayan Başkan Hasan Kılca, “Göreve geldiğimiz günden beri tüm mahallelerimizi ziyaret ettik, etmeye devam ediyoruz. Sık sık muhtarlarımızla ve vatandaşlarımızla bir araya gelerek görüşerek mahallelerin ihtiyaçlarını yerinde tespit ediyoruz. Yenikent Mahallemizin de bazı ihtiyaçları vardı. Çocuklarımız taşımalı eğitimle Esentepe Mahallesi’ne gidiyordu ve o yol uygun değildi. Geçen yıl 12 kilometrelik bu yolun tamamının asfaltını yaptık. Artık öğrencilerimiz tamamen asfaltlı yoldan okullarına gidip geliyor. Yine Yenikent mahallemizde parke taşlı ve asfaltlı yollar yoktu. 2.5 kilometreye yakın sıcak asfalt kaplayarak mahallemizin ana arterlerinin tamamını asfaltladık. Ara yollarının tamamını parkeyle kapladık. Yenikent Sosyal Tesisi de buranın çehresini değiştirdi. Çok amaçlı olarak tasarladığımız bu tesisimiz, hem emekli konağı hem muhtar ofisi hem de ihtiyaca yönelik dükkânlarıyla hemşehrilerimize hizmet verecek. Belediye imkânlarını mahallelerimizin en ücra köşesine kadar eşit hizmet anlayışıyla seferber ediyoruz” dedi. 
KARATAY’IN HER NOKTASINDA HASAN BAŞKANIMIZIN İMZASI VAR
Karatay’a kazandırılan yatırımlar için Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca’ya teşekkür eden AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç; Hasan Kılca’nın göreve geldiği andan itibaren tüm mahallelere eşit hizmet götürdüğünü söyledi.

Karatay’da verilen tüm sözlerin tutulduğuna dikkat çeken Mehmet Genç, şunları dile getirdi: “Hasan Başkanımızın hem merkez mahallelerinde hem de merkeze uzak mahallelerde dokunmadığı hiçbir mahalle kalmadı. Sağlık, eğitim, spor, gençlik ve daha birçok alanda hizmet ediyor. Mahallelerimizin önceki halleri ile şimdiki halleri arasında ciddi farklar var. Bu konuda önemli bir mesafe kat edildi. Genelde Sayın Cumhurbaşkanımız ve hükümetimiz; yerelde de belediyelerimiz seçimlerden önce verilen bütün sözleri yerine getiriyor. Bu güzel tesisin Yenikent Mahallemize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum.” 

Yenikent Muhtarı Nurettin Koca ise konuşmasında Karatay Belediyesi’nin Yenikent’te güzel çalışmalar yaptığını belirterek, mahallelerine yapılan hizmet ve yatırımlar için Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca’ya teşekkür etti. 

Konuşmaların ardından Karatay Belediyesi tarafından yapımı tamamlan ve içerisinde Emekli Konağı, Muhtarlık Ofisi ile işyerlerinin olduğu Yenikent Sosyal Tesisi, dualarla hizmete açıldı. Açılışın ardından protokol üyeleri, tesisi gezerek, tesis içerisindeki esnafa hayırlı olsun temennisinde bulundu. 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 3
  • 2
  • 6
  • 5
  • 1
  • 3
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English