Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Yeni Nesil Yaşam Platformu DKY ON Kâğıthane

Yeni Nesil Yaşam Platformu DKY ON Kâğıthane

DKY İnşaat, değişim ve dönüşüm projelerine bir yenisini daha ekliyor. Bu projede tıpkı diğer projelerinde olduğu gibi konforu hedeflemiştir. Farklı bir bakış açısına sahip olan proje, inşaat sektörüne yepyeni bir soluk verecek niteliğe sahiptir. Söz konusu rahatlık olduğu zaman DKY İnşaat’ın projesi beklentiyi karşılar.

Söz konusu yaşam alanı olduğu zaman oldukça titiz davranılmalıdır. Günümüzde yaşanan sıkıntıların birçoğu binaların sadece betondan oluşması, güvenliğin eksik olmasından kaynaklanır. DKY ON Kâğıthane, bu açıdan kentsel dönüşüme konforu ve güvenliği getiriyor. Bu proje sayesinde binlerce insan yeni yaşam alanlarını seçme imkânı bulmuştur. Doğayla iç içe yaşamayı hayal ediyorsanız bu proje tam size göredir.


DKY ON Kâğıthane’nin Eşsiz Mimarisi
Tüm kuruluşların inşaat sürecinde yer alan ve deneyimli firmalar arıyorsanız DKY İnşaat karşınıza çıkacaktır. Geçmiş ve devam eden projelerini incelediğiniz zaman insanları doğal hayatından koparmamaya özen gösterdiklerini rahatlıkla görebilirsiniz. Aynı şekilde yenilikçi projelerinin altyapısı da fazlasıyla etkin denebilecek şekilde tasarlanmıştır.
Tasarımıyla mimariye zenginlik katan proje arayışındaki insanlar DKY İnşaat’a güveniyor. Gerekli araştırma yapıldığı zaman söz konusu inşaatın kentsel dönüşümde adeta öncü olduğu öğrenilebilir. Şehrin mimarisini farklı bir boyuta taşıyan DKY İnşaat, sadece konut değil; aynı zamanda iş dünyasında da binaların yapımını üstlenen büyük bir firmadır. Mimari konseptini ön plana çıkarmayı başarmıştır.


Kâğıthane’nin Yeni Gözdesi ON KÂĞITHANE Projesi
Söz konusu konut projesi olduğu zaman kredilendirme büyük önem taşıyor. Bazı projeler bir ya da birden fazla firma tarafından kredilendiriliyor olabilir. Bunun yanı sıra projenin bankalar tarafından kredilendirilmesi de önemli bir konu olarak karşımıza çıkar. Aynı şekilde projede meydana gelen değişikliklere karşı yapılması gerekenleri de bilmelisiniz.
Bazı kişiler yalnızca örnek daireyi gezerek karar veriyor. Fakat bu davranış çok yanlıştır. Teknik Şartnameyi gözden geçirmeden karar vermemeniz gerekir. Yapım aşamasında hangi marka ürünlerin kullanıldığını bilmek hakkınızdır. DKY İnşaat bu konuda birçok müşterinin güvenini kazanmayı başarmıştır. Mimari aşamasında alanında uzman mimarlarla çalışarak projelerini gerçekleştirdiğini bilerek hareket edin.

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English