DOLAR : 42,82₺
EURO : 50,09₺
STERLİN : 57,35₺
GRAM : 6.003,59₺
ÇEYREK : 9.864,89₺
CUMHURİYET : 39.141,43₺
Güncel

Yaşlı çiftin kaldığı baraka alev topuna döndü

Eklenme: 03.01.2022 - 14:31

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde yaşlı bir çiftin yaşadığı baraka alev topuna döndü. Çift yangını yara almadan atlatırken, baraka yanarak tamamen kullanılamaz hale geldi.

Yaşlı çiftin kaldığı baraka alev topuna döndü
Reklam alanı
Yangın, Adapazarı ilçesi Mithatpaşa Mahallesi Kumru Sokak üzerinde bulunan bir barakada meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, barakadan dumanlar çıktığını gören vatandaşlar yaşlı çiftin yardımına koşarak durumu itfaiye ekiplerine bildirdi.
Konunun haber verilmesi üzerine bölgeye Sakarya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler sevk edildi. Alev topuna dönen barakaya müdahale eden itfaiye ekipleri, yangını kontrol altına alarak söndürdü. Mutfak kısmında bulunan tüplerin, ekiplerce dışarıya çıkartılması ise faciayı önledi.
Yaşlı çiftin herhangi bir yara almamasının teselli kaynağı olduğu yangında baraka yanarak tamamen kullanılamaz hale geldi. Konu ile ilgili inceleme başlatıldı.

Kaynak:

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 0
❤️ 0
😊 0
😡 0
👎 0
😂 0
😢 1
😲 1
Toplam 2 tepki

Yorum Yap