Karaman’da sokak ortasında kavgaya tutuşan iki yaşlı adam birbirini bıçak ve silahla ağır yaraladı.
Olay, Fenari Mahallesi 293 Sokak’ta yaşandı. Edinilen bilgiye göre, sokakta karşılaşan Zekeriya K. ile Hayrettin A. arasında küfür meselesi yüzünden tartışma çıktı. Tartışmanın biranda kavgaya dönüşmesi üzerine Zekeriya K., belinden çıkardığı bıçak ile Hayrettin A’ya saldırdı. O sırada Hayrettin A. da yine belinden çektiği tabanca ile Zekeriya K’ye ateş etti. Silah seslerini duyan çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Vücuduna isabet eden kurşunlarla yaralanan Zekeriya K. ile bıçak darbesi ile yaralanan Hayrettin A., yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Tedavileri devam eden her iki yaralının da sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi. Polis, olayın meydana geldiği sokağı trafiğe kapatarak olay yeri incelemesi yaptı. Öte yandan, Hayrettin A’nın olayın yaşandığı sokakta oturduğu öğrenilirken, olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.
Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!
0
0
1
1
0
13
4
4
Yorumlar
Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”